Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • at tak nebo tak max je vzdy blbecek
  • star trek je hrozna chujovina *7*
  • Keyz
    To bych také rád ale od EA? To bych nevím jak by to dnes dopadlo....Snad hra pro všechny včetně kojenců.
  • Slibovali ze pvp bude na free accountu bez omezeni. Pred dvouma rokama. Stahl jsem 20 giga jenom abych se logl a zjistil, ze je to porad omezeny. Nez tohle zrusi, tak to fakt za free nepovazuju.
  • Maxi ty se vydáváš sám za sebe...
  • Veskoslav
    EA získala licenci na další hry ze světa SW, takže nevidím důvod smutnit:) Třeba se dočkáme projektu na bázi 1313. Takže DICE ať se postará o vizuál a audio, ale příběh nejlépe Obsidian.
  • kubi-wan
    A proč s touhle licencí, v takový grafice, tak dobře optimalizovanou (pořád držim smutek za posledního Batmana) neudělaj pořádnou příběhovou singl hru? Kdyby byl dobrej příběh a level-design, chňapnul bych po tom jak Chňapík, maličký krokodýl.
  • nightborne
    Máš to v posledním odstavci.
  • tak jestli je to tvoje prvni hra v zivote, kor fps, tak mozna bude nejlepsi, zejo...
  • PanS
    Nemám potřebu začít sypat z rukávu možná vysvětlení, jak mohl takový příspěvek vzniknout. Nepotřebuji se nikoho zastávat, ale přišlo mi to vhodné vzhledem k tvému prvnímu komentáři, který byl od věci.
  • já, Veskoslav má pravdu v tomhle, Bioware jsou idioti, což potvrzují dlouhodobě. MMORPG a oni řeší story, oni nepřidají PVE, PVP, prostě nic.

Dám příklad na sobě, hraji se svým assassinem pvp a já měl top gear hned ten den, co spustili patch, teď v podstatě pvp hraji bez motivace.

Takže v podstatě už ani nehraji.
  • Mám to koupené s PS4 a je to nezkutečná pecka. Člověk příjde z práce, hodinu denně, co si to zahraji si užiju grafické, zvukové orgie. Hratelnost je na nejlepší úrovni stříleček, co jsem viděl a hrál. Za mě 9/10, jelikož tam není singe kampaň. A ano, jsem casual hráč jak poleno!!!
  • Veskoslav
    Docela dost lidí. A poslední datadisk je fakt dobře napsaný a příběh posunul TOR na špičku MMO. Průšvih je ten zbytek:) Ale docela pozměnili platební F2P model, takže není tak agresivní jako předtím. Za vyzkoušení rozhodně doporučuji. (Za sebe pak Imperial agent, kdy jeho kampaň, co se týče příběhu nemá konkurenci.)
  • yep
  • Tu zatracenou hru ještě někdo hraje?
  • Máš snad něco proti mě?
  • A proč ta hra vlastně dostala nadprůměrných 7? Je to jen MP, je to cituji "jednoduchá a tupá střílečka", prý jsou tam nic moc mapy a celé je to takové o ničem ten gameplay vcelku... tak proč 7?
  • Veskoslav
    Jinak jak se tady nadává na respawn. Je pravda, tragédie. Ale to si nepamatuje na předchozí díly? Autoři to zachovají a je to špatně *1* MP totiž u pozemních bitev vypadalo tak, že 50% hráčů mělo zaměřené výsadkové pozice nepřítele a zvesela tam pálilo vším, co mělo
  • Veskoslav
    Ano, celý příspěvek, který byl cca 8 vět, tak zapomněl všude psát jako žena, takže psal tvrdil, rád, hrál jsem atd. Ale jo, ona zapomněla úplně všude psát A v minulém čase. Ještě nějaký nápad, jak se ji zastat? *1*
  • jo jinak mám trochu tip na ty mínuska, dle mého je to Wallet Warrior, krade nicky, nedivil bych se i tomu klikaní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit