Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    Squadron 42 je spis ve vodach Freespace/Wing Commander/Tie Fighter.
  • Ehm.. Daikatana byl taky Romerův vysněný projekt ;)
  • Nevim, asi :) . Zajímá mě to hlavně v porovnání s Freelancerem.
  • Očekávání a chutě zatím uspokojilo Star Conflict, nebýt zdejších diskutérů ani o té hře nevím, díky
  • walltar
    No já v to taky doufám ... ale dream projektů už tu bylo dost. Nic o nemění na tom, že člověk by do toho měl dát prachy jen když je připravený o ně přijít. (Já už jsem mezi Vice a High Admirálem)
  • walltar
    Má tam být 60 misí v singlu .. neřekl bych, že to bude moc krátké. Ale hlavní složkou bude ta MMO část do té bych řekl půjde nejvíc peněz. Alpha verze Singleplayeru má být hotová někdy v půlce poříštího roku tak se potom uvidí.

http://i.imgur.com/fRY6dRw.png Tohle je roadmapa.
  • Je to jeho dream projekt, takze to nejspíš neposere. Jsem jen scout backer a těším na sp. ;)
  • Prachy na to aby to udělal jak chce má, tak snad to dopadne. Jinak by to mohl být slušný pr*ser. Když u menších projektů se nadává co tam není a mělo tak být a proč to je také atd.
  • Mně by zajímal pomět singlu a multiplayeru. Jestli ten sing za ty prachy nebude moc krátký a pod. Kdyby to bylo X3 anebo Freelancer bylo to dobré.
  • Black_Hand
    myslis slibene Squadron 42? co by, co ja vim dela se na nem tak jak bylo slibeno.
  • Jak to vlastně bude se singleplayerem?
  • Black_Hand
    je vhodne nezapominat na to, ze roberts ma i investory, kteri finance sroubuji jeste vys. chris rekl, ze potrebuje $20M na kompletni zafinancovani Star Citizen (bez investoru).

Zdroj: https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/12975-The-Aurora-Revealed
  • walltar
    Každá loď půjde sehnat hraním ... některé koupit a některé (větší a alienské) obsadit.

Když teď dáš prachy na hru tak to máš levněj a pomáháš hře. Hra při vydání bude tak za 60$.
  • to jako když si hru nezafinancuju nebudu mit pak po koupi přístuné třeba 3 třídy lodí ? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit