Přejít na výpis diskuzí
Star Wars 1313 vás dostane do kůže lovce odměn na Coruscantu
1.6.2012 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Že by konečně v Lucasarts dostali rozum a udělali něco pořádnýho? Jsem hodně zvědavej.
Absence stealth prvků by mě ale mrzela. -
A taky to byla jedna z mála SW her kde žádná hratelná postava nepoužívala Sílu. A přesto je to jedna z nejlepších SW her co spatřila světlo světa.
-
Jo, Republic Commando je pekna hra a prekvapeni, jak dobre se da udelat konverze z konzoli na PC. Ale jestli byla jedina, tak zkus klasiku Jedi Academy nebo predchudce Jedi Knight 1 a 2. Uplneho predchudce, Dark Forces, uz asi dneska nesezenes.
-
Bohuzel, co se FPS/TPS tyce, tak Republic Commando je podle mne posledni hratelna hra ze SW. Pak to slo jen z kopce, viz. Force Unleashed (zejmena druhy dil). No a se SWTOR se taky moc nevyznamenali. Ted uz jen doufat, ze se poucili a ze na PC bude plnohodnotny port.
-
Zapomněl jsi na Republic Commando. To byla snad jedná FPS, kterou jsem kdy dohrál. Výborná a zábavná hra od začátku do konce.
-
já si teda radši počkám na Prey 2. Tohle vypadá na SW klon GoW :-(
-
Tak ze světa Star Wars se dá použít více věcí než jen věci okolo Jediů. Viz Republic Commando. Z tohohle popisu není moc jasné proč je to zrovna zasazené do tohoto světa, ale třeba to příjemně překvapí. :-) Být lovcem odměn ve Star Wars je hezká představa.
-
přesně to sem chtěl napsat.. Aby na tom korusantu bylo hodně prey:D
-
Myslím, že by to šlo udělat naprosto bez jména star wars, ale to by se hoši museli na marketingovým víc snažit že? Fanoušků je hodně hype se udělá sám.
-
tak že by nakonec Prey 2 akorát v jiném kabátku...?
-
zeby konecne po letech neco rozumneho ze sw? se me ani nechce verit.. to by bylo snad po 10 letech... uvidime.. zapsat do notesu budeme bedlive sledovat...