Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen láká na reklamní video vesmírné kocábky
14.10.2013 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
Jinak Pokud máte zájem se dozvědět o star citizenu víc, tak vár rádi uvítáme na naší CZ/SK fanstránce a na našem fóru. http://www.star-citizen.cz/
-
-
Prosím místního Star Citizen odborníka o rychlé info, jak to bude ve Star Citizen vypadat pro hráče, jako já, který upřednostňuje single player kampaň. Je tam, není tam, je zamontovaná do toho "on-line" světa?
Na stránky jsem jukal, ale nic jako SP/MP záložku jsem tam nenašel a na prodírání se články jsem tuze lenivej.
Pwetty pwease *1* -
-
K singlu a zrejme i multaku bych se pak pozastavil i nad hrou Elite: Dangerous, nema tak vysoky rozpocet, ale vychazi z podobneho konceptu, ze stare hry na ZX Spectrum - Elite. Osobne sleduju obe hry a uvidime, ktera bude jak promakana. Samozrejme Elite asi nebude takova jako Star Citizen, kvuli te masivni kampani a rozpoctu. Ale i s nizsim rozpoctem se daji delat divy, o tom nas presvedcuji nektere Indie hyr.
-
kampaň se menuje Squadron 42 a je přístupná v balíku za $30 (Digital Scout Pack) a ne nemusíš hrát Online, ačkoliv je Online stěžejní část hry.
-
Pokud chceš hrát single player kampaň tak hra bude mít Squadron 42. Je to vlastně klasická kampaň, kde soužíš ve vojsku UEE a kde jdeš z mise do mise ... má mít nějaké větvení podle rozhodnutí, které uděláš a budou pro ni vycházet datadisky. Zamontování do toho online světa bude na tobě .... buď ji můžeš hrát úplně offline, ale pokud budeš hrát online na serverech, tak budeš mít několik výhod.
1. Jak ji doděláš, tak se posuneš do online světa a dostaneš plat, nějaké vybavení a občanství UEE.
2. Tvoji kamarádi můžou hrát na misích wingmany.
3. Nepřátelské esa můžou být taky hráči.
Potom je taky možnost si založit vlastní server a hrát tam sám, ale o tom se zatím moc neví.
On přímo článek o tom asi nemáme ... ale něco je v těchto dvou.
http://www.star-citizen.cz/jak-funguje-multiplayer-ve-star-citizenu/
http://www.star-citizen.cz/zivot-a-smrt-ve-star-citizenu/ -
-
Takže vybojavat si nějakou lepší kocábku v kampani asi nepůjde?
-
Shake & walltar: Díky za odpověď. Shodou náhod jsem už oba články četl, ale moc jsem z nich moudrej nebyl.
Já na tu on-line stránku hraní moc nejsem. Nějako se mi nedaří si hru dávkovat po malých částech a "nekonečnost" on-line her mi pak překáží v hraní jiných titulů *1*
Asi do toho půjdu, prubnu single a možná zaletím i mezi lidi.
-
-
Squadron 42 je vojenska kampan pro jednoho cloveka (pravdepodobne neco jako StarLancer) a pak pokud vim, tak slibovali, ze si budes moct vesmir s NPCckama uzivat klidne sam, kdyz te multak netahne, jestli to bude udelany tim, ze si zalozis vlastni server nebo si to proste jen pustis offline netusim...
-
-
Pokud vim, tak je to (samo planovany) tak, ze si na zacatku muzes nastavit, jak moc chces pvp. Kdyz si nastavis ze malo, tak se v bezpecnych zonach jakozto zacatecnik nemusis (temer) obavat, ze by ses dostal do stretu s hracem. Melo by to ale brat v potaz tvoje ingame chovani => pokud ty nekoho napadnes, tak na tebe uz muze byt odmena => napadnout te muze kdokoli.
Vlastni srv by mel byt alternativa - pokud bude. Samo vcetne naprosto libovolnyho nastaveni/pluginu/...
Multak ti ovsem hru bude ovlivnovat trebas tak, ze se ti muze stat, ze priletis na zakladnu, budes tam chtit nakoupit a nebude co, protoze to pred tebou nekdo vykoupil. -
-
Jojo, to se mi presne libi... Chces koupit rakety? Tak privez matros nebo eskortuj nekoho jinyho, co ho doveze, jinak mas smulu. A to pojisteni lode atd, proste parada, pridava to ten spravnej hardcore element :)
-
-
-
-
jojo, taky sem tam zacal chodit :)
-
Dobré stránky. Doporučuju.
-
-
To video na mě působí díky zvolené hudbě jako by bylo vystřižené z The Sims, celkem zajímavý pocit:D
-
Přátelé, když tu tak čtu o realitě toho či onoho. Viděl z vás někdo film Gravity? *2* Vřele doporučuji na velkém plátně s 3D brýlemi.
-
-
Zatim sem nevidel, ale mam v planu si na to ve 3D zajit. Je velkej rozdil mezi imaxem a normalnim kinem? (na filmy ve 3D normalne nechodim).
Jinak pokud muzu doporucit vesmirny sci-fi, tak zkuste Europa Report. -
-
Díky za tip. Kouknu na to. Co se ceny týče já jsem vyplázl 400 za 2 lístky i v normálním kině. Co se kvality normálního kina týče (Cinecity v Praze) bylo mi špatně i z tohoto 3D, také normálně na 3D nechodím, ale v případě tohoto filmu to mohu zpětně doporučit. Nevím, jestli by mě film jinak tolik zaujal. Na konci jsem vážně ničeho nelitoval plný zajímavých pocitů. Přeji příjemnou zábavu :)
-
-
Ja jen predhazuji, co jsem slysel sam kino navstevuji jen opravdu zridkakdy. 3D "skoro" vubec.
-
-
Jo no, vyplaznes 2x tolik za listek, za ten zazitek to ale stoji *3* .
-
Neskutečnej - hlavně co se týče světlosti obrazu a pak samozřejmě to monstrózní plátno dělá taky svý. Zrovna nedávno po Pacific Rim (v Cinestaru) jsem se zapřisáhl, že už se nestane, abych šel na 3D do normálního kina.
-
Mezi IMAXem a 3D v normálním kině je rozdíl jako kráwa.
-
-
Audiovizuální orgie! Výbornej minimalistickej film...
-
-
Jojo, žůžo. Absolvoval jsem to jako mou vůbec první návštěvu IMAXu a nádhera. 3D nemám rád (bo musím mít dvoje brýle a to je jak koukat periskopem), ale tady to bylo velmi dobré.
A Sandra taky nebyla špatná *1*
-
-
-
Po tyhle reklame sem neodolal a poslal 10 dolacu za upgrade Aurory na tuhle paradni verzi... Vlastnici 300i nepochopi... :D
-
-
Tak jako mně v hangáru stojí 300i a jsem spokojenej. Líbí se mi. Aurora se mi naopak nelíbí, hlavně mi tam nesedí ty kulaté dveře. Přijdou mi nepoměrně velké k velikost lodi.
-
-
Však to taky nejsou jen tak dveře, ale "dokovací kruh", který má standardizovaný tvar. Díky tomu pak půjde napojit na dokovací kruhy jiných lodí a člověk může přestoupit v kosmu :).
-
-
Tak za těch 8 éček nad tím taky asi pouvažuju, 300i je neúměrně drahá a raději si ji vybojuju s haranatým krámem než za ní platit.
-
-
Nevím. Zatím představují vše. Co mě zajímá je, jak opravdu budu moc vžít se do své lodě, tak, aby byla moje a ne jedna z tisíců. Za druhé, zda bude platit férový model, že um a taktika zvítězí nad těna, kteří mají superblaster zbraně, superdrahou loď,ale dokáží nabourat do astoreidu z 20 000 km.
-
-
ta hra se tváří poměrně realisticky, takže předpokládám že ten kdo má lepší zbraně a loď vyhraje, jak už to tak bývá *4*
-
-
Mrkni se na par dalsich videi z teto hry a uvidis. Je tam videt treba Hornet http://www.youtube.com/watch?v=uN5qK78xY9Y. Hornet by mela byt mala stihacka, ale rychla a dobre manevrovatelna. Vetsinou ve vesmirnych bitvach prave zalezi na nekolika faktorech.
Rychlost, manevrovani, mnozstvi a sila zbrani a pripadne objem nakladu. A to vse si musis spravne sam vyvazit podle toho, co chces delat. At uz ochranu velke prepravni lode. Nebo utok na bitevni kriznik.
podivej se i na nejake filmy, kde se delaji vesmirne bitvy, zpravidla skill a mensi stihacky jsou dulezite i proti boji velkych krizniku, nebo naopak, aby kryli pomalejsi ale tezce nalozene bombardery. A podle modifikaci, ktere jdou postupne delat na dane lodi je patrne, ze tohle vsechno tam klidne muze byt. Osobne se na tuto hru tesim. -
Bude platit to, že lepší pilot výzězí ... lepší zbraně nejsou jen lepší, mají i nevýhody. Hráčův skill by měl hrát hlavní roli v tom kdo vyhraje. Ono je sice pěkné, když má člověk super vybavení, ale pokud ten druhý využívá loď naplno, vypíná na některé manévry fly by wire systém a prostě se celou dobu drží za tebou tak si těch lepších zbraní neužiješ.
V FPS sou taky hráči, kterí jsou schopní vyhrávat i s těma nejhoršíma zbraněma ...
-
-
-
Vie sa už, ako budú riešené planéty? Predpokladám, že voľné lietanie po celej planéte asi nehrozí :)
-
-
Volné lítání po planetách je v plánu po launchi, do té doby budeš mít omezenou oblast kolem přistávací plochy a přistávání budou formou ingame animace z první osoby(autopilot).
-
-
Pořád tomu projektu nevěřím a nevím proč *13*
-
-
Vypadá to moc sobře na to aby to byla pravda? *1*
-
-
Takovy projektu ktery vypadaly dobre tu totiz uz peknych par bylo ... a dost z nich znicehoz nic ... prestalo existovat. Dosly prachy a bylo ...
-
-
Moc penez? A ukazuji kazdy pokrok? Kazdou novinku? Maji plan, ktery celkem realizuji?
-
-
Tahle hra nema zadny RPG element ,ze? Zadne skilly,urovne veci atd...
-
-
Na skilly se tu nehraje (jen skill hráče *4*), lodě půjde samozřejmě různě upravovat a vylepšovat (což nutně neznamená, že bude existovat nějaká "nejlepší" konfigurace, všechno má své výhody i nevýhody).
-
-
Mam byt tedy v klidu a P2W , se tedy dle toho co tu ctu konat snad nebude. *7*
-
-
Nebude, chtějí podobný systém jako v Guild Wars - bez poplatků, placené z prodeje základní hry a pozdějších rozšíření, když mikrotransakce, tak na věci, co jsou spíš na ozdobu. Všechny lodě, zbraně a vybavení půjdou koupit za kredity.
-
-
Diky za odpoved, ne ze bych to chtel hrat ale kdovi , takze to je plus. *3*
-
-
-
-
Ne. Pokud jako RPG element nebereš vztahy s různýma frakcema.
-
-
Rád bych se zeptal zda-li nema nekdo ozkouseno.... Jak je to s tim upgradem Aurory LN. Jako original backer vlastnim Auroru MR s LTI (lifetime insurance - pojisteni). Za cenu 10dolaru ziskavam upgrage na Auroru LN i s LTI nebo o nej prijdu???
-
-
lti ti zůstane
-
-
diky za odpoved
-
Jak to vlastně bude dál s pojištěním, bude se dát kupovat za herní i neherní měnu?
-
-
pojištění lodí, pokud nemáš LTI (což je pojištění trupu, jen se nemusí platit), koupíš za herní měnu funguje jak pojistka auta ... 1x za nějaký čas zaplatíš malou částku a máš pojištěno.
Potom taky bude pojištění vybavení a nákladu (to není zahrnuto v LTI), to ale nefunguje všude a bude stát různě podle toho na jak nebezpečné systémy se vztahuje. -
-
Můžete mi prosím někdo vysvětlit princip / funkci toho pojištění? To je jako havarijní pojištění na loď? *1* Resp. když ho budu mít tak mi poškození lodi platí "pojišťovna" a pokud ne tak opravy cvakám za svoje ingame / reálný peníze?
-
-
Nedostaneš nic ... pokud přídeš o loď a nemáš jinou v hangáru tak si odkázaný na práci jako posádka u lidí na jejich lodích, nebo můžeš dělat mise, které ti dají loď (pri tu jednu misi), než si našetříš na novou.
-
Tve ... vysvetlovat neco co bude fungovat za 2 roky ... ;D
Je to easy, predpokladam, ze pokud nebudes mit lod pojistenou, tak o ni jednoduse prijdes a dostanes (dost pravdepodobne) nejakou zakladni pidikocabku. -
Opravy vždycky platíš sám ... pojištění je v tom, že když máš loď pojištěnou a zničí ti ji tak dostaneš nový model lodi, který si měl (300i, 315p, 325a) i s tím základním vybavením. Pokud loď pojištěnou nemáš, tak o ni příjdeš a musíš si koupit novou (za peníze ze hry budou dostupné všechny lodě)
-
ovšem jen pokud dodržíš pravidla vesmírného provozu a přizpůsobíš let stavu planetárního systému, jinak ti Vesmírná pojišťovna nic nedá
-
-
-
-
-
-
vypada to jak popelnice nebo jak kopa šrotu
-
-
Hele jen pro ujasnění. Je Aurora ten pekáč ve kterym začínáte v Privateer od Originu??
-
-
Z jiného univerza?? To bych neřekl. Celé jméno hry je Wing Commander : Privateer. Například i na WIKI (http://en.wikipedia.org/wiki/Wing_Commander:_Privateer) to tak píší. Netvrdím žeje WIKI modla a všechno co napíše je pravda, ale tohle se mi nějak nezdá.
-
-
Mluvím o Star Citizenu ... star citizen má s Privateerem, Wing Commanderem a Freelancerem společného jen Chrise ... jinak je to jiné universum, protože Chris nevlastní práva na tyhle hry.
-
-
Ne .. tohle je jiná hra z jiného univerza. Ale aurora je asi první loď se kterou bude každý hráč začínat.
-
-
Kazdy ma rozdilny vkus, nekomu se libi nekomu ne. Nekdo v tom vidi srot, nekdo v tom vidi nablejskanou karu, ktera je naprosto super.
Ja osobne davam prednost modelu Origin, ale i aurora ma neco do sebe a to nepocitam i dalsi lode... -
To je IMHO tak trochu účel, je to proste low-cost vesmírna lodička *4*
-
-
Nesouhlasím, myslím, že v plné hře zas tak levná nebude.
-
-