Přejít na výpis diskuzí
Star Wars Battlefront - recenze PC verze
21.11.2015 | Jan Slavík
335 příspěvků
-
Za prvy nechapu proc bych mel ja dokazovat ze tvuj absurdni argument je absurdni, ale kdyz uz jsme u tech sw tak treba swtor. Ale ty si urcite najdes tisic vymluv proc mas pravdu ty. *3*
-
Jak jsem naivní prosím tě? Mikrotransakce v Battlefrontu nejsou. DLCčka téměř nikdy nekupuji, ale radši budu když mi budou nabízet je, protože na rozdíl od mikrotransakcí nemají tak zásadní vliv na design hry a je velká šance, že někdy budou ve velké slevě. A je třeba si uvědomit, že zrovna EA jsou chujové, kteří jsou schopni vyhodit vývojáře co "nemají už nic na práci", takže budu radši když budou grafikové dělat ještě před vydáním hry na DLCčku, než aby dostali padáka.
-
Tak to vyzkoušej Star Wars: Shadow of the Empire. bylo to myslím na N64. A má to i PC port.
-
Že by základ většiny MP FPS stříleček? *7*
-
Nějak nechápu co je to za zábavu se bezmyšlenkovitě honit s dalšíma magorama po mapě a střílet po všem co se pohne...
-
Takže není stačilo říct, pak tedy srovnání hodné ...
-
Jako hra se mi celkem dost líbí. Je to určitě výborný na odreagování. Samozřejmě vypadá to naprosto famózně po stránce grafiky a hlavně zvuku. Mám rád Hvězdné války (starou trilogii víc *15* ), takže tato hra mě nadchla. Jsem zvědav jak to budou nadále rozšiřovat. Ale určitě jako GOTY edice ve slevě se to vyplatí více. Toť můj názor *3*
-
Ti to nedochazi, ze? *15*
-
To jak dopadne SW se skvělým vizuálem a SP se můžeš podívat na Star Wars Unleashed. Vizuálně nádherná, ale po příběhové stránce mizérie. Takže ono si moc nevybereš a kvalitních scénaristů je hodně málo. Takže lepší mít dobrý MP, což podle většiny recenzentů i hráčů je (to ostatní, co k tomu patří, bohužel) než mít něco, co má MP a mizerný SP (Battlefield) nebo mizerný SP. Já jsem rád za každou lepší hru ze světa SW a po zrušeném 1313 je to jako "smilování".
Takže než čekat až vyjdou nové hry (což dle licence, co Disney prodalo EA vychází na pár her), tak si zatím ukrátím čas u této hry. Ale neustále si na něco stěžovat a přemýšlet, kdo by co, by kdyby jak by, tak asi nehraji nic. -
Jasně. Zapomněl jsem. EA totiž neřekla, že vyjdou další hry ze světa SW v příštích letech. To je asi hoax.
-
Firefall je MMO a platí se tam za každou chujovinu. Se poptej kolik do toho narvali ti nejlepší s nejlepší výbavou.
-
takovej firefall toho nabizi 10x tolik...
-
Kdo dělá z MP single? Jen tu píšeme, že by byla krása mít v takové grafice, v takové stylizaci, zkrátka v takovém vizuálu nějakou skvělou single hru s pořádným příběhem, vždyť by to byla nádhera a nic na tom nezmění fakt, že tu jsou jiné hry, já teda žádnou dobrou doomovku ze světa SW nehrál od doby Jedi Knight II a to už je sakra let teda.
-
Veskoslav - co to meleš? Jaké jiné Star Wars hry v poslední době vyšly/vyjdou? Jsi tak tupý nebo hloupý?
-
No to už záleží na vývojářích, ale rozhodně není levná takže srovnání s F2p je zcela mimo, tak která F2p ti něco podobného nabídne když to s tím srovnáváš?
-
Jasně a na pc hraje elita vesmíru....Mimoto většina BF ať už ze světa Star Wars nebo klasický BF je lehká, přímočará MP hra. je blbost z ní dělat něco víc, co nikdy nebyla.
-
Lowzolovy fanatik se ozval. Budes se divit, ale jsou lidi co nemaji potrebu hypovat na internetu firmu, ktere dobrovolne odevzdavaji penize za podradny produkt.
-
Kdybys umel cist, pochopil bys. Protoze je to tupa strilecka pro konzolovy deti.
-
Hloupejsi argument jsem dlouho necetl. Protoze filmova licence ma opravdu vliv na kvalitu hry.
-
Nechápu, proč máte neustálou potřebu dělat z MP hry SP hru....Na svět Star Wars jsou snad i jiné hry, ne? Ale stěžovat si, že se MP hra ze světa SW chová jako MP hra a není to SP je asi to samé, jako si stěžovat, že v Bloodborne nemůžete pěstovat zeleninu.