Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vtipné a smutné zároveň.
  • neodpustim si http://i.imgur.com/VNRr2N3.jpg *1*
  • species
    To bude TAKOVEJ fail tahle hra :D Ja se na to normalne tesim, sice jsem u prvniho battlefrontu prosedel stovky hodin nicmene s Electronic f*cking Arts si uz fact nedelam iluze.
  • Zkus starší Battlefront, podle toho co píšeš mi přijde, že to bereš jako nějakou převratnou novinku než jen reskin a rýžování mršiny
  • pokud to bude alespon s poloviny hratelne jako BFka tak nemám obavy, za tematiku SW stejnak odpustim skoro vše... hral bych a miloval bych i Rambo the game kdyby byla ze SW světa
  • Zrzzek
    Protože novej film...
  • Proč proboha nějaký Jakku, vždyť už máme Tatooine...
  • Brachu ty si král ad hominem *15* .
  • Jakej zase argument? Ja ti jenom napsal ze tohle DLC nikdo prodavat nebude a ze bude dostupne vsem.

Jinak fakt nevim co ma to co jsem napsal spolecneho s fankidovanim. Svoje obavy nad tim co EA provede se SW jsem tu uz nekolikrat psal a rozhodne se to nebylo nic pozitivniho :D
  • No kdyz ti nevadi ze tvuj jediny argument je to co si musis nalhat... tak jsi vyhral diskuzi. A ted muzes jit fankidovat jinam.
  • No jasne... proc svuj omyl zpusobeny tim ze nedokazes precist/pochopit psany text nezahrat do autu s tim ze jsi to myslel obecne.

Zkus jeste nejakou dalsi narazku na muj vek. Treba si toho pak opravdu nikdo nevsimne :D
  • Jsi jak male dite, to ze se DLC vysekne a prodava je bezna praxe a ani fakt o tom jestli tohle DLC bude nebo nebude placene na tom nic nemeni. Prasek si vem ty, internetovy hrdino.
  • Zrzzek
    50 dlc á la The Sims je na blití... Ale tady se píše, že předobjednatel dostane jednu mapu, která se ostatním odemkne o 1 týden později... Co je tedy za problém?

BTW. beztak jim prvotní nápor nevydrží servery a normálně to bude fungovat tak po 2 - 3 týdnech *1*
  • Popros sestricku o prasecek a asi rovnou nejakej silnejsi.
  • Procc ? A kdo ?
  • Pokud nevidis problem, tak je to proto ze ty a tobe podobni jste soucasti a zaroven pricinou toho problemu.
  • Zrzzek
    11. září 2001 -> 11.9.2001 -> 1+1+9+2+0+0+1=14... Když spočítáš písmena Electronic Arts vyjde ti... 14! Náhoda?

Zas tady nedělej z EA nějakou zlou korporaci. DLC zdaleka nejsou jen doménou EA... Ano, taky mi nejsou moc po chuti, ale jejich prodejní politika není o moc jinačí, než u konkurentů...
  • Jo, protoze vsechny DLC od EA a jinych hernich podvodnicku byly zadarmo. OH WAIT! Popros nekoho dospeleho, at ti to vysvetli, jestli jsi nepochopil na co narazim.
  • "To bude dostupná pro všechny, kteří si Battlefront předobjednali, zatímco ostatním majitelům hry se odemkne o týden později."
  • to si jeste pockas *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit