-
uz sa nemozem dockat ako budem nozikom lovit upira *1* maju tam byt aj novy mutanti.super.
-
Dostali dukaty z Vianocnych akcii na Steam-e ;)
-
Jinak se S.T.A.L.K.E.R.em 2 sem vstal z mrtvých i já!!! Potěšení na mé straně!! Koupím, vyjímečně, originál na 100% - pokud to nedomrvěj díky nátlaku vydavatele na "casual hratelnost pro masy"!
-
Kokos tak tato sprava mi vylepsila hned cely den....Len tak dalej chlapy, nech je to poriadna hra, ked zase zavarim svoj kompik....mueheheeh
-
To je ale velice dobrá zpráva...
-
Super! Doufejme, že hra nebude zfušovaná :)
-
Datastor modpack jen meni obtiznost hry, pridava nove zbrane a celkove dela tu hru mnohem lepsi nez byla puvidni, rozhodne mnohem vic hardcore na rozdil od oblivion lost a priboy story, ktere hlavne tvori novy pribeh - ten je v DMP stale puvodni.
A co se tyce complete pack x DMP, tak DMP je imho lepsi. Narocnejsi, ale lepsi. -
-
Kua, to mela byt reakce na tramtadada...
-
-
Asi mají kluci rádi adrenalin, jinak si to nedovedu vysvětlit, že jim nestačily ty problémy při vývoji prvního dílu. Jsem rád, že se na tom pracuje dál, ale způsobem vedení vývoje mi to připomíná čím dál tím víc Duke Nukem Forever... tak snad dopadne lépe.
-
když si někdo neví rady jakej mod(Complete, aj...) vyzkoušet, zkuste je všechny, hru si tak vychutnáte a pokaždý trochu jinak...
-
-
dodá vám to tak další a další hodiny originálho zážitku.
-
-
nadhera!