Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon
    A navíc to vypadalo pěkně špinavě, jako staré dobré Star Wars.
  • Panic tady mele neco o orgazmech *15*
  • Vypadá to nádherně, hraje se to dobře, a ve finále si myslím že sedmičku si to zaslouží. Není to nijak perfektní, ale povedený výtvor to je.
  • Bohužel máš pravdu ale takhle to prostě je... Podívej se na COD lidi na to nadávají a je to nejprodávanější FPS... tak kde je chyba ?
  • Veskoslav
    Hlavně se proklikej k orgasmu;) To je asi tak jediné, kdy ho dosáhneš:)
  • Chjo *6* Tupec me nazyva tupcem...
  • Veskoslav
    Ty jsi tupec.
  • Koupit si to za nizsi cenu je kradez.
  • Veskoslav
    Mě se hlavně 1313 líbil, že konečně jsi nehrál za Jedo, Sith a podobné srandy. Udělat takový "Prey" ve světě Star Wars. To by byla pecka.
  • Veskoslav
    Jenom blázen nakupuje za plné ceny na Originu. Počkám si, až se bude i mimo Origin prodávat SP, stejně jako se prodával i u předchozích her.
  • no pochopitelne to neni. protoze kdyz pristoupime na to, ze je to pochopiltelne, tak budem akorat sami sebe posilat vice a vice do mist kde slunce nesviti
  • ja myslim, ze on vubec netusi, co to reskin znamena
  • skyn *5*
  • pre fanboyov a blbeckov fajn, ktori by kupili aj konske ho..no. ak by malo nalepku star wars.
    ps. dufam ze si kupili aj season pass. 120€..to je nic :OD
  • Jak jsem psal opravdu je to tak, je to nejhezčí hra co jsem za poslední roky hrál, opravdu DICE klobouk dolů!!
  • Já k tomu řeknu asi toto, je to první hra na novou generaci co vypadá opravdu konečně tak jak mají hry dnes vypadat, to je prostě nádhera. Optimalizace též super... a celková hra je PECKA, není to jen přeskynovanej BF! Známka 7/10 je zasloužená a to jen kvůli tomu, že je tam málo obsahu teď ale to je pochopitelné, obzvlášť EA tam nenapálí hned co mají... Plus ještě jeden plus :) aspoň pro mě, NENÍ tam ten debilní BATTLOG aspoň já ho nenáviděl u Battlefieldů...
  • Vogon
    Tak dle nedávných zpráv EA planuje několik nových Star Wars her(Mají dlouhodobou licenci). Na jedné z nich pracuje Amy Hennig, která pracovala i na Uncharted, takže to bude možná podobné 1313.
  • nightborne
    Ty poznámky o reskinu taky moc nechápu... herním systémem je to jednodušší Battlefield, ano, ale jestli něco Battlefront dělá naprosto, ale naprosto neuvěřitelně, pak je to vizuál (a optimalizace). Měsíc Endoru je nejspíš nejhezčí prostředí, který jsem kdy ve hře viděl, a jak jako udělali, že se to ve 4k hýbe 50-55 fps, netuším.
  • u těch nechápu proč vůbec klikají na článek o něčem co je jim jedno a navíc u toho ztrácejí čas vyjadřováním se o tom... :)
  • Prominte vase velicenstvo, ze jsem si dovolil rict pravdu. Chcete k tomu brekotu podat kapesnicek?
    Uz tu chybi jenom bieber, abyste zase zaebali diskuzi hadkou kdo ma mensi pinis.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit