Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože zatím nikdo z pánů ministrů financí i jiných nepochopili, že výrazným snížením daně by se ve finále do státní kapsy nasypalo podstatně více peněz. Například nyní, když u ONO stojí litr benzínu Natural 95 26.50,-kč. Denně jezdím do Mladé Boleslavi do práce a jak při cestě tam, tak i zpátky tam vidím nepřetržitě frontu od hlavní silnice až k pumpě. Ano, na litru utrží o 3.50,-kč než konkurence, ale zato prodají tak nehorázný objem nafty/benzínu, že o jejich tržbě si může taková Benzína leda tak nechat zdát.
    Tak je to i s daní. Zvyšování daní je cesta do pekel. Zastaví ekonomiku,která jde do recese a uměle se vytváří "krize".
  • bez problemu nakoupis vsechny AAA hry okolo 700korun
  • walltar
    Tak pro mě má... Když to porovnáš s lístkama do kina (2h zábavy) nebo nějakou večeří v restauraci (taky kolem 2h zábavy) tak hra, kterou potencionálně hraješ klidně i 100 hodin určitě stojí i za těch 1000.
  • JJ ale víš co jsem myslel ne ? prostě nevím jestli má pc hra takovou hodnotu jako jasně sou hry co asi jo ale všechny ? a ohledně 700-900 koupíš ale třeba gta5 co bude, ubisoft hry, prostě AAA hry pod litr nekoupíš, a to je trochu moc na český národ prostě hodnota nesedí jako dám příklad třeba kdyby tady cigarety byly za 200 kč nebo kabelovka za 2 litry atd atd přidaná hodnota her neodpovídá at si každý říká co chce a těch pár lidí co kupují všechno a neřeší prachy kolik jich je ? :)))
  • podivej se treba i na pitomym aukru, dying light co ted vychazi, jsou tam klice od 499kc
  • Tak 500 je prehnany, to se da koupit tak po mesici:))
  • del0
    "Stát je společenstvím lidí, kteří si navzájem pomáhají ke stabilitě a dosažení určitých cílů."

Stát je nejvyšší institucí krádeže.

-Murray Rothbard-
  • vzivote jsem neslysel o nikom, kdo by s tim mel problem a ze to tak dela kazdej druhej...
  • tak kdyz jses neandrtalec tak si kup nejakou blbuvzodrny zarizeni a nestezuj si, ze je vsechno tak drahy, vzdycky se smeju kdyz nekdo breci, ze ho AAA hry stoji v den vydani 1500 korun...ja kupuju v den vydani za 500kc klic odnekud z malajsie a neresim *2*
  • Vidíš, já třeba netfix neznám, nevím ani co je to VPN, a když se na netfix podívám, tak mi to hlásí, že v mé zemi ještě nebyl spuštěn.
  • Tyjo vybrali už skoro 70 mega. Neuvěřitelný.
  • presne tak
  • Pro mne to výhra nemá být. Výhrou by to mělo být v prvé řadě pro tebe.
  • Nechapu co myslis tim vracenim. Oni ty prachy nevraci. Blokujou hry nebo banujou cely ucty, viz EA. Ktera zabanovala origin typkovi jen za to, ze na foru napsal ze mu je 11 (nebo kolik) a hral BF.
    Je v jejich moznostech to zjistit uplne jednoduse, staci se podivat na logy z jake IP na to chodis. Kdyz to bude 300x ceska IP, pak jednou IP z prd-le a pak zas ceska, tak e to jasny, ne? *7*
  • Jiste, ceny jsou u nas a v DE uplne stejne, v dojclandu ti jen nedaji na regal shnily brambory a plesnivy rajcata. Elektronika je tam levnejsi. Ne o moc ale je.

Takze rekneme ze ja si za svuj prijem muzu koupit 100kg masa, a skopcak neco kolem tuny.
    Pokud chces srovnavat bydleni, tak byt v berline stoji (ke koupit) zhruba totez, co byt v Praglu. Oneco vic se tam plati za energie, ale ne o moc.

Pokdu se budeme bavit o duchodech, nemeckej i ceskej duchodce jsou na tom prakticky stejne. Obas si za svuj duchod muzou zajet do prahy.
  • Kdyz uz chces poustet moudra, precti si taky prosim to co jsem psal o zdravotnim pojisteni. Na to ze mas byt vsemocny bych cekal ze budes reagovat na to co jsem psal, ne si cucat z prstu.
    Kdyz se vzdam obcanstvi a odejdu, stat prijde o HDP co tvorim. Opravdu to bude pro tebe vyhra? Skoda ze pak neodejdou vsichni co tvori HDP, chtel bych videt odkud bys cerpal ty socialni davky pro netahla a nemocny.
  • Jiste, viz vejs ...lol uz se tesim. Uz to vidim jak zivy, jak nekdo vraci prachy 50+% svych zakazniku, protoze mu kecali pri objednavce. Nehlede na to, ze neni v jeho moznsotech to zjistit.
  • Drtiva vetsina lidi, kteri nakupujou v cizine po netu to platit nebude, protoze to neplatili nikdy. Sak se podivej na diskuse kolem nakupu itemu/vorlu/goldu do wt/wot/... nedavno se resilo, jak honem neco koupit za ruble, nez to zatrhnou. A sposuta lidi takhle nakoupila klidne za 1/4 co by dali v eurech.

Podivej se, kolik !MILIONU! zakazniku ma Netflix mimo US. ti VSICHNI pouzivaji VPN, protoze jinak jim to fungovat nebude. Ti vsichni tvrdi, ze jsou z US. Ti vsichni stim nemaji zadny technicky ani politicky problem. A toto bude platit pro 90% vsech kupujicich.
  • eStar
    Musím říct že jsem z téhle hry velmi zmatený. Pokud všechno vyjde jak má tak to bude pravděpodobně jedna z nejlepších her co kdy vyšly, tento fakt mě opravdu velmi táhne k tomu abych si hru pořídil už teď. Na druhou stranu nerad kupuju zajíce v pytli a o tom jak bude hra vypadat v době vydání nemá tušení asi ani sám Chris Roberts.
  • Vzdelani se statu vyplati, a za tu silnici budes platit od pristiho roku myto. Nevsim sem si, ze by si pragl (kuprikladu) caloval svoje silnice ze svyho, presto tam nemuzu nikde zaparkovat. Pevne doufam, ze se modry zony zavedou i u nas, aby tam prozmenu nemohli parkovat cajzli, jezdi jich sem dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit