Přejít na výpis diskuzí
Star Wars 1313 vypadá jako z nových konzolí
5.6.2012 | Adam Homola
53 příspěvků
-
Zase 3rd person s cover systemom? *7* Ked tam bude aj plnohodnotny 1st person, tak som nic nepovedal, OK. *1*
-
-
Ked mienia vydat takuto nie jedi hru, tak snad sa casom dockam a budem si moc zahrat trebarz aj za Landa Calrissiana alebo robota Vuffi Raa? *14* Alebo Boba Fett? Momentalne citam knihy o Solovi, ale precital som aj tie o Landovi.
-
-
Lando: "Don't call me Master!" Vuffi Raa:"Yes, Master." *15*
-
-
Presně, ten cover system mi už taky leze krkem. (+1)
-
-
nějak nechápu nadšení autora článku. Hra zase nějak extrovně nevypadá a nebo já pro oči nevidím. Rozhodně je mezi těmi hezčími, ale takové rozplývání?
-
-
Fakt. Je to skor iba sikovna hra tienov. Aj ked to vyzera dobre...
-
-
Tak to vypadá jako Uncharted jenom s předělanýma texturama. Zvlášť u té scény na padající lodi jsem měl silne dejavu...
-
Ked sa pouzije nieco co uz dobre funguje tak to je ziiv?
-
-
kopirovanie zabija hry! *1*
-
-
Nevieme o tej hre zatial nic, jedine ze bude obsahovat cover styl boja. V minulosti ake boli rozdiely pri napr. fps hrach? Ides rovno a strielas. Tiez mozme povedat ze vsetko bolo na jedno kopyto
-
-
predtym zaner 1st person shooter bol jeden z mnoha zanrov, teraz mas 3th person shooter 85% hier
-
-
Tak jasně, jenže vydavatelé se budou vždycky snažit zaměřit na cílovou skupinu zákazníků,ze které jde nejvíce peněz, což je bohužel mainstreamovej hráč,co chce běžet koridorem a držet při tom Xko. A o těch rozmlsanejších hráčích v čr a sr bych polemizoval, zvlášť když se podíváte že velká spousta lidí hraje jenom minecraft,CS 1.6,WoW aj. Tohle je samozřejmě jenom můj zkreslený názor ale říkám to jak to vypozoruji u svých známých co hrají hry. Ale člověka co by dohrál původní Fallouty znám jenom jednoho:D
-
-
Ono je to taky trochu tím, že se mi na konzoli těma gamepadama prostě hraje lépe, když je to 3th person (a ještě lépe s možností automatického zaměřování) a krycím systémem. Ale na PC to zas nechci vidět, tam chci rychlý, přesný 1st s perfektí AI. Přeci jenom myš, je myš.
-
-
Nabídka a poptávka. Je jasné že kdyby se ročně neprodalo 20 mega Call of Duty tak by neexistovalo tolik 1st person stříleček.....
-
-
Takze "nabidka" je to, ze mi oni podstrcia 3rd person a moja "poptavka" je 1st person? Tu nerozhoduje hrac, bohuzial. Z noveho deus exu, aj ked zboznujem jednotku, som bol tiez polovicne sklamany. Dnes sa preda kadeco, ale nie je to ukazovatel kvality. Iba ak pre kravatakov. *9*
-
jj chapem, aj tu na slovensku napriklad na markize davaju modre z neba, a farmu a hotel paradise a ma to bomba sledovanost. to neznamena ze to pozeram.
...len som myslel ze hraci v cechach a na slovensku su trosku rozmlsanejsi ako fakt siroky mainstream ... *3*
-
-
-
-
-
-
:) Všechny hry se z principu dělají na výkonných PC . Na konzolích se pak jen "optimalizují" ..... *9* a tohle je víc render než ingame .
-
fakt to nieje Jedi? podla toho ako tam skakali musia mat midichloriany aj v prdeli podla vsetkeho :)
....a pripomina mi to vsetky hry ktore vysli poslednych 5 rokov (ME, Kane & Lynch, Dead Space..etc etc) -
-
To by mě docela zajímalo jak můžeš v tomhle vidět tyto dost rozdílné hry. Jediné co je spojuje, že jsou z 3tí osoby, toť vše.
-
-
Na dnešní konzole vynikající grafika... Ale jestli tohle má vyjít na next gen tak bych asi čekal víc...
-
-
Podívejte se jakou měly grafiku launch tituly na xbox 360...(Gun,Q4) a jakou mají ke konci životnosti (GoW 3, Crysis 2). Myslím že očekávat něco více je dosti naivní:D Imho to Star Wars vypadá k*revsky dobře..
-
-
nad tim už jsem taky uvažoval.. stačí si porovnat první a poslední uncharted pro PS anebo ty gears ale i tak... čekám víc... doufám že tohle bude aspoň full HD, 60FPS a nějaký čupr dupr vyhlazování *1*
-
-