Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikdy jsem nepochopil proč se A-wingu říka Snowspeeder?
  • Veskoslav
    Hlavně v těch internetových;) Nevím, proč mají "ženy" jako ty představy, že holky, co hrají hry musí být blbky nebo něco horšího.
  • Radkaa
    Evidentně se nevyznáš ani v ženách. *4*
  • Veskoslav
    No jako většina současných her. Bohužel. Ale pokud nebudeš brát ceny Originu a oželíš tu jejich digitální srandu, tak si myslím, že základ máš 35 éček a SP bude kolem 30 éček. Je to pořád dost, ale furt lepší jak kupovat za 70+50.
  • Draken69CZ
    si ho tam nemáš strkat *15*
  • Myslis jako papiry na zachod? Jo tak ty mam, dik za "starost". To s tim vlkodlakem atd nevim jestli je pravda pac takovy kraviny na rozdil od tebe nesleduji...
  • ani zadarmo...a oni za kompletni chteji 120 euro...to me ho vyndej...
  • Veskoslav
    No třeba se k tomu vrátí. Vizuálně by jim SW hry šly, jak jde vidět. Takže hurá najmout slušné scénáristy a hurá do víru válek, smrti a beznaděje. Bych třeba i uvítal něco jako imperiální agent, co hledá přeživší Jedi či Rebélii.
  • 1. zajímalo by mě, jak jsi získal tolik lajků
    2. Krádež? To je dost silný slovo... víš od čeho se odvíjí reálná cena hry? Narozdíl od hmotných věcí to není materiál+práce+provize. U her je cena založená na odhadu počtu kupujících a ceně vývoje.
    V praxi to znamená, že čím víc lidí si hru koupí, tím nižší je hodnota 1ks SW licence... Víc lajcky? Jakmile se tvůrcům hra zaplatí... řekněme z těch 120€, můžou hru prodávat klidně za 5€, protože v tý době už si jí někdo za plnou cenu nekoupí... postupnýma slevama se pokrývá celé spektrum kupujících.
    A žádná koupě není krádež, víš proč? Protože obě strany do obchodu vstupují dobrovolně a s vědomím ceny.
  • Veskoslav
    Tak Shemale? Já nevím, já se v té Vaší komunitě bimbasů, co si hrají na ženy nevyznám:)
  • Radkaa
    Nejsem transexuál.
  • Veskoslav
    Jo jasně a vlkodlak je kříženec holuba a berušky. Ty vážně za to nemůžeš, Jack taky ne. Jenom doporučuji mít na to papíry, život je pak snazší;)
  • za 31 Eciek v predobjednavke zaciatkom roka.
    Len posledne roky citim ze predobjednavat hry je riskantne :D
  • Jinak ses normalni blbče? Ja si nic nenaklikavam *7* Lidem se proste moje prispevky libjej a tvoje zvratky ne... ja za to nemuzu.
  • Veskoslav
    Řekl transexuál a šel si vybrat večerní šaty na večer.
  • Radkaa
    Jééé, Piu Piu Piu... *1*
    Snad vyrostete. *4*
  • Veskoslav
    Ty jsi blbej jak Jack s maxem dohromady. Fakt že jo. Mohu mít osobní otázku? Máš orgáč pokaždé, když změníš IP nebo jenom až jsi s dílem svým hotový? Já jen, že strávit tolik času pro takovou blbost, pronásledovat mě do každé diskuze a tam klikat jak zběsilý tasmánský čert v říji. No hezký den a nějaký krásný vir:)
  • Ses teplej nebo co?
  • Veskoslav
    To je tak sladké chlapečku:) Ještě něco napiš. Schovávat se za inkognito, pravý klikací hrdina s vášní, znalostmi a zkušenostmi:)
  • Je mi samotnému hanba, že něco takového ve svém věku vím, ale neplete si náhodou autor Y-Wingy se Snowspeedery?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit