Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to se vyplati :-)))
  • Diablo 3 User Score: 3.9
    Diablo 3 Metascore: 88
    Mass Effect 3 User Score: 4.1
    Mass Effect 3 Metascore: 89

Implikace: 1) Podplaceno? Ano. 2) Kvalitní herní počiny? Nikoliv.

Zdroj: Metacritic.com
  • Ale prestat ty brepto PvP ve WZ, kde momentalne řádí prehypovany OP Warrior a zbytek PvP je o stun stun stun lag lag lag a jsi dole ? Takhle si PvP opravdu nepredstavuji. O balancu ostatnich postav se radeji ani nebudu vyjadrovat.

Mas zcela jiste namysl Operaci Denovu, kde podle puvodnich vyjadreni BW melo byt 12 bossu zbytek jiz znas sam, radeji nekomentovat jo a NightMare obtiznost pokud se nepletu jeste v Denove neni.
  • Mna takeot vylevi skutocne otravuju, naozaj to znie ako keby si to nikdy nehral *4* PvP je ovela zabavnejsie ako to vo WoWku, necitis sa pri nom ako sachista, je to dinamicke objective based pvp a ovela vacsia zabava ako "go, kill" vo WoW. Raidy su 4 a posledny na Nightmare dava skutocne velmi malo guild. A ano cakacia doma v spicke je aj tu hodinu, ale zase mat 1000 ludi len na Empire Fleete je celkom palka, som rad ze spravili merge.
  • SWTOR sa zaplatil dva mesiace od ostreho startu, teraz to uz len zdimaju. A stale ma o nejakych 600k subscriberov viac ako RIFT, takze neviem podla coho hodnotis ich prospech. Kazdopadne, tomu co jeho jest.
  • S těmi servery je malinko problém, to je fakt. Je jich plno a většina má obsazenost Low-Medium... když se člověk v social menu podívá, kdo je v okolí, tak tam najde tak sedm lidí, alespoň tedy v začátečních lokacích. Třeba se to zlepší... ale kde sakra seženu pět lidí na epic group a story questy? *15*
  • Ano servery se plni, protoze konecne povolili free migraci z prazdnych serveru. No ale z extremu do extremu zni heslo v BW. Ze serveru LoL nejvetsi cz/sk populace se mohlo migrovat pouze na ToFN server, ktery je dokonce tak plny, ze nekdy ve spicce cekate i hodinu nez vas to logne do hry, no proste fialovej hnus, ktery zase nekdo v BW pokakal, nicmene serveru, kde hrajou hraci uz v EU opravdu moc neni.

Vcera vysel patch 1.3 a nevim zda si opet nekdo v BW vystrelil, protoze obsah tohoto skveleho patche je naprosto nepodstatny, snad krom dungeon finderu, nenabizi nic.

Nicmene herni finalni obsah v SWTOR zustal porad stejne nudny a po dohrani 50 urovne mate tri moznosti, bud budete porad chodit 4x stejny WZ v PvP, ktere uz musi lezt krkem i tem nejzarputilejsim uchylnym hracum SW, anebo muzete expit dalsiho alta, kazdopadne garantuji ti, ze po doexpeni 3 x 50 lvl se ze hry stava valice otravna zalezitost pribeh nepribeh, anebo muzete chodit delat DQ ze kterych se mi dela spatne jen kdyz na ne pomyslim. Jo vlastne jeste zustavaji Operace no to je kapitola sama pro sebe, zlate raidy ve wowku oproti tomuhle hnusu, kde mate 4 bossy a 4 miliony treshe jak zabavne.

A loadovaci perlicka na zaver, nez preskacete z jedne planety na druhou, tak si pomalu muzete uvarit kave

Dal jsem teto hre vice casu nez jsem puvodne chtel v domneni, ze se opravdu neco zasadniho zmeni k lepsimu ,ale skutek utek je to velice nezabavna nudna hra, ktera omrzi drive nez by jste vlastne chteli.
  • Tak teď jsi mi ty rozdíly sakra vysvětlil *15*. Opravdu si myslíš, že RIFT není ani malinko podobnej WoW? Talenty, UI, crafting, ovládání, atd... neříkám přeci, že je to špatně, naopak, člověk, který hrál delší dobu WoW, se se hrou stotožní okamžitě a to je dobře, RIFT je výborná hra, která umí vtáhnout, a oproti WoW má navrch i v grafice. A neboj, vím že ani WoW není první MMORPG, co se dnes za první mmorpg počítá? Ultima Online? A znám hromady asijských onlinovek a máš pravdu, jsou si až šíleně podobné, a žádná z nich se nemůže rovnat ani WoW, ani RIFTU (vlastně ani LoTRO, ani AoC a už vůbec ne SWTORu), takže díky bohu za něj! *5*
  • smejki
    levis is back, prča begins! stahujte patche u nutně automaticky updatovaných her *15*
  • Tak už jde přejít na jiný server, takže nemusíš hrát singleplayer.

Pokud si to chceš zahrát, tak o tom pořád nepindej a udělej to.
  • Cahir
    Slyšel jsem, že hra se opět vzmáhá... Co je na tom pravdy?
  • Vegen
    Rift byl oproti SWTOR laciná záležitost. Do SWTOR nacpali peněz a maj problém zaplatit, RIFT na sebe vydělal už v den vydání, takže myslim, že je na tom RIFT podstatně líp :)
  • FeebeEWN
    spustíš launcher a dole ti běží stahování samo
  • TOR je na pohodu, stačí si k tomu najít vztah. Teď po posledním patchi se urovnávají servery, zase se plní stavy. Nečekám však nějakou překvapivou reakci tady na Tiscali, už dávno se tu lidi předvedli, z jakého úhlu pohledu budou hodnotit tuto hru.
  • No dari nedari :) Je fakt,ze ty patche vydavaj narozdil od jinych her skoro furt,coz je dobre je videt,ze to delaj pro hrace na druhou stranu
    Me mrzi,ze pokud se podivate na servery,tak vic jak medium tam neuvidite a pokud jo tak jsem asi prehlednu ll
    Jo SWTOR me bavil xD jen chvilku hral jsem za vsechny mozny classy a jak vite na fanousky serou s patchema ted jsem neco zaslechnul o tom,ze tma nebyli guild banky
  • Nechapu,za co si dostal pluska
    Ale mohl bys prestat trolit s tim,ze Rift je kopie wow .. lol dej si facku z leva a z prava
    Asi nevis jakej rozdil mezi kopii a kopii
    Auto je cerveny a druhy je cervenjsi tady mas auto cerveny a zeleny s par cervenyma tupkama
    Rift jsem hral uz v bete hned jsem zacal na ofiku nekdy 5 brezna minulej rok to zaclo
    Jeste to moc nemeli osefovany,co se tyce malo plnych serveru
    Nekdy si cekal na pvp boj pres dve hodiny
    Ale byla to zabava a kruci me to bavilo denne tak 10 hodin hrani bohuzel jsem mel zkouskovy a po nich jsem skoncil na offi nekdy s 43 levlem a pak,kdyz jsem se chtel vratit tak server nebyl,ale byla moznost zmenit sever kazdych 7 dní a ZADARMO ne jako ve wow za 10 euro ci kolik
    Bohuzel cesky lidi snad vymizeli moc jsem jich tam nepotkal ..hralo to kolem 1 mil lidi ted ? Bohuzel asi min protoze jsem videl jen 3 servery medium a zbytek low
    Nevím,proc upadek hra to byla super .. Jediny,co tam okopirovali byli ty talenty ten strom,zes mohl menit,ale to byla spis motivace a zlehceni ;) .A co se tyce lidi tak tam byli fajn a komunikace? I pres neznalost ajiny jsem pouzil translator a domluvil se .PS: A kdyz jses takovej borec tak urcite vis,ze WoW nebylo prvni MMORPG a ze v Asii je tolik mmorpg,ze nepoznas,ktery je ktery proste jak vejci vejcu
  • Ono celkově se asi Riftu daří a přitom nad ním každej ohrnoval nos. A kde je dneska všemi opěvovaná a očekávaná SWTOR, téměř u ledu.
  • swgEmu
  • Shaker
    no, jestli TOR opravdu padne, tak to snad aby zas nahodili Galaxies :D
  • sankuri
    Jojo treba guildbanka, ta byla fakt zasadni:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit