Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PanS
    A proč si myslíš, že to není žena? Máš pro to nějaký důkaz?
  • Veskoslav
    Jo o tom jsem slyšel, ale prý to není žádná hitparáda, co se týče hratelnosti a příběhu. Ale pokud někde seženu, tak určitě vyzkouším. Děkuji za připomenutí.
  • to jsem nepsal ja, kdo se tady za mne zas vydava
  • Veskoslav
    Pokud se někdo vydává za holku a dělá ze sebe hlupačku, která si hraje na sladkou berušku, co nic neví a ptá se krásných a silných synků, jak to vlastně je, tak co čekáš proboha? *7* Rozhovor? Myslím, že MMO jsou plná "holek", co jedou na soucit, takže nevidím jediný důvod mít ho tady.
  • Vypadá to krásně, zvučí to krásně, ale jinak je to totální kravina...
  • Kriste pane co to meleš za kraviny, jdi spát než ti to maminka vypne kašpare...
  • Veskoslav
    Jasně. Co nám ještě povíš za nádheru. Nehraji SP jenom krásní a chytří lidé, co mají IQ 350 a vynalezli kokain, po kterém kouzlíš jako Harry Potter? *7* Jak říkám, další hloupý pseudointelektuál.
  • star wars ma docela hluboky pribeh, ale kulisy jsou trapne to je fakt
  • Ano přesně tak, tyhle hry jsou pro dementní a jednoduchý jedince, asi jako ty že?
  • Veskoslav
    Bože....Další pseudointelektuál, co považuje SP za vrchol všeho a nic jiného není.
  • zaleži na tom jak jsou nastaveny objectives, tedy ukoly. pak si pripadas jako v bitve kde se snažite neco dobyt nebo splnit nejaky ukol, mužete spolupracovat s tymem a pod.
    MP arenoveho typu s random spawnem kde se jen honiš za fragmi me taky nebaví
  • Ano přesně tak, co je zábavného na všech MP hrách se honit s ostatníma magorama a střílet po všem co se pohne? Jakou to má myšlenku?
  • Veskoslav
    A Star Trek není béčko? Prosím Tě....Už jenom ten slavný výsadek postrádá naprostou logiku, kdy jde kapitán, 1. důstojník, vrchní velitel ochranky, nejlépe vrchní lékař a ještě někdo důležitý a to všechno do výsadku na cizí planetu do neznámého prostředí. Lodě Federace mají tak strašné konstrukce, že se nedivím, že prohráli většinu válek bez pomoci spojenců;) Star Trek je ještě větší béčko než Star Wars. Takže pokud se podivuješ na Star Wars a Star Trek je fajn, tak jsi ten fanoušek Star Treku;)
  • Chidlink
    Je zajímavý jak tady jeden člověk píše x komentářů a pokaždé pod jiným nickem, jestli tohle je teda zábava na sobotu večer, nevim.
  • PanS
    Nazvals ji transsexuálem, jakou kvalitu diskuze pak očekáváš?
  • Vypadá to krásně, zvučí to krásně, ale původní Battlefronty to hratelností a vůbec strčí hravě do kapsy... Absolutně se to nevyplatí kupovat.
  • Neberte to spatrne, ale fakt nechapu, koho tenhle svet tak fascinuje. Beru 40catniky, co vyrostli na filmu a je to jejich detstvi, ale ta posedlost fanousku, kostymy, Cony- to je mimo mne. Pritom je to beckova podivana. Nuda. Uz at je Deus ex. Jinak to neni hate, jen jsem chtel rict jak to mam hozeny. Proste ta posedlost timhle univerze, Jo star trek, to jeste beru. Spousta dilu, zajimavy svety a tak, ale toto. Navic to vydavani zmastrovavani, pridavani par triku a lidi jim to zerou a kupuji si snad kazdych 5 let nejakou vylepsenou edici. To je oslicku otres se. Ale asi jsem divnej no. Nostalgie sama v tom byt nemuze, protoze i dnesni mladi jsou cool s trickem. Ale mozna to taky souvisi s zakladni skolou a vzpominkami, kdyz to videli osmou zremastrovbanou verzi poprve. Pritom mam rad pohadky. Radsi ale cesky, nez tyhle americky. Tak to beru- americka pohadka.
  • Anebo Warframe, sice to neni FPS, ale v zanru akcnich F2P her nema konkurenci a snese srovnani i s leckterymi AAA hrami. Treba prave s destiny...
  • Draken69CZ
    LOL *15*
  • Re. Radkaa
    Já nechci vyrůst *3*
    ale raději Star Treck než StarWars

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit