Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Že by konečně v Lucasarts dostali rozum a udělali něco pořádnýho? Jsem hodně zvědavej.
    Absence stealth prvků by mě ale mrzela.
  • A taky to byla jedna z mála SW her kde žádná hratelná postava nepoužívala Sílu. A přesto je to jedna z nejlepších SW her co spatřila světlo světa.
  • Jo, Republic Commando je pekna hra a prekvapeni, jak dobre se da udelat konverze z konzoli na PC. Ale jestli byla jedina, tak zkus klasiku Jedi Academy nebo predchudce Jedi Knight 1 a 2. Uplneho predchudce, Dark Forces, uz asi dneska nesezenes.
  • Bohuzel, co se FPS/TPS tyce, tak Republic Commando je podle mne posledni hratelna hra ze SW. Pak to slo jen z kopce, viz. Force Unleashed (zejmena druhy dil). No a se SWTOR se taky moc nevyznamenali. Ted uz jen doufat, ze se poucili a ze na PC bude plnohodnotny port.
  • Cahir
    Zapomněl jsi na Republic Commando. To byla snad jedná FPS, kterou jsem kdy dohrál. Výborná a zábavná hra od začátku do konce.
  • já si teda radši počkám na Prey 2. Tohle vypadá na SW klon GoW :-(
  • Tak ze světa Star Wars se dá použít více věcí než jen věci okolo Jediů. Viz Republic Commando. Z tohohle popisu není moc jasné proč je to zrovna zasazené do tohoto světa, ale třeba to příjemně překvapí. :-) Být lovcem odměn ve Star Wars je hezká představa.
  • přesně to sem chtěl napsat.. Aby na tom korusantu bylo hodně prey:D
  • Myslím, že by to šlo udělat naprosto bez jména star wars, ale to by se hoši museli na marketingovým víc snažit že? Fanoušků je hodně hype se udělá sám.
  • tak že by nakonec Prey 2 akorát v jiném kabátku...?
  • zeby konecne po letech neco rozumneho ze sw? se me ani nechce verit.. to by bylo snad po 10 letech... uvidime.. zapsat do notesu budeme bedlive sledovat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit