Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Proč sakra nevyhlásí sbírku, klidně jim nějáký prachy pošlu a určitě bych nebyl sám. Stalker byl sice vždycky zabugovaný a měl technické problémy, přesto je to jedna z nejlepších FPS sérii pro mě.

Tohle mám stejně nejraději :) http://www.youtube.com/watch?v=ZeJXqGKPl2E
  • Jj. to je pravda, o petici už bere na vědomí vedení Namca, které se o ní bavilo s komunitním manažerem, který k ní hráče na fóru před pár dny sám vyzval a sám by tu hru na PC velmi rád viděl.
  • Veskoslav
    Upíři, navíc se tam plazit s Obokanem pro nějaký pitomý oblek od Ducha:D
  • Stalker: Shadow of Chernobyl byl ta nejatmosféričtější hra, kterou jsem hrál.Pamatuju jak jsem se poprvé a naposledy u hry bál, když jsem prozkoumával laboratoře X16 a X18.Zona, mě naprosto pohltila, a byla by škoda se tam nevrátit. *14*
  • Ty jsi ale kokůtek :D I Microsoft nedávno prohlásil, že trh s PC hrami je profitabilní a zdravý jako nikdy předtím - použil k tomu Steam survey, proto budu asi věřit jim, než tvým nepodloženým kydům.

Jo a petice za Dark Souls na PC už má přes 65 000 podpisů. Pokud nám na PC nepřistane tento, tak příští díl už určitě. From Software už třeba svůj Ninja Blade na PC naportovalo. Co budeš dělat až bude Dark Souls na PC? Přestaneš to hrát? *2*
  • Zaloz si vlastni herni web, nymande a ukaz vsem, jak se to dela. Typickej cechacek, umi jen zvanit, kritizovat a pomlouvat.
  • Sam jsi srackovina. Na konzolich mame pecky jako dark souls, uncharted nebo red dead redemption. Zato na pc jde vsechno od desiti k peti. Holt jsou na pc nizke prodeje her, nejsou penize, neni kvalita.
  • vypádá užasně, jen té obtížnosti se bojim, co se týče Stalkera, tak jsem celkem lamka, tak aby se to v mém případě dalo vůbec hrát :)
  • JohnyTheZik
    OK.. Jestli nemas v lasce ani Steam, tak to pak beru.. Nemam proste rad hlasky typu "Origin sucks, dela to EA; Steam owns, dela to Valve".. A ze si jsou ty programy dost podobny.

Moznosti, jak te smirovat, je podstatne vic a lamou si s tim hlavu na ruznejch forech predevsim paranoici, takze to bych uplne neresil, tvuj nazor.

A nevim, jak v jinejch hrach, ale co jsem hral ruzny hry s moznosti napsat report, tak nikdy neodpovi vic, nez "bude prosetreno". A na zaklade pozorovani adminu, napr. na Dota-league, musim priznat, ze vsechny reporty resili, ackoliv to chvili trvalo. Malokdy jsem pak zpatky dostal zpravu o tom, ze byl zabanovanej nebo tak. Spis bylo hodne jednoduchy hrace dohledat a zjistit, jak je na tom :)..

ME delalo DICE a pokud se na tom nepracuje, tak si nemyslim, ze by to bylo na popud EA (tzn. samo DICE ma ted asi spoustu prace). A co se tyka NfS, tak bych naopak rek, ze krome The Run zacly od rozdeleni serie vychazet dobry hry (Shift, Hot Pursuit, Shift 2 a i ten World byla celkem sranda - a to MMO hry jako takovy moc nemusim).

