Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://gfycat.com/LoneRingedIrishwaterspaniel
  • walltar
    Tak pořád ho Hornet smete jako nic ... jen možná u toho schytá pár ran. Je to sprostě obchodní loď a tak bude i balancovaná. Hornet se musí vzdát zbraní aby mohl převážet cargo + nemá postel. A základní Mustang už vypadá líp než Lková Aurora ... jestli bude i nějaký víc bojový Mustang, tak to bude někde jinde.
  • Shaker
    Vy porad toho Legionare podcenujete, panove... ;-)
  • Shaker
    max: Ne, 30 fps opravdu na strilecku nestaci...
  • alien5
    To sem proste musim dat :)))
    http://i.chzbgr.com/maxW500/7910121984/h1CE0F7E2/ *1* *1*
  • Po tomto tuzim od kedy som hral Terminal Velocity. Moj detsky sen sa naplnil :) Uz len dufat ze to rozbeham a nevzdam sa koli tomu zivota *1*
  • Shaker
    a hele, bonzak :D
  • shut up and take my money!
  • Jj je to super proste zijici dychajici vesmir.My uz litame v arene.Ted v patek bude dalsi rozsireni na vice variant lodi a chysta se zvetseni map a dalsi veci.A samozrejme do konce tydne muzeme litat i s lodema ktere jsme si nekoupily ;) Darek a navic zatezovy test ;)
  • Lawliet
    Teda no upřímně mi spadla ústa. Takovej pocit jsem měl naposled u dobrého filmu! Na tu hru se s kamarády po vydání zřejmě sesypeme. V každým případě. "We'll be watching, Commander" Do vydání ještě času dost a nehodlám bláznit s nějakým předplatným.
  • Asharak
    To sedí na ten rok 2020 *1* Ale to bude už za chvíli že, no tahle hra zklamat prostě nemůže, a jestli poslouchá komunitu pak tak něco takového snad i bude. Ta deadspace část nezní špatně 3:)
  • Lukyz
    Dělám tady slušný zmatky *1* Teď jsme koukal do hangáru a fakt tam mám Auroru *3*
  • Mam tez digital mercenary a auroru by jsi nemel mit. Digital mercenary ma lod Origin i300. Osobne jsem se ted v posledni dobe do hangaru tez nedival, tak se mrknu az budu doma.
  • Lukyz
    No teď na to koukám a ta loď tam není *8*Je to tak dva nebo tři měsíce a ta Aurora tam byla, navíc jsme myslel, že to bez aspoň základní lodi koupit nejde. Mám Digital Mercenary, takže tam loď na 100% byla. Jsem z toho fakt trochu vedle...

EDIT: Planej poplach, jen jsem trouba... musel jsem dat edit hangáru a loď ručně přetáhnout. Fakt sry a díky za pomoc!
  • walltar
    1) Nevím ... Máš tu loď pořád psanou v My Hangar na RSI? Jaká je to loď? Zkoušel si to pustit přes ESC menu a potom ji tam vybrat?

2) Aurora je lehká nákladní loď ... na boj bude k ničemu. Pokud chceš starter ship na boj, tak zachvíli bude k dispozici mustang.
  • Nevím, jestli se to změnilo, ale i CR říkal že by tam boje na planetách rád přidal, ale až tak 1-2 roky po vydání ;-)
  • Lukyz
    Měl bych pár "lame" dotazů na Walltara *4*

Včera jsem SC spustil asi po druhé v životě a chtěl jsem se zeptat na pár věci...

1) z hangáru mi zmizela loď i turret a mužu si max. měnit kombinézu a jezdit výtahem *1*

2) pak jsem se přes menu dostal k "VR" souboji proti botům a s Aurorou jsem během 15ti min nebyl schopnej sundat ani jeden drone *1*
  • walltar
    Je to stáhnuté z twitche z živého vysílání a nahrané na YT ...Takže tím bohužel kvalita trpí.
  • Kdyz te to nezajima, tak potom nejak nechapu, proc komentujes neco, co tam ma byt, jako by to tam nemelo byt. Mozna by jsi si to jednou mohl odpustit a proste nekomentovat. Ulehci se ti na srdicku.
  • palver
    Pěkný obsah - co ale to příšerně roztrhané (prokládané) video? To se vracím do doby, kdy jsem graboval věci z TV, nebo VHS. Tak nějak bych čekal, že jsme dnes trochu dál... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit