Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen přidává nákup pozemků a mobilní vesmírnou základnu Pioneer
2.12.2017 | Mars Vertigo
191 příspěvků
-
neres ho je to zacek zakladni skoly kterej absolutne netusi o svete venku beztak ani nechape co se mu snazis rict
-
CIG slíbili ukázku funkčního dema SQ42 už na Gamesconu 2016. Nestalo se, vymluvili se na nedoladěný animace.
Od tý doby nic, na Gamesconu2017 nic, na CitizenConu2017 nic, ticho po pěšině, ani jeden screenshot. Jo, mám rád tohle jednání na rovinu... -
*1* *1* *1* *1* *1*
-
A pak je tu ta záležitost s Freelancerem...
-
Přijde mi to trošku jako P2R = rule. Jako já mít ty prachy tak chy těch 400 km2 koupím a založím tam tu farmu u nějaké kolonie a hádám, že bych z toho něco vytřískal.
Jiná otázka je, jak tohle skončí? Dával bych svýmu gamblu velmu pozitivních 50% šance na uspěch. -
Nemohu nez souhlasit.
-
Zakladni tvuj omyl je v tom, ze CIG nikdy neslibil datum, ale za to neslevil z onech "kecu" a implementuje jednu mechaniku za druhou. Nevzdavaji to, nefnukaji a vse rikaji na rovinu. K cemu myslis, ze delaji vyojove deniky. Protoze toho maji malo na praci?
-
Ty ses fakt darecek. Dej si ledovou sprsku. Kup si Clovece nezlob se a popremyslej, jestli na svete neni malo konspiracnich teorii. Dal bych se byt tebou na UFO. Je to zajimave tema a prostoru pro vymysly hafo. Jen uz prosim neres SC.
-
Takže si mohu něco předem koupit ve hře, která zdaleka není hotová a možná bude venku někdy za 5 let. Nikdo neví v jakém stavu atd.. Hlavně, že toho na KS nakecali. Kecat umí každý a záruka slavných jmen = 0. Viz KC. Tolik keců a pak rok dělají koně a zjistí, že to vlastně nejde tak, jak nakecali... Hlavně, že mají celkem 256 let zkušeností....
-
Protože na velkého investora jsou to moc nejisté peníze, málo kontroly a hlavně Roberts by si do toho nechtěl nechat kecat od někoho kdo si myslí že si to koupil. A pak by na celý projekt byl vyvíjen neúnosný tlak akcionářů a řídícího bordu investující společnosti, protože pro velké společnosti je jediný ukazatel a to vysoké zhodnocení aktiv a taky co nejrychlejší. Robertsuv cíl je zkrátka pro velkého investora běh na "nekonečnou trať (kvartální výkazy akcionářům-majitelům-řídícímu bordu).
-
Rekl bych, ze problem byl v jadru pudla. Uz jsi nekdy modeloval sochu nebo stavel dum? U sochy se dela takova kostra aby to drzelo pohromade. U domu zas potrebujes zaklady. No a hra musi mit jadro. Od jadra se odviji vse. Nemuzes lepit jentak jedno na druhe. To na cem se CIG zasekal byly klicove funkce jadra hry a nastroje pro tvorbu obsahu.
-
@amonek
Když je to taková pecka a jasná věc ze skleněný koule, proč ho nepodpoří velkej investor a místo toho lidi refundujou? Oh wait... -
A ted vyjmenuj vsechny ty dobre hry, ano? No a pak te mamka prikreje, da ti pusu a pujdeme spinkat. :D
-
aha takže se jim minuli všechny peníze v pulce vývoje a navíc ješte delají obstrukce aby se vyhli placení daní. hezke. *1*
-
Uvery si firmy berou z mnoha duvodu. Treba platis v eurech 70 zamestnancu a vis, ze se zhorsil kurz dolaru vuci euru. Tak si vemes uver a pockas az se to zase srovna. Tech duvodu muze byt vic. Prevod men kvuli zdaneni byl myslim tento pripad. Ale neco z toho usuzovat je fakt idiocie. Sorry
-
na tebe tam Roberts celou dobu čeká
-
Tak nam to vysvetli, at to pochopime. Zacni u terminu Alpha. Ledacos to vysvetli.
-
a jaký obrat má star citizen lol? (napoveda: žádny)
-
Tak si kup leporelo a pust ho z okna vlaku. :) Zakazniku
-
Proč nemužou vydat perzistentní vesmír jako MMO, FPS část na lodích (kdy bude možné obsadit cizí lod) a na ostatních vecech ktere jsou mene duležite nebo druhorade pracovat potom? (jako napr. singleplayer, remesla, planety, závodení a co ja vim co všechno ješte tam je?)
Nechci nic ríkat ale dobre víme že se tunelovali i daleko menší částky než 200 mil. zatím mi to pripadá jen jako jeden velky tunel na peníze a pridávani mikrotransakcí mne jen utvrzuje v tom že maji finanční problemy.