Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen vybral 20 milionů, FPS souboje se rozšíří i na planety
27.9.2013 | Adam Homola
28 příspěvků
-
Je hezky vidět, že vždycky, když vydají něco zajímavého, tak se na pár dní zvýší příspěvky. Poslední velká vlna byl modul hangáru, jsem zvědav co bude, až vypustí modul dog fightu (krom toho, že půlce lidí se zavaří kompy:) Nadějně vypadal i stream z AMD představovačky tento týden (amd Mantle..hint hint:)). Držím palec, sleduju a doufám že to vyjde:) Zatím to vypadá, že by mohlo, RSI vypadají že ví, co chtějí. A to, co chtějí, zatím ukazují, že umí udělat..a nikdo jim do toho nekecá.
-
Jedno se popřít nedá. Lidí mají o podobný typ hry zájem. 20 milionů dolarů je pro kickstarter ohromné číslo. Velcí vydavatelé propásli velkou příležitost, když poslední roky ignorovali tento žánr. A mám radost, že hra vyjde kromě PC i na PS4. Snad se hra povede. Pokud ne, je díky očividnému zájmu hráčů šance, že se do žánru vrátí i nějaký velký vydavatel.
-
Ano byli, ale zase se o neco pokrocilo dal, nerikam ze to bude dokonoale, kazdy ma i vlastni predstavu, ale melo by to byt lepsi nez doposud. Otazka je kam az se dostanou.
Ale fakt uznavam, ze nekdy je lepsi se vrhnout, vazne promakat a vylepsit konkretni casti, nez pridavat dalsi a dalsi. Teroeticky kdyby rekli, ze dalsi prachy treba do 25M budou cerpany na vylepseni jednotlivych prvku hry, tak by to asi ani vetsine lidi nevadilo. Prece jen je nekdy lepsi probrat danou vec znovu i po zakompnovani novych veci.
Z praxe vim, ze nektere veci, ktere se postupne pridavaji tak cely ten system postupne degeneruje, jelikoz na to nebylo mysleno uplne od zacatku. Pokud uz tu myslenku meli a pocitali s ni, pak je mozne, ze to bude ve vysledku dobre vytvorene.
Mno jsme zvedav, jen kdyby to bylo treba za mesic.. :D -
Mno sice to vyjde az 2015, ale podle informaci by nas i presto meli postupne krmit jednotlivyma kouskama, aby ten cas lepe utekl :D
-
Byl bych skoro radši kdyby se do takových experimentů radši nepouštěli. Na papíře to vypadá hezky, ale znáte to...
Začíná mi to připadat jako kdyby pejsek s kočičkou pekli dort. Pokud se nepletu pokusy o vesmírnou hru kde jde dělat "všechno" tu už kdysi byly, ale vždycky z toho byl nakonec jen pr*ser. -
Tak tomuhle projektu prachy dojít nesměj. To by bylo řevu.
-
Aby to vůbec do 2015 stihli jestli budou přidávat i herní mechaniky. Čím dýl to vyjde tak tím líp pro ostatní vývojáře.. aspoň mají čas si ještě na crowdfundingu nahrabat protože až SC vyjde a bude špatnej (ne že bych si to přál, přeci jen v tom mám taky peníze), tak už nikdo neuvidí ani dolar.
-
A do roku 2015 se z toho čekání asi polovina z nás zblázní:)