Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Recenze zábavnější než hra *5*
  • michaliuz18
    nejsom fanusik star treku nikdy som nevidel serial ani film, cize som v tomto zanri skoro novacik... tato hra ma ale potesila viac ako sklamala, ma to svoje muchy, ale to ma kazda hra... bavilo ma to kvoli akcnosti misii, zbraniam ,napadom, rozne ulohy popri hlavnej ktore sa mohli alebo nemuseli robit vobec, co potesi ze nejde striktne linearne ... rozne pekne lokacie hlavne zo zaciatku vo vesmire co mi pripomenulo trosku mass effect , ...mozno tu hru viac chvalim preto lebo mam slabost pre scifi hry kedze milujem mass effecty

a stale je to lepsia hra nez arma ,carier comand, take on helicopter ... tym myslim ze su to ceske hry a niektorymi vecami su sto rokov za opicami ako v AI , v animaciach, v mimike tvare, a maju same bugy a divne vsetko , a tak sa hry robit nemaju v dnesnej dobe ...ano aj star trek ma dost banalnych chyb ale stale na tom bolo co videt a co ma u hry drzalo
    a stale je to lepsia hra nez novy WD a dokonca fast&furious... lebo activison robi najhorsie hry na svete a zhrabnu najvecie prachy lebo ludia su demetny od prirody
  • Abiczko
    Takové myšlenky mě v noci probouzejí a strachy křičím:běda filmařům kteří šáhnou na nějakou hru(za mě jediná vyjímka je Mortal kombat,který se ale taky musí brát s nadhledem)...Videoherní bůh stál nad Tomb raiderem,že i po TAKOVÝCH céčkových filmech,vyšla výborná (ač oproti sérii jiná) hra.

PS: A jaký je váš oblíbený film podle hry či naopak?
  • prudislav
    jj activision filmový hry poslední dobou extrémně fláká viz: Star Trek, Survival Instinct, Family Guy i Fas and Furious , oproti nim jsou i Aliens CM(v1.1 a výš) skvost
  • ani ty poslední dva filmy se nedají brát vážně
  • lipkozzi
    A pritom nam uz stare Elite Force 1 a 2 ukazali, ze aj Star Trek sa da urobit akcne a pritom dobre.
  • Mart9
    Nedávno na to byla recenze v Re-playi a i u ní jsem usnul. Sice je pravda, že si tento pořad pouštím až pozdě večer, ale bylo to poprvé, co se mi to stalo. Výjimečná hra.
  • Fast and Furious od Activison by Spoka mohlo trumfnout, udajne to je naprosto otresny herni zazitek.
    Hry na motivy filmu jsou obecne sila. Jsem zvedavy jak to dopadne kdyz to otoci a naserviruji nam filmovy AC?!
  • Black_Hand
    uspechany star trek neni :\. byl odlozeny o nekolik mesicu kvuli filmu.

a the darkness 2 neni jedina hra Digital Extremes do teto doby. oni spolupracovali treba na starych UTckach (ne vazne, kouknete se na loading UT99, 2003 a 2004 a treba i Unreal 1). takze je nic neomlouva, ani nezkusenost.

a kterapak strilecka z poloviny 90. let mela kryti? ST je spis kopie akcni slozky mass effectu :\. dokonce pouzivaji i stejny font na cisla omfg.

jinak nelze nez souhlasit :).
  • oktavius66
    No co na to říct.. Já to čekal *15* . Sice jsem to nehrál, ale viděl jsem nějaké Gameplaye. Stejně jsem to tušil jsem že je už něco špatně, když ta hra měla v názvu The Video Game. Hry s touhle příponou dopadají fakt blbě. Dát za toto 59.99 Éček na STEAMu, tak mě šlak trefí *1*
  • A tahle věc si zasloužila delší recenzi než Metro: LL
  • BoB.2
    Tak přísnej bych nebyl ale hra stojí fakt za prd.
  • Snad bude film lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit