Přejít na výpis diskuzí
STALKER 2 na tom není tak růžově, jak se tváří
13.1.2012 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
co s tym maju vyvojari? Vyvojari sa snazia urobit opat dalsiu dobru hru, vedenie ma problemy a robi debiliny. Nechajte si tieto vase stupidne keci
-
-
Nooo, já bych vývojáře tak nebránil, všichni víme, jaké porodní bolesti provázely první díl a kdyby je THQ nechytli pod krkem, tak nejspíš dodnes nevyšel.
-
-
No čo, už nebolo na Vodku a ako všetci velmi dobre vieme, ukrainsky programator bez Vodky programovať nevie. *1*
-
-
Vyvojáři jsou ti hodní a vedení jsou ti zlý *1* Jak by ne.. Takhle to prostě musí být.. Anebo že by vývojáři byli neschopní? :-)
Ať jako tak budu rád když se Stalker dostane do ruky jiným lidem... Nejlíp někomu kdo z knižní předlohy neudělá galimatyáš.... Nenechá po zóně běhat tisíce Stalkerů a jednu příšeru.. Toť můj názor *4*
-
-
vsak to neni novinka zadna ne ze stalker ma potize, tak nechapu co to ma co iritovat pana alese smutneho
-
-
vygoogli si čo znamená iritovat, ked niekto jeden den zruší vývoj, druhý den je zase všetko v poriadku a maká sa na 110% a tretí den ide zase vsetko do s.ciek...tak výraz iritovat je viac ako vhodný, trololol
-
-
Rozumná osoba si počká a hodnotí situaci v delším časovém kontextu... To, že Games.cz (a především většina čtenářů) mají potřebu dělat závěry z každé jednotlivé zprávy, přestože je již v danou chvíli jasné, že nebylo zdaleka řečeno vše podstatné, je podle mě nutno brát střízlivě a s nadhledem.
-
-
Zaloz si vlastni herni web, nymande a ukaz vsem, jak se to dela. Typickej cechacek, umi jen zvanit, kritizovat a pomlouvat.
-
Ty si sem prisel davat rozumy, pro vsechny ty blbce (nas), co nemaji stejnej nazor jako ty vid? kup si tlampac a bez troubit nekam jinam, kdyz ti to tu nevoni.
-
jeste, ze ty nedelas zpravy. na silvestra by jsi vydal zpravu: v roce 2011 vse OK a bylo by to vsechno. novinky se novinkam nerika pro nic za nic
-
-
-
To víš, (od započetí periodického vydávání fanboy článků na téma SW:TOR) obvyklý výlev veselé kopy pana Smutného... *4*
-