Přejít na výpis diskuzí
STALKER 2 na tom není tak růžově, jak se tváří
13.1.2012 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
co s tym maju vyvojari? Vyvojari sa snazia urobit opat dalsiu dobru hru, vedenie ma problemy a robi debiliny. Nechajte si tieto vase stupidne keci
-
-
Nooo, já bych vývojáře tak nebránil, všichni víme, jaké porodní bolesti provázely první díl a kdyby je THQ nechytli pod krkem, tak nejspíš dodnes nevyšel.
-
-
No čo, už nebolo na Vodku a ako všetci velmi dobre vieme, ukrainsky programator bez Vodky programovať nevie. *1*
-
-
Vyvojáři jsou ti hodní a vedení jsou ti zlý *1* Jak by ne.. Takhle to prostě musí být.. Anebo že by vývojáři byli neschopní? :-)
Ať jako tak budu rád když se Stalker dostane do ruky jiným lidem... Nejlíp někomu kdo z knižní předlohy neudělá galimatyáš.... Nenechá po zóně běhat tisíce Stalkerů a jednu příšeru.. Toť můj názor *4*
-
-
Tak že přeju hodně štěstí. Hlavně, aby je neschramst nějakej gigant, jako je třeba EA. To radši důstojnou smrt, než věčný zatracení *7*
-
-
Práve možno nejaký gigant so správnymi ľudmi na špici, ktorý vedia čo je to plánovanie a dodržiavanie termínov, by bol tomuto štúdiu ku prospechu.
-
-
Je jasný, že je potřeba vytyčit nějaký reálný cíle a těch se držet, ne blbnout jako s prvním Stalkerem, kdy měli megalomanský vize a nakonec museli tucet lokací a questů vyškrtat, aby vůbec byli schopný tu hru vydat. Dohled a možnost přímýho zásahu v případě, že se věci hroutí, by vydavatel jakožto investor měl rozhodně mít, souhlasím. Ale diktatůra těhle monster často bere hrám jejich tvář a osobnost, kterou jim vývojáři skrz sebe propůjčují. Nemluvě o dalším balastu, jako jsou DRM nebo hůř, Origin. Zas tak moc by se do toho fušovat nemělo a dávat hrdelní termíny není vždycky nejlepší řešení. Chce to prostě vždycky najít rozumnou řeč.
-
-
:D promin, ale tohle je smesny.. Jasne, souhlasim s tim, co si napsal o vyvoji hry, ale ten zbytek :D?
DRM nebo hur, Origin? Wtf.. EA je zlo! EA je zlo! Kdyby se napsalo - studio zachranuje Valve, tak tady bude spousta komentu o tom, jak je Steam super. Jediny, za co EA proklinam, je rozpusteni Westwoodu a zakonceni CnC 4 (ackoliv Tiberium wars je hra skvela), ale porad nejak nevidim ten propastnej rozdil mezi "bozskym steamem" a "dabelskym originem".. Dokonce maj vpodstate stejnou EULu a nadavani na dalsi program digit. distribuce? Proboha, jsme v roce 2012. Vsadil bych se, ze mas v PC spoustu svinskejch programu a dalsich kravin, ale jakmile neco vyda EA, tak je to spatny..
Ja ti nevim, ale nemyslim si, ze by EA (narozdil od jinych velkych korporaci) koupenejm studiim davala nuz na krk apod. Ba naopak si myslim, ze svejm studiim davaj celkem velkej prostor, co se tyka tvoreni novejch znacek a uprednostnovani svejch vlastnich napadu. BioWare, DICE, PopCap, EA Sports, Visceral Games.. Posledni dobou bych naopak rek, ze maj skvely hry.. -
-
Dávat člověku na výběr, že buďto budou mít možnost tě šmírovat, nebo nebudeš hrát jejich hry, je zlo. Steam v lásce taky nemám, o tom tě můžu ubezpečit, stejně jako jakejkoliv jinej nezbytnej marast, co ti někdo nutí. Už jsem v BF nahlásil tucet cheaterů, a co oni na to? Napsali email, že případ prošeřtí, ale bohužel mě kvůli jejich politice o nakládání s osobními údaji nemůžou sdělit výsledek, jestli ho banovali, nebo ne. Cože? Tohle, že mi řekli na základě toho dokumentu, co jim umožňuje veškerý svý hráče legálně šmírovat? Aféry s trvalým banováním účtů taky nejsou nic. Volná ruka a Mirror's edge 2 nikde. Co se v posledních letech děje s jimi vlastněnou značkou NfS, za to je taky mám mít rád? Jejich politiku zkrátka rád nemám a zas tak hodně skvělejch her pod jejich záštitou podle mě nevzniká.
-
-
OK.. Jestli nemas v lasce ani Steam, tak to pak beru.. Nemam proste rad hlasky typu "Origin sucks, dela to EA; Steam owns, dela to Valve".. A ze si jsou ty programy dost podobny.
Moznosti, jak te smirovat, je podstatne vic a lamou si s tim hlavu na ruznejch forech predevsim paranoici, takze to bych uplne neresil, tvuj nazor.
A nevim, jak v jinejch hrach, ale co jsem hral ruzny hry s moznosti napsat report, tak nikdy neodpovi vic, nez "bude prosetreno". A na zaklade pozorovani adminu, napr. na Dota-league, musim priznat, ze vsechny reporty resili, ackoliv to chvili trvalo. Malokdy jsem pak zpatky dostal zpravu o tom, ze byl zabanovanej nebo tak. Spis bylo hodne jednoduchy hrace dohledat a zjistit, jak je na tom :)..
ME delalo DICE a pokud se na tom nepracuje, tak si nemyslim, ze by to bylo na popud EA (tzn. samo DICE ma ted asi spoustu prace). A co se tyka NfS, tak bych naopak rek, ze krome The Run zacly od rozdeleni serie vychazet dobry hry (Shift, Hot Pursuit, Shift 2 a i ten World byla celkem sranda - a to MMO hry jako takovy moc nemusim).
A ackoliv to je opet tvuj nazor, tak ja si koupil v predchozim roce BF:BC2, BF3, NFS:HP, Crysis 2 a Dead Space 2, takze ackoliv by se mohlo nekdy chovat lip, proti EA jako takovymu nic nemam..
-
-
-
Radšej by som bral akčný konzolový stalker2, ako žiadny.
-
-
ale ne ke prospěchu výsledné hry
-
-