Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se zase musím pochlubit, že jsem viděl uplně vše a to jak filmy tak i seriály a i ten animovaný. Jak říkáš, bylo by to dobré scifi bez jména Star Trek. Ale bohužel jej použili a já to tedy chtě nechtě musím i tak hodnotit. Je tam spousty nesmyslů, nejasností, chaosu a věcí, které fanoušek původního Star Treku nepřenese přes srdce. Ano nějak to začalo, skutenčě se sešli na akademii, ale dalo se to natočit kultivovaněji(ano mohli výraznou měrou nějak zachránit situaci jako kadeti pod vedením nějakého zkušeného kapitána, ale tím, že sami hned jakožto teenageři velí vlajkové lodi.... to snad ne). Každopádně stejně jako většina fanoušků Star Treku(tedy včetně mě) potvrdí, že nejvíc nenáviděnou postavou Star Treku byl Wesley Crusher. No a tady máš teš Wesleyů pěknou řádku a hlavně jich je plný můstek. To co jsem měl rád na Star Treku bylo to, že věci tam alespoň trochu dávaly smysl a bylo to hodně o přemýšlení a zkoumání a bitvy byly jen takovou třešničkou na dortu. A hlavně charizmatičtí kapitání i posádka.
  • Pridavam se do klubu tech, kdo nechape tato nizka hodnoceni. Hru jsem dohral 3x, za Kirka, Spocka a Kirka na hard. A bylo to presne to, co jsem od toho cekal. Akcni hra ze sveta restartovaneho Star Treku s moznosti hrat kooperativne s kamosem. Nic vic nic min. Za sebe mohu rict, ze na PC verzi jsem nenarazil na zadny bug, zadne zasekavani partaka, proste nic (hral jsem offline). Naopak, v nekterych lokacich partak zvladl i dost slozite behani, splhani a skakani, aby aktivoval ovladac mostu na druhe strane kanonu.
    Dalsi, co ctu za vytky je grafika. Asi jsem hral jinou hru, ale grafika je plne dostacujici. Neni to Crysis, ale ma to, alespon na PC, ostre textury. Podivejte se treba na Mass Effect 3, ktery ma pri pohledu zblizka nechutne rozplizle textury a nikomu to nevadi. A to nezminuji, ze se tady muze postava skrcit, skakat a plavat. Rikate si, ze je to samozrejme? No, tak proc to neslo v zadnem dilu Mass Effectu (pravda, skrcite se slo v jednicce, ale dal nic)? Nekde se zminuje repetitivnost prostredi a AI nepratel. Fajn, ale proc to same nevadilo treba u ME3, kde kazda N7 mise a spousta hlavnich byla o malem prostoru a zabijeni desitek tupych dronu Cerbera? Ze by dvoji metr?
    Co mne naopak potesilo, je moznost snadneho presunu z mista na misto v krytu. A dabing od skutecnych hercu a filmova hudba take neni k zahozeni.
    Jedinou vytku, kterou mam je cena. Ac jsem se u hry opravdu bavil, cimz splnila ucel, 50 EUR je trochu prestrelene. Pockejte, az bude za polovic, nebo v nejakem letnim vyprodeji na Steamu.
  • Seriály Star Trek jsem nikdy nesledoval a tak jsem si film užil docela dobře.
    Je pravda že nálepka Star Trek pro některé z toho filmu dělá něco špatného, ale bylo to dobré sci-fi.
    Seriál Star Trek mohl být o poznávání nových ras, řešení konfliktů s nimi nejen cestou souboje, objevování koutů vesmíru - prostě Červený Trpaslík bez sarkasmu a komedie (tohle zní skoro negativně, ale tak to nemyslím)...ale na druhou stranu, někde ten příběh začít musel a ten začátek by do rámce seriálů zapadat moc nemusel...Kirk na Spocka prostě nenarazil na nějaké nově objevené planetě. Nějak musela vzniknout posádka Star Trek...
  • Ty se hlavně nauč psát voe, než začneš blít do světa. Takovej kanelovej kýbl něčeho, co má připomínat věty, jsem dlouho neviděl...

Ale jinak souhlasím, čím dřív odsuď podobný vemena tvýho ražení půjdou ke konkurenci, tím líp.
  • i 3 je moc dal bych tak -3
  • ono i ty nové filmy nestojí za nic. I tam autoři nepochopili o čem Star Trek je.
  • Ano, ta hra zaspala dobu, nejen po strance vzhledu je skutecne jako neco z pred nekolika let, ale pri jejim hrani jsem se velice casto nemohl ubranit jedne myslence: "Vzdyt tohle je jak polovina misi ze vsech Mass Effectu."

Osobne bych ji nezatratil, alespon ne tak uplne, cas od casu se ji z nalajnovaneho a nedodelaneho konceptu podari vymanit. Treba prave zminovany ME misty i predci v nabizenych moznostech, at uz hrou se dvema postavami nebo ruznymi vlozkami mimo zakladni hratelnost.

Ta nedotazenost a obecne humpolacka kvalita zpracovani ji srazi, ale hrat se da. Dokonce myslim, ze na vetsinu veci jde spravnou cestou... Jen tedy to, kam na te ceste dorazila, na dobrou hru stacilo pred delsi dobou. Dnes je to podprumer.
  • Co jsem slyšel tak záleží dost na verzi (Xbox/PC)..na PC je prý o poznání lepší - v tom smyslu že má míň bugů.
  • x_ander
    Kdyby to nemělo v názvu Star Trek, tak by nevznikla ani ta hra samotná.
  • Helliererr
    Já teda nevim.Recenze jsou na tuhle hru špatný ale z gameplayů a jiných videí se mi ta hra furt líbí a já jako fanoušek novýho Star Treku z roku 2009 a nehorázně se třesoucího na další díl velmi uvažuji o koupi,ale stejně asi až to sleví.
  • Dobrá third person akce ze světa Star Treku je DS9: Fallen.
  • Jít do tohohle Star Treku je dost nerozumný. Spíš si někde sežeň Star Trek: The Next Generation – A Final Unity. Sice žánrově jiná, ale MNOHEM lepší Star Trek hra. Z modernějších Bridge Commander, Starfleet Command, Elite Force... Všechny řádově lepší než tenhle paskvil.
  • Uf..silný kafé po ránu....recenze pobavila jen tak dál...
  • michaliuz18
    presne, vyskusaj uvidis, neriad sa podla recenzii na tejto stranke aj tak su po novom vsetky od veci a od hrania ta len odradia , ked chces nieco skusit to skus, ja tomu davam 7

- a neporovnaval som toto s armou, aj som napisal preco lepsie citaj ...islo o to ze tie ceske hry su tiez vyvojom pozadu a stale maju vacsie hodnotenia lebo su ceske a tie si treba chranit , keby aspon boli take dobre :D
  • Kdyby to nemělo v názvu star trek, tak by recenze IMHO nevznikla.
  • Ale i ty nový filmy mohly být inteligentnější a lepší. Stačilo, aby na nich měl podíl třeba takovej Ronald D. Moore (showrunner DS9, napsal First Contact, z jeho vlastní práce můžu jmenovat třeba BSG). Pokud filmy píše/režíruje někdo, kdo chce v podstatě udělat reskinovaný star wars, tak se nemůžeme divit, že vzniklo tohle.

A reboot by ani nevadil (možná, ono rebooty moc nefungují), pokud by byl dobře napsaný (znovu First Contact). Star Trek 2009 je napsaný (teď musím slušně *3*) řekněme ne úplně dobře.
  • Se stále divím, že tyhle hovadiny někdo recenzuje, nebo dokonce někdo chce po někom dalším, aby to udělal :)
  • ucho
    já ty nové filmy neobhajuji, jenom říkám, jak to je... prostě restart. děje se to u více filmů. a děje se to i u her... a novému publiku se to většinou líbí (jak sám píšeš, vydělá to slušné peníze). a uvědom si, že teď tady prskáš. tohle není z tvé strany čekání, to je ono prskání, které jsem zmiňoval... když se nová verze uchytí, ta stará časem jednoduše upadne v zapomnění a zemře s pamětníky... z kultu starých filmů se stane okrajová záležitost.
  • par lidi ? fanousci inteligentniho star treku chvili prskat nebudou, proste zatnou zuby a budou doufat ze se v budoucnu objevi zas chytra scifi saga. Ty 2 novy filmy jsou pekny Star Wars (nekde jsem cetl pekny prirovnani - Smrtonostna past ve vesmiru), s Trekem jako tematem to nema nic spolecnyho. Ze to vydela vic znamena jen to ze se to vic libi te vetsina, a vetsina jak znamo neni zrovna intelektualne na vysi, takze je to pochopitelne. . Neirkam ze akci filmy jsou spatny, ale delat ze vseho jen akcni filmy(na ukor znacky ktera ztelesnovala neco uplne jinyho a kterych je uz tak cim dal min) spatny je.
  • Jack1947
    Ja spise zacinam silne uvazovat, nad psychickym - mentalnim zdravi recenzentu, (bez urazky)
    3/10? Jako vazne... nebylo to buhvico ani byt nemnelo ale proboha takovehle hodnoceni prumerne podle meho nazoru hre, ktera mne celkem i bavila nic narocneho, trochu primocarejsi strilecka, pro ostatni zarputile zastance tiscali.games dejte mi plno minusu, nebo zavzte jestli na tom co jsem napsal neni i trochu te pravdy. *3* ... at to muze znit sebe jednoduseji, mohli by prave kuli recenzim ostatni odejit a prispivat prispevky, zvysovat navstevnost konkurenci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit