Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, vyseknout ze hry kus a prodat ho zvlast. Profit. *15*
  • lexoun
    Už aby to bylo, nemůžu se dočkat. Snad DLC neomezí tolik hratelnost hry. *4* *16*
  • Super, snad to lidem konečně začíná docházet...
  • hele a ty už si to hrál
    asi ne tak ješte s tou láskou počkej protože EA
  • https://www.vg247.com/2015/08/27/star-wars-battlefront-the-battle-of-jakku/

Tady v textu čtu o "odemykání" ostatním majitelům hry. Nevidím důvod, proč se bát. To DLC jde nejspíše na ruku samotnýmu filmu, i proto asi DLC. Ne, nevidím prostě problém.

Ale jinak vám ty konce světa a lidstva neberu, nenechte se rušit....
  • Sr_Lobo
    Jo? No ja z toho vidim jenom, ze bude pristupne, avsak uz ne jestli zadarmo. To by byl v pripade EA vcelku silny sok.
  • Počkat ten nový teaser?:O Já myslel, že jedi bude ta holčina né ten Bubák -_- *13*
  • Po večerejším Trine 3 tu začíná doba, kdy to má být Full Game... ale vlastně nedostaneš Full Game...
  • XorxoxTalarius
    Kikoti fakt ...
  • Hra vychází v polovině listopadu. Od prosince bude přístupná tahle mapa nejdřív pro ty, co si hru předobjednali jako bonus za to, že si ji přeobjednali. Za týden pro zbytek majitelů. Zdarma to tak vypadá. Takto jsem to pochopil a nevidím žádný problém.
  • Sr_Lobo
    Ackoliv se na tu hru hodne moc tesim, tenhle DLC fenomen je fakt na hoven.
    "Este ste nevideli ani hru, ale uz ted si muzete bejt jisty ze bude mit super datadisk!" *11*
  • super ! miluju tu hru, battlefieldy celkově jsou pro mě nejelpší střílečky a jako SW ??? splněný sen
  • Jako nic proti, ale aby velkým tahákem hry bylo DLC. To je trochu na hlavu -_-
  • 15 years ago FULL GAME = FULL GAME, today DLC + DLC + DLC + DLC + DLC + DLC + DLC = FULL GAME *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit