Přejít na výpis diskuzí
Stahujte patche pro The Old Republic a Diablo III
27.6.2012 | levis
67 příspěvků
-
herní komunita vnímá Metacritic jako žumpu? zajímavý, já třeba vnímám jako žumpu názory, jak je Diablo 3 cool a všechny ty vykulený recenze žonglující s 9tkam a a 10tkama a podobný sračky, viděl jsem, zkusil jsem a vrátil se k Titan Quest, protože to, co Blizzard neumí ani dnes uměli hoši z Chorvatska či vodkud před 2(3?) lety, totiž naklonovat Diablo 2 a přidat super grafiku
-
to už funguje? nějak normálně? i PvP jaký tam má být????
Do toho bych hned šel hej! :D -
to je zmena, zase tu ten dment ruzovy spamuje...
-
Patch 1.3 je mozna nepodstatny pro tebe,ale spousta hracu je spokojena.
Tvuj verdikt k cele hre je pak usmevny. Mas nejmene 3 alty na 50 urovni,tudiz jsi u hry musel nutne stravit pomerne dost casu,a presto na ni jen nadavas.
Proc si kazdy mysli ze u MMO musite stravit 5 let? -
Objektivně:) většina těch nul přiletěla od lidí, co hru vůbec nespustili a hodnotili obrazovku s errorem 37 a ne Diablo 3:) A i u Mass Effectu, i když to nebyla úplně super hra, tak je rozhodně nadprůměrná a nízké hodnocení má od uživatelů za tříbarevný konec.
-
Ty jsi prostě nejlepší.
Moje srdce z tebe tluče. *4* -
A zase reaguje! Je skutečně zvláštní, jak někteří lidé pojímají realitu po svém. *7*
-
Obávám se, jsem pointu tvé prozíravé matematické finesy nepochopil...
-
S železnou pravidelností? *1* Tak já ti to nastíním... To já si takhle několikrát za den otevřu diskuzi a jak takhle skroluju tou diskuzí, tak vidím kvanta tvých příspěvků, desítky a desítky. Takže když na tebe jednou za čas zareaguji, vnímám to naopak tak, že se s tebou zahazuji jen minimálně a že tě tedy 99% nevyhnutelného kontaktu s tebou ignoruji. Zajímavé, jak odlišně se to jeví z jiného úhlu pohledu.
Mimochodem, mně nevadí si do tebe ejdnou za čas kopnout, člověku to večer po únavném dni udělá dobře, znáš to... Teď si vlastně uvědomuju, že jednou za čas máš na mě blahodárné účinky. Děkuji a loučím se. *5* -
? *15*
-
Tak už to prostě funguje.
Dělá to kde kdo, prostě řekneš druhému, že na něj kašleš, ale realita je jinde.
(http://www.youtube.com/watch?v=drZ1SWxNYb0) -
nebo je o prznění anglického jazyka češtinou? relativita *8*
-
Chlapčce, nejdříve jsi nás s Ringwraithem zpravil o tom, jak jsme ti oba u rekta, a přesto na mé příspěvky s železnou pravidelností neustále reaguješ? Měl by sis ujasnit své filozofické směřování... *6*
-
Ty jseš taky podplaceno. Řada magazínů používá pětistupňovou (nebo dokonce i méně) stupnici. Pro metacritics je 5/5 = 100%, 4/5 = 80%. Takže je to chyba Metacritics.
-
"prča begins" - krásné slovní spojení, není nad prznění českého jazyka přidáváním anglických výrazů za každou cenu ... :)
Nicméně s druhou větou souhlasím, též mne to pobavilo. -
Bojuj, ó nejspravedlivější z nás!
-
"Ty jsi jedna z takovejch kreatůrek, do kterejch by mě v akvárku bavilo dloubat klackem."
Skvělá věta.
*1*
Jdu si stáhnout odtrollovač, bylo s ním moc hezky. -
Jak tam kluk jeden šikovnej napsal i zdroj metacritic.com, přestože ví, že herní komunita vnímá uživatelský recenze na Metacritic jako žumpu a ráj trolů. *1* Že ty se moc moc těšíš na to, jak se v tomhle vlákně rozjede flame o metacritic, ME, Diablu a v neposlední řadě i o tvé osobě?
Ty jsi jedna z takovejch kreatůrek, do kterejch by mě v akvárku bavilo dloubat klackem. -
Brainlag, samozrejme som myslel Hardmode *3*
Krasne na objective based pvp je to ze classy nemusia byt vybalancovane co sa tyka mobility, dmgu a surviablity. Warrior OP nieje, OP je marauder & sentinel a to len preto ze ma viac dmgu na svoje def cooldowny ako sa slusi, ale to ma napriklad aj pyro powertech. Zase napriklad operative nema taku mobilitu ako napr sorcerer, ale zato je ovela lepsi pvp healer. Atd, ako hovorim, nieje to sach kde mate kazdy k dispozicii rovnaky pocet rovnakych figuriek v rovnakej situacii, to pvp proste nieje 1v1 ale 8v8 a ako take sa musi hrat. A k tym stunom: Vo WoW snad nebol chain cc? Ked to vie niekto vyuzivat inteligentne, tak dobbre prenho, ak na teba niekto nahadze 3 stuny a dva knockbacky, tak dobre pre teba *3* Lagy v PvP boli naposledy v 1.0, potom sa fixoval ability delay a engine fixy (ktore moc nemopohli v inych oblastiach, ale pvp nelaguje). Suma sumarum, ak si niekto odvykne od hlupeho arenastyle pvp vo WoW, tak ho to bude bavit velmi - problem je ze na to je tu ta komunita prilis slepa *7* -
Pravda bude někde uprostřed.