Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yuri337
    Můžeme jen doufat, že se nebudou snažit "přiblížit masám" a nezkonzolují (rozumněj nedok.u.rví) ovládání a atmošku.
    • exmaxx
      Mám pocit, že snad všechna FPS poslední doby vychází i na konzole (ale kdyžtak mě opravte). Prachy jsou prachy...
      • Veskoslav
        Myslím, že Hard Reset není na konzole.
    • Inquisitor
      A kdyby náhodou tak to mody zachrání, stejně jako u předešlích dílů.
  • matty-the-gamer
    "STALKER 2 vstal z mrtvých"
    Nikdy jsme ho nepohřbili *4*
  • super sprava.dufam,ze uz nic zle sa nestane a hra uzrie svetlo sveta.budeme sa zase prechadzat po zone.kdo by nechcel *4*
    • A hlavne at zustane modifikovatelnost hry. To co ze hry dokazali dopiloval taci jako Datastor a spol., za to klobou dolu.
  • Jooooo!!!!
  • Lawliet
    áá bureri ..vybavuje se mi spousta vzpomínek při pohledu na ty krysáky :-)

PS: k tomu hatu na kvalitu stalkera.. ta kvalita byla různorodá dle subektivního pohledu ale ten potenciál co stalker ukrýva je děsivý a už jedno se tvůrcům při první verzi stalkera "shadow of chernobyl" ta atmosféra ..dokazala na člověka sáhnout ..nebo tak to alesponň bylo u mě a myslím si když tvůrci dotáhnou většinu nápadů které někdy i bijí do očí "tady to má být"...tak to bude opravdu luxusní titul takže jsem moc rád že to tvůrci nevzdali a chtějí nám nabídnout stalkera tak jak si ho představovali už při SoCh :)
  • o atmosferu by som sa nebal.toho su si tiez vyvojari vedomi,ze to s tej serie robi jednu z top serii aka kedy vysla.ved dostali aj vela oceneni za tu atmosferu
  • Veskoslav
    Ksakru. Asi budu muset zase zprovoznit tu plynovou masku, Dragunova a pořídit si nový detektor:(
  • Jde se slavit!paráda!
  • Teď dohrávám STALKERa - Shadow of Chernobil... už po 4x, bez módu a pluginů....

Krása, game-survivalgasm ♥
    • +edit: Těším se a hlavně, aby to bylo vybalancované a nemuselo se tam cpát tolik užitečných módů, které vychází pro každý díl
      • Hlavně ať si to zachová svoji atmosféru a svoji tak troch hardcore obtížnost, kdy i jeden krok vedle znamenal jistou smrt. Jsem byl napnutý jak struna při hledání artefaktů mezi anomáliemi a následným útěkem před partou snorku, nebo při nočním lovu na chyméru.
        • True, sám to hraju na nejtěžší obtížnost ♥ to je herní SEX!!

A já miluju survival a postapo.. atmosféru
          • proboha, jdete si aspon vymenit trenky
            • Inquisitor
              Na co, stačí obrátit naruby :)
            • Proboha, nenapovídej nám.
  • Tynno
    skvěle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit