Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    čakal som ohlušujúci rachot, terče roztrhané na kúsky a miestnosť zaplnenú kouřem.... dočkal som sa flusačky. OK nie je to hotové ale potom nevidím význam tejto strelnice. Mimochodom neviem prečo robiť otáčajúcu sedačku keď stačí vymodelovať jeden schod a hráč by mohol naskočiť priamo do fixného kresla. Mám obavu, že strácajú čas zbytočnosťami.
    • suhlasim ale dym je fakt zbytocny ked ide hlavne o vakum ale preco nie v hangaru by som to bral
    • ty otacejici se sedacky a podobne, to uz funguje v jednotlivych lodich...to je jasne videt, ze to ,,zarizeni,, je sestavene z uz hotovych casti a jen to nakopirovali
      • Spis jde o to, ze na tu animacku se podivas 1x, 2x ... a po 120ty uz te bude tak leda s.at, ze musis cekat. Mrkni trebas na AC4 ... a po obsazeni lode se ti pousti animace ... pokazdy stejna ... po prvni, druhy ... je to hezky, ale pak uz je to jen vopruz. Takovyhle veci proste ve hre nemaj co delat. Pokud teda neni hlavni naplny hry sedani si do kokpitu. A prave to, ze to nakopirujou, ze vopruz jeste 100x vetsi. Kdyby to aspon kazda lod mela unikatni (= nekde prijdes a sednes si, jinde se ti sedacka otoci, jinde trebas vyjede nejaky vytah ...) tak se da rict, ze to nejak zlepsuje atmosferu ... ale takhle ...
        • C-BEAM
          animácia pri sadaní do kokpitu neni problém, väčšina prebehne velmi rýchlo a má to svoje opodstatnenie a nebudeš to robiť často. Problémom sú animácie ktoré sú zbytočné ako je to v tomto prípade kde ťa sedačka vynesie o pol metra akoby bol hráč postihnutý a nevedel sa dostať do kresla ktoré je na úrovni jeho pásu. Animácia nasadania mohla mať iba 3 sekundy keby bola sedačka fixovaná.
          • Myslím, že neustále zapomínáte na fakt, že je to pre-alpha. Jde o ochutnávky, drobečky, které CIG cpe lidem, protože je jim jasné jak se všichni třesou nedočkavostí. Že tam teď není nastavítko "skip anims" ještě neznamená, že to nepůjde nastavit. Vždyť v Hangar modulu si ani neupravíte gammu. Vše se nechává bez nastavítek a přeskakování a to především kvůli možnosti najít bug. Nebojte, nikdo vás v plné hře nebude nutit vidět animačku 120x. Jsem si tím víc než jistý. *3*
            • Zapominas na to, ze tim ze se zabejvaj podobnejma chujovinama nevenujou cas podstatnym aspektum hry. Kdyby dodali kus vesmiru 100x100x100metru, ve kterym by sis moh testovat fyziku, trebas pomoci kulicek ... prislo by mi to jako daleko podstatnejsi, protoze by to poukazovalo na to, ze prave na tomhle makaj. A hledat bug v otaceni sesle ... lol.
      • C-BEAM
        máš pravdu, len mi to príde zbytočné a testerom to bude mu akurát liezť na nervy.
  • walltar
    Zdravím ... Cz Fansite: http://www.star-citizen.cz/

Jinak sá si osobně myslím, že nejzajímavější video bylo to s Avengerem, které ukazuje nové renderování. http://www.youtube.com/watch?v=aVaR1wHRWX0

Jinak záznam livestreamu najdete tady:
    http://www.star-citizen.cz/uterni-zive-vysilani/
    A takové rychle shrnutí tady:
    http://www.star-citizen.cz/prvni-info-z-ziveho-vysilani-33000000/
    • apropo ten render, je to krasne ale po crysise grafika uz nema ten wow effekt, to co vsetci chceme vidiet je let cez atmosferu na planetu, impact na lodiach a fyzika letu.

A kludne poviem ze je to prva nextgen hra
    • Je nutný si tu propragovat web pokaždý, když vyjde článek o Star Citizen?
      • walltar
        Nutný to není, ale webu to dost pomáhá a nikomu tady to neškodí. A je tam hodně informací o star citizenu pro lidi, které zajímají. Pokud tě nezajímá, tak není nutné tam chodit že? *3*

Já se koílem té hry snažím vybudovat komunitu, a mám už třeba teď v plánu dělat soutěže a podobé věci. Na první soutěž už mám ceny za nějakých 300$ a teď už jen čekám kdy dojdou. Ale taky doufám, že si ten web časem sám na sebe vydělá, abych ho nemusel sponzorovat.
        • Pevne doufam, ze ti google a spol velmi brzo naparej penalilzaci a tvuj uzasnej web z vyhledavani uplne zmizi. A osobne se divim, ze ti jeste nekdo tu nesmazal vsechny tvoje posty (pripadne ti neposlal fakturu).
        • Veskoslav
          Takový menší dotaz. Když si koupím RSI Aurora balíček, dostanu loď+hangár+hru při vydání nebo si pouze kupuji loď? Děkuji.
          • jo, jak pise Karel...vzdycky tam je vypsane, co k tomu dostanes ... vetsinou (pokud si nekoupis uplne ten nejlevnejsi balicek) krome lodi jeste pristup do alfy, bety, singleplayer hru SQ42, star citizen hru, nejake cca 3mesice pojisteni tvoji lode a par kreditu do zacatku
          • Když si koupíš balíček z kategorie "Game Package", tak tam vždycky budeš mít spolu s vybranou lodí i hru. Konkrétně to je vypsané u každého balíčku vespodu.
            • a nebo tam budes obchodovat, tezit, prepravovat, spehovat, branit atd...

Jinak system SC neni klasicke MMO, bude vyuzivat pomerne slozity system instanci a bude to dost rozdilne od soucasnych klasickych MMO
            • Veskoslav
              Takže vlastně SC je hra a S42 je SP součást, co půjde hrát sám nebo s přáteli a MP v SC bude takový "minecraft či Skyrim" vesmíru, kde půjdu lovit lovce lodí jiných lovců *1*
            • walltar
              SQ-42 je singleplayer kamapaň ... sloužíš v armádě a ta tě posílá na mise. Má to příběh a i když se to člení, tak to má konec a začátek.

Star Citizen je potom něcoi na styl snadbox MMO, kde tě hra hodí do vesmíru a nechá tě ať si děláš co chceš.

Jsou to dvě části jednoho celku, ale nemusíš hrát obě dvě. SQ-42 se taky dá hrát jako SP.
            • Veskoslav
              To už bych asi pořídil Auroru LN. Jo a ještě jeden dotaz. Rozdíl mezi Squadron 42 a SC je jaký? Já myslel že S42 je součástí SC.
            • walltar
              Já bych ale doporučil spíš balíček, který se myslím menuje Aurora MR + ... je sice o 10$ dražší, ale je k němu i přístup do alpha a beta verzí. Např do dogfighting modulu co bude co nevidět, nebo potom i do alpha a beta verzí finální hry.
            • Veskoslav
              Jo děkuji, jsem se špatně podíval. Je to tam jasně napsané.
      • myslim, ze to je spis bonusova informace pro hrace, nez pro nej
  • BookerDeWitt
    Možná jsem jen zabedněnec a je to i tím, že jsem se po tom moc nepídil, ale tvůrci přece slibovali, že akce mimo plavidlo bude z pohledu první osoby. Nebo tam lze libovolně přepínat pohledy z třetí osoby na první a opačně? A nebo v určitých pasáží bude po většinu pohled z třetí osoby a v boji na planetě se bude odehrávat z pohledu první osoby? Ne, že by to bylo nějak důležité...
    • walltar
      Můžeš přepínat, ale v pohledu ze třetí osoby nebudeš mít žádné UI, takže se ti s ním nebude moc dobře bojovat.
    • Myslím, že primární bude hlavně pohled z první osoby, a třetí bude zatím jenom na koukání.
  • Ani se nedivím, že ta hra má vybráno tolik peněz. Teď jsem se díval na ty jejich webovky a když jsem zjistil, že balík všech 14ti lodí výjde cca na 300 000Kč...

Těším se na to...strašně moc, jen se bojím, aby to bylo hratelný i pro hráče, kteří nevrazí třeba 20 000Kč do nové lodi.
    • Balík prémiových lodí neznamená všechny dostupné lodě, a myslím že nejsou ani nejlepší, jen do začátku + bonusy (lifetime insurance, kredity atd). Víceméně je to jen pro ty kdo chtějí podpořit vývoj, pokud nechceš nemusíš nic platit :)
      • Naivko...
    • To že do hry vrazíš necelou tisícovku korun, ti nebrání, abys ses postupně dostal ke všem hratelným lodím. ;-)
      • Hlavni rozdil je v LTI, kdy mas zajisteno v pripade zniceni lodi, ze je pojistena.. Na druhou stranu poplatek ve hre na pojisteni lodi nebude tak priserny aby se to nedalo snest, ma to byt naprosto v poho. A pak uz jen zalezi na tobe jak se dokazes vypracovat a sehnat si lode, krome soucasnych unikatnich variaci, ktere prozatim k dispozici nebudou.
      • Tak to pak jo. Zas tak moc jsem to nečetl :)
  • WTF to bylo za zvuk?!? Takhle zní GAU-8 z A-10! http://www.youtube.com/watch?v=NBXrogB8L08
    • Gau-8 lze zatím namountovat pouze do A-10 nebo Arnolda Swarzeneeggra.
      • Naopak, GAU-8 má namountovanou A-10ku, Árný kosil džungli s M134, to je jen takový "lochtátko" *1*
      • saburo
        Akorát, narozdíl od A-10ky, Arnold unese rovnou dva *1*
        • Dva? Zbraň do jedný ruky a zásobník do druhý.
          http://forum.valka.cz/attachments/490/051128-F-1234P-005.jpg
          • saburo
            tak nevim jak ty, ale já to myslel s nadsázkou, takže není potřeba se v tom zas tak vrtat.
            • Tak ona už je nadsázka, když vezme něco do ruky takového. :-D
    • Ta hra není vydaná...zatím to udělali tak, aby to fungovalo a takové kosmetické detaily jako zvuk dodělaj později - to je otázka chvilky.
  • Mnohem zajímavější je Inside Cloud Imperium Games: Orchestral Recording Session
    http://youtu.be/KrZpSPup9l4

Nátáčeno s Capellen Orchestrem...
    http://www.capellen.cz/

Jste český server, tak trošku PR pro české příspěvky do Star Citizen by neuškodilo... *16*
  • saburo
    Pohyb hlavní postavy mi přijde neskutečně podobný jako v Jedi Outcast/Academy *2*
    • Je jedno jak vypadá ta postava, i kdyby to byla jen kostička, tak to nevadí...95% hry bude ve vesmíru a tam postavu ani neuvidíš ;-)
      • saburo
        já neříkám, že je to špatně, prostě mi to hned připadlo na mysl :)
      • To sice jo, ale nekterym na tom zalezi.. :) Sice mezi ne nepatrim, ale kdybych si uz mel vytvaret avatara, tak chci aby nejak vypadal a i se nejak dobre pohyboval.. :D

Navic ja osobne nevim, jak bych se pohyboval ve vesmiru a pri urcitych gravitacich.
        • Myslim si ze na tom zalezi vetsine.
        • walltar
          Bych řekl, že vzhledem k tomu, že mají vlastní Motion Capture studio budou mít pohyb postav na úrovni ... animace se většinou dolaďují později.
  • Tak toto vypadá dost divně...
    • ucho
      taky jsem si řekl, a vlastně moc nechápu důvod, proč něco takovýho u vesmírnýho simulátoru mít... ale tak je to jejich věc, jak čemu věnují svůj čas. důležitý bude výsledek.
      • walltar
        Je to tam hlavně proto, že před nějakou dobou se lidí ptali jakou místnostt chtějí u svého hangar modulu ... střelnice to vyhrála. Akorát si myslím, že většina lidí si myslel že to bude střelnice pro ruční zbraně. *1*
        • strabo
          Nevíš náhodou jak je to s upgrady? Před nedávnem jsem si pro Auroru koupil LN upgrade a i když už před dobou slibovali update, který provede na účtech upgrady (tak aby lodě v hangáru reflektovali tento upgrade) tak kde nic tu nic.
          • walltar
            Pracují na tom ... ale kdy to bude se neví. Je potřeba aby udělali změny ve fungování shopu. Tak snad to bude ke konci roku s těma stránkama pro organizace.
            • strabo
              Takže nezbývá než čekat, škoda v době kdy jsem kupoval upgrade jsem byl namlsán vydejkem a čekal jsem že proběhne vše automaticky a budu se moct v hangáru kochat legionářskou Aurorou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit