Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen už od hráčů vybral přes 15 milionů dolarů
2.8.2013 | Adam Homola
74 příspěvků
-
Dik za objasneni. Ja jsem jim poslal 37 USD uz v listopadu 2012, ale nejak jsem to hloubeji nestudoval. Mne stacilo vedet, ze to dela clovek, co vytvoril serii Wing Commanderu a Freelancera.
-
tak proc by to enmohl byt simulovany zvuk z duvodu vylepseni prostorove orientace pilota?
-
Tak proto má každý majitel OR vedle PC kbelík. *3*
-
No HC simulace bych neřekl ... má to být i pro lidi co doma nemají postavený kokpit. *1*
Čáry za lodí sou debug a jestli budou i v plné hře se uvidí (pravděpodobně vyhraje cool factor) Zvuk to samé ... bude tam, ale možná bude možnost si zvuk přepnout tak, aby si slyšel to co ve vesmíru (zase cool factor) a joystick potřeba nebude ... i když to asi bude nejlepší input metoda. Půjde hrát na co největším množství ovladačů. A jak joy tak hotas by měl být plně podporovaný. Jak přesně bude fungovat ovládání myší se zatím neví, ale nemělo by to být nic jako ve WT. -
Tedy při manévrech dostaneš blití zdrarma *3*
-
Ani tu ekonomiku bych řekl ... možná to, že obě hry tu ekonomiku mají hodně vyspělou. Ale tady je ještě mnohem dál, než v EVE ... Navíc eve má ekonomiku řízenou hráči, tady ji budou hráči jen ovlivňovat ... ekonomika bude mít víc NPC, než hráčů a i když ty nebudou cheatovat, tak budou fungovat jako stabilizující prvek.
-
Když je to HC simulace proč tam jsou ty čáry za lodí? Jak to bude se zvukem ve vesmíru? Bude potřeba využívat joystick? Například jako IL 2 kde to šlo hrát na klávesnice ale s joystickem to bylo o mnoho lepší.
-
Né ... kdyby přesvědčil i mě, tak sem ze sebe taky udělal blba v komentářích *4*
-
na takovy lidi bych ohled nebral :). mel jsem dojem, ze presvedcil i tebe, ze to myslel vazne.
-
no s eve by mohl mit SC spolecnou leda ekonomiku.
-
ano
-
Bude to podporovat oculus rift?
-
Bude to FPS vesmírný simulátor s propracovanou fyzikou .. na povel kapitálku mít nebudeš, pokud si ji neukořistíš, nebo nekoupíš (to jde jen u těch menších) a na řízení kapitálek už bude potřeba víc jak jeden člověk. (Možná u menší si vystačíš s NPC, ale asi nebudeš nijak moc efektivní.)
Po lodo se budeš moct procházet. Eve bych vůbec neočekával ... nemá to s eve skoro nic společného. Každopádně hra je zaměřená apíš na menší lodě a tyhle větší od korvety po carrier sou spíš pro skupiny hráčů ... korveta tak pro 5 a carrier tak pro 30+.
Doporučuju se podívat na tohle ... https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13097-Idris-Corvette-Revealed je to work in progress na nejmenší kapitálce a je tam krásně vidět i ty interiéry. -
navštiv oficiální stránky
-
Moze mi niekto popisat gameplay ? Bude to tupa 3rd person klikacka ala freelancer bez ziadnej fyziky, alebo mozem ocakavat naozaj naky BSG zazitok, ze mam na povel svoju kapitálku s roznou technikou, letkou a zbranami atd ? Budem sa moct prechadzat po celej lodi jak to bolo v tom videjku alebo to zas bude naky virtualny hud a kamera desi zvonka...
Alebo mam ocakavat naky EVE zazitok (tabulko-klikanie) ?
proste milion otazok -
Já nevím, ale vzhledem k těm odpovědím si to asi řekli ... *1*
-
Tak to bude ... singleplayer kampaň nebude přímo propojená. Jen pokud ji dokončíš tak dostaneš výhody (nějaké peníze do začátku, nějakou výbavu, asi zbraň a staneš se občanem ... jak ve hvězdné pěchote) Ale jinak se hrou pravděpodobně propojená nebude.
-
a myslis si, ze lidi co trpaslika neznaji by si rekli: "tahle veta do takoveho projevu patri a dava tam smysl"
-
Presne jak rikas :)
-
Tady to bylo celkem jasný, ale ne všichni znají trpaslíka (znám i pár lidí, kteří ho ze srdce nesnáší).