Přejít na výpis diskuzí
Star Wars Battlefront - recenze PC verze
21.11.2015 | Jan Slavík
335 příspěvků
-
Mam 43 rokov, s hrami ako Manic Miner som vyrastal. Kedy ten pohlad, podla teba, uvidim...ked na konci zivota bude ten tunel? Je mi zle z toho, ked niekto urcuje ludom, ako sa maju pozerat na hry. Je poondiata doba, ked ti iny urcuju, co sa ti moze a co nie pacit. To je to iste...ako ked mi niekto tvrdi, ze volske oko zo slaninov je nezdrave a preto mi nema chutit.
-
Ne, ty jdi do řiti. Já jsem pravý max. *9*
-
Wolf z 2009 je poctivá, krvavá FPS řežba. Prostě klasický Raven, tak jak jej máme rádi. *2*
-
smutnej a narušenej je akorád věškošašek
-
"No já sem nějak moc nechodím, takže nevím o čem je tak úplně řeč"
A to je presne ono. *7* *7* -
Aha tak to neposoudim vubec. Ja tu v diskuzich nebyl uz peknou radku let takze dotycneho vubec neznam. Nebyt dlouhe nudne cesty asi bych sem ani dnes nezavital. Pokud je to ale jak rikate tak to bude karma hold ;)
-
No já sem nějak moc nechodím, takže nevím o čem je tak úplně řeč, ale mě vždycky přišel narušenej spíš Veskoslav. Jistou dobu tady nebyla debata ve které by nesmrděl. Fakt co novinka, to nějaký jeho protivný komentáře i když často k tomu neměl ani co říct... a určitě nejsem jedinej kdo si to pamatuje...
-
Zapomněl jsem dodat: Z mého pohledu. *2*
-
A proč by ti mělo vadit, když se někomu hra nelíbí, když to máš teda v hlavě v pořádku?
-
je pravda že je tu málo obsahu za tu cenu, a hra omrzí když je to stené pořád dokola, ale vzpomenme si na sportovní hry, fotbal je také jen na jednom hřišti, hokej taky pořád dokola, formule mají taky jen pár tratí a jezdí se skoro pořád stejně, a lidi to pořád baví
-
No teda zajimavejsi nez nazor na hru bylo v teto diskuzi sledovat boj Venkoslava s nejakym smutnym narusenym clovickem. Uvedomujete si ze ta osubka vyuziva nekolik ruznych nicku, odpovida casto sama sobe a vubec jedine o co ji jde je troska smutne pozornosti? Nerekl bych ze ten bot haze pluska vsem vasim oponentum ale v podstate tak identifikuje jednoho a toho sameho jedince(vicemene). No a co se hry tyka..krasna ale diky bete vim ze nejsem ten spravny typ na fps. Byla ze me mrtvolka kazdych 10sekund tak sem potupne stahl ocas mezi nohy, odinstaloval a vratil se k W3 :) ale graficky a universem parada ;)
-
Co já vím tank SINGL má pro tu to hru vyjít ale až později, protože hru chtěli vydat před filmem Star Wars...
-
To je nenávisti, jak kdosi řekl, nikdo nenávidí hry více než samotní hráči a já bych to upřesnil na PC hráče. Hodnocení PC verze na MT 3.8/10 mluví za vše.
-
To jo... Singularity byla taky jejich poslední velká střílečka. A v mých očích ty FPSka oni uměli nejlíp. Chtěl jsem si někde koupit toho jejich Wolfensteina (2009), žel bohu nikde neni k sehnání (doufám v GOG release, když tam začli vydávat hry od Bethesdy) . Vim, že nebyl až tak skvěle hodnocenej, ale já mám pro hry od Ravenů prostě slabost.
-
Důležitá otázka, která je pro mne dost zásadní a rozhodne jestli koupím, nebo ne... Můžu tam střílet ty kre*enský Ewoky ?
-
Právě jste uvedl důvod proč to některé baví.. třeba zrovna nemají náladu.. hledat nějakého ducha. ;)
-
Nechápu jak taková bezduchá střílečka, ještě někoho může bavit.Grafika není vše.
-
"Mááámííí, já nechci, aby si ostatní děti bavily jinak u jiných hraček, než s jakými si hraju já. "
*pak se rozbrečí, jak malý děcko, do máminy sukně*
Díky za tvé rozepsání, ale pokud by někdo neměl čas, shrnul jsem tvůj příspěvek pouze na dva řádky. -
až trochu vyrosteš tak ten "casual pohled" pochopíš
-
Jedinou pochvalu pro EA musím dát za betu=ušetřeno 1600,- za hru. Takovou chybu už asi EA neudělá, škoda.