A ackoliv to je opet tvuj nazor, tak ja si koupil v predchozim roce BF:BC2, BF3, NFS:HP, Crysis 2 a Dead Space 2, takze ackoliv by se mohlo nekdy chovat lip, proti EA jako takovymu nic nemam..
  • Btw zrovna vyšlo....
    http://www.moddb.com/mods/stalker-misery
  • Hmm no tak ine sa ani cakat nedalo. Ved sa to s nimi tiahne od prveho Stalkera. Problemy v studiu, odchod podstanej casti (nie co do pocut ale know how) vyvojarov este pred dokoncenim (a to tyto zbehlici stihli este aj spravit Metro2033). Dost drsne ale asi prospesne ukoncenie natahovnia THQ. Kazdy diel vydali cez ineho vydavatela, nehovoria o tom ce CtP aj CS boli skor datadisky alebo proste co nam zvysilo a nestihlo sa dat do povodneho CoP tak sa to spenazilo nech sa aspon nejak vykryje finanacna diera po prvom Stalkerovy. To uz nehovoriac ani o sluboch co sa tyka SDK, Free Live modu a celkovej podpore hracov (len par patchov a vecisnou ani neriesiacich podstatne veci).
    Proste GSC nech radsej zdochcne a ked tak ty ludia co za nieco stoja nech si zalozai nove studio a uvidi sa co z nich vypadne. *8*
  • Spletl sis jedno písmenko, má tam být "p" *1*
  • neco mi rika ze to uz nebude jako SoCH, nebo CoP........ konzoloidni sracoviny drti svet.
  • Já snad někde mluvil o použití source enginu na Stalkera? Asi tady začnu rozepisovat všechno do nejmenšího detailu. Valve by přebralo GSC -> zkrátka všechno co k tomu patří jako například zaměstnanci, engine .. Sice by na to Valve mělo prachů dost ale proč by předělávali hru která už musí být v nějakém stádiu rozpracovaná a navíc na skvělém enginu (pochybuju, že první xray nějak zbastlili na kopku hnoje). Ale kua mě se nechce psát tak to fláknu takhle: VALVE -> MANAŽÉRSKÉ SCHOPNOSTI + GSC - VODKA = KAPIŠ? *16*

samozřejmě platí i pro nemesuse ..
  • Dávat člověku na výběr, že buďto budou mít možnost tě šmírovat, nebo nebudeš hrát jejich hry, je zlo. Steam v lásce taky nemám, o tom tě můžu ubezpečit, stejně jako jakejkoliv jinej nezbytnej marast, co ti někdo nutí. Už jsem v BF nahlásil tucet cheaterů, a co oni na to? Napsali email, že případ prošeřtí, ale bohužel mě kvůli jejich politice o nakládání s osobními údaji nemůžou sdělit výsledek, jestli ho banovali, nebo ne. Cože? Tohle, že mi řekli na základě toho dokumentu, co jim umožňuje veškerý svý hráče legálně šmírovat? Aféry s trvalým banováním účtů taky nejsou nic. Volná ruka a Mirror's edge 2 nikde. Co se v posledních letech děje s jimi vlastněnou značkou NfS, za to je taky mám mít rád? Jejich politiku zkrátka rád nemám a zas tak hodně skvělejch her pod jejich záštitou podle mě nevzniká.
  • MickeyMutant
    Zatím není nic jisté, možná dostaneš jen ten koblížek.
  • Tak to určitě ne, tohle není jejich žánr her, nebyl by to stalker a už jen další koridor. A to jsem myslel, že právě nikdo nechce...ale jak vidím..
  • Veskoslav
    Podle mně to spíše myslel, že příběhově a zpracováním lokací, kdyby se toho chopila Valve, e by to bylo luxusní:) Navíc si myslím, že kdyby na to měla čas, tak by i Valve dokázalo udělat open world jaký je Zóna:)
  • JohnyTheZik
    :D promin, ale tohle je smesny.. Jasne, souhlasim s tim, co si napsal o vyvoji hry, ale ten zbytek :D?
    DRM nebo hur, Origin? Wtf.. EA je zlo! EA je zlo! Kdyby se napsalo - studio zachranuje Valve, tak tady bude spousta komentu o tom, jak je Steam super. Jediny, za co EA proklinam, je rozpusteni Westwoodu a zakonceni CnC 4 (ackoliv Tiberium wars je hra skvela), ale porad nejak nevidim ten propastnej rozdil mezi "bozskym steamem" a "dabelskym originem".. Dokonce maj vpodstate stejnou EULu a nadavani na dalsi program digit. distribuce? Proboha, jsme v roce 2012. Vsadil bych se, ze mas v PC spoustu svinskejch programu a dalsich kravin, ale jakmile neco vyda EA, tak je to spatny..

Ja ti nevim, ale nemyslim si, ze by EA (narozdil od jinych velkych korporaci) koupenejm studiim davala nuz na krk apod. Ba naopak si myslim, ze svejm studiim davaj celkem velkej prostor, co se tyka tvoreni novejch znacek a uprednostnovani svejch vlastnich napadu. BioWare, DICE, PopCap, EA Sports, Visceral Games.. Posledni dobou bych naopak rek, ze maj skvely hry..
  • Vis jak by vypadala open space mapa v Source enginu? *1* Si nekdo zahrajte nuclear dawn. Vzdyt odjakziva delaji jen linearni strilecku kde vylozene prochazis chodbami. Absolutne at se toho Valve nedotyka *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit