Přejít na výpis diskuzí
Star Trek: The Video Game - recenze
27.5.2013 | Pavel Dobrovský
113 příspěvků
-
Mi se hra i přes její četné chyby velice líbila a aktuálně pracujeme na její lokalizaci. Více informací na www.rpgcestiny.cz
-
Tak přísnej bych nebyl ale hra stojí fakt za prd.
-
-
Ty by sis to koupil za těch ~40 euro?
-
-
uspechany star trek neni :\. byl odlozeny o nekolik mesicu kvuli filmu.
a the darkness 2 neni jedina hra Digital Extremes do teto doby. oni spolupracovali treba na starych UTckach (ne vazne, kouknete se na loading UT99, 2003 a 2004 a treba i Unreal 1). takze je nic neomlouva, ani nezkusenost.
a kterapak strilecka z poloviny 90. let mela kryti? ST je spis kopie akcni slozky mass effectu :\. dokonce pouzivaji i stejny font na cisla omfg.
jinak nelze nez souhlasit :). -
Už po 5 minutách hraní kdy se kolega zasekl a druhýho panďuláka v úzké chodbě mi bylo jasné že tady všechny mouchy nevychytali,věřím že i u pana Spocka by vyrazily nějaké emoce kdyby si tuhle hru zahrál.Samozřejmě ty negativní.Nejradši bych tu hru teleportoval zpátky do krámu a peníze zpět pěkně do kapsy.Tak Scotty,transportuj ale rychle!
-
Super, díky autorovi! Jeho recenze je několikanásobně lepší než samotná hra...:-)
-
ono i ty nové filmy nestojí za nic. I tam autoři nepochopili o čem Star Trek je.
-
-
Seriály Star Trek jsem nikdy nesledoval a tak jsem si film užil docela dobře.
Je pravda že nálepka Star Trek pro některé z toho filmu dělá něco špatného, ale bylo to dobré sci-fi.
Seriál Star Trek mohl být o poznávání nových ras, řešení konfliktů s nimi nejen cestou souboje, objevování koutů vesmíru - prostě Červený Trpaslík bez sarkasmu a komedie (tohle zní skoro negativně, ale tak to nemyslím)...ale na druhou stranu, někde ten příběh začít musel a ten začátek by do rámce seriálů zapadat moc nemusel...Kirk na Spocka prostě nenarazil na nějaké nově objevené planetě. Nějak musela vzniknout posádka Star Trek... -
-
Já se zase musím pochlubit, že jsem viděl uplně vše a to jak filmy tak i seriály a i ten animovaný. Jak říkáš, bylo by to dobré scifi bez jména Star Trek. Ale bohužel jej použili a já to tedy chtě nechtě musím i tak hodnotit. Je tam spousty nesmyslů, nejasností, chaosu a věcí, které fanoušek původního Star Treku nepřenese přes srdce. Ano nějak to začalo, skutenčě se sešli na akademii, ale dalo se to natočit kultivovaněji(ano mohli výraznou měrou nějak zachránit situaci jako kadeti pod vedením nějakého zkušeného kapitána, ale tím, že sami hned jakožto teenageři velí vlajkové lodi.... to snad ne). Každopádně stejně jako většina fanoušků Star Treku(tedy včetně mě) potvrdí, že nejvíc nenáviděnou postavou Star Treku byl Wesley Crusher. No a tady máš teš Wesleyů pěknou řádku a hlavně jich je plný můstek. To co jsem měl rád na Star Treku bylo to, že věci tam alespoň trochu dávaly smysl a bylo to hodně o přemýšlení a zkoumání a bitvy byly jen takovou třešničkou na dortu. A hlavně charizmatičtí kapitání i posádka.
-
-
No jestli je u tebe clovek stary 28 let teenager... A navic, v TOS ziskal Kirk veleni ve 31 letech. 3 roky muzeme pricist jine casove linii a zasahu Nerona, ktery veci uspisil.
Mne se novy restart, jako fanouskovi, libi mnohem vic, nez ta hruza s nazvem Nemesis. -
-
Nemesis výrazně vylepšují vystřižené scény.
-
-
@Killer: Vystřižené scény jsou k dispozici na DVD/Bluray, rozšířená verze jako taková neexistuje. A s tím výpadkem komunikace/flotilou máš pravdu, normální člověk by se choval jinak. Dalo by se to svést na diplomacii ("Nebudeme s flotilou překračovat NZ, co kdyby z toho byla válka?"), ale tu už asi zahájil Shinzon, takže by to bylo jedno.
Mě na Nemesis nejvíc vadí Argo. To je prostě výmysl, kterej nemá ve Star Treku co dělat. -
Jo, jasne, na zacatku to chapu, ale pak, kdyz se vracej a Shinzon je jim v patach, tak si tam flotila drepi na zadku, misto aby jim letela naproti. A nikomu nedojde, ze poleti mlhovinou bez komunikace. To mne proste dostalo. To uz se nezminuju, ze vystreli sest torped a dojdou jim :) Proste tenhle film se podle mne nepovedl. Zkusim nekde sehna rozsirenou verzi, jestli to bude lepsi.
-
Ad. Riker: souhlasím, ale nikdy se mi to nepropojilo s Galaxy Questem, až teď :)
Ad. vystřižené scény: jde v nich hlavně o postavy, jeden rozhovor mezi Picardem a Datem, rozšířenej závěr (kterej stojí za to) a spousta dalších...
Ad. flotila: ta flotila se shromáždí až na Picardovu žádost, Shinzon chce jenom Picarda, takže na začátku letí ENT na Romulus sólo -
to Killer. Mno jestli si dobře pamatuju, tak ta loď(scimitar) neletí na zemi vyvraždit vše živé(ačkoliv to Shinzon zřejmě měl v plánu později uskutečnit), ale jde mu hlavně o pomstu za to, co mu romulané udělali, taktéž potřebuje infuzi od Picarda, jehož byl klonem, který jej měl nahradit. Enteprise byla pouze na mírové diplomatiké misi, jelikož Shinzon vyvraždil senát a převzal moc a poté kontaktoval Federaci s navrhem spojenectví. Federace pokud vím neposílá flotilu na mírová jednání. No ale když na Enterprise zjistili o co vlastně jde, tak se pokusili zdrhnout do prostoru federace a zavolat posily, ale Scimitar je dohonil a poškodil je a jediné posily co měli byly ty romulanské křižníky, takže to museli vyřešit sami. Prosté. Ale ta scéna s můstkem je opravdu divná to připouštím.
-
Hmm a je tam vysvetlene, kde Shinzon, z niceho nic, vzal dalsiho Soongova androida? Nebo proc, kdyz k Zemi leti superlod s cilem vyhladit vse zive, sedi flotila na fleku, misto aby ji letela naproti? A uz se nezminuju o scene, kde si pet vterin pred vstupem do te mlhoviny, co rusi komunikaci uvedomi, ze vstupuji to mlhoviny, co rusi komunikaci. To je na triple facepalm. A scena s Rikerem na te uzke lavce, pod kterou je ohromny prazdny prostor tomu dala korunu. To jsem si vzpomnel na Galaxy Quest a Zabiju toho, kdo napsal tenhle dil.
-
-
-
Jenze to je serial, vetsina filmu byla naprosto akcnich. Co se tyka tech kadetu...neprijde mi to az tak nelogice, byla to v podstate vycvikova mise, ktera se zvrhla...kadeti tam byli na trening, automaticky povysili bud tim, ze jejich nadrizeny umrel nebo prokazali lepsi schopnosti. Spock uz kadet nebyl, Kirk se tam prifaril nahodou a ze mu nakonec predali veleni lodi ? No manik + posadka co zachrani v podstate lidstvo a dokazou to co nezvladlo dalsich X lodi federace dohromady...
btw ve starteku bylo vzdycky tolik kravin a nesmyslu, ze to zachranovala jen ta naivita se kterou to bylo natocene
-
-
-
-
Od téhle hry jsem moc nečekal,ale i tak jsem nečekal až takový děs.Říkal jsem si jo fajn Star Trek tak trochu na styl Mass Effect v béčkovém podání,ale skvělým zvukem.Nakonec jsem tuhle hru nedokázal ani dohrát...až tak byla strašná a to se mi stalo snad poprvé,abych v půlce hru raději nechal ležet.Film teď pro mě bude jakýsi osvěžení po tomhle spálení. *7*
-
Náhražkové buřty, náhražkové máslo, náhražkový StarTrek. Začala válka?
-
Skoda ze to neni indie hra..10/10 by dostala..skoda...(trolling:)
-
Mimochodem určitě doporučuju Klingon Academy, asi nejlepší star trek simulátor. Skvělej příběh, výborný mise a hratelnost...