Přejít na výpis diskuzí
Star Wars Battlefront - recenze PC verze
21.11.2015 | Jan Slavík
335 příspěvků
-
"Opravdu ideální přijít z práce domů a hodinku či dvě si zastřílet a přesto patřit k tomu lepšímu průměru."
WTF? Lepší průměr mezi naprostýma lamama? Ještě řekni, že to hraješ na konzoli a platí to dvojnásob.
Jaký to má smysl něco zapnout na hodinu, udělat nesmyslně pif paf kde vlastně o nic nejde, celé je to blbé a vlastně dle tvých slov nezáleží, jestli někoho vůbec trefíš a zase to vypnout? Co ti tohleto dá?
Stejně jako má single nějaký cíl, tak ho musíš mít i v MP, chtít vyhrát, být lepší, než ti ostatní a to jde jen pokud máš nějaké fungující mechanismy a skvělý gameplay a ne plochou nudnou blbinu, to tu hodinu života raději dělej něco jiného. Navíc pokud by tě hra opravdu bavila, tak ji po hodině nevypneš. Tento casual pohled některých jedinců fakt nechápu. -
S recenzí naprosto souhlasím, je to pozlátko je to plochý, ale zas je pravda že technická stránka věci je skutečně letos asi to nejlepší a celkem dobře se to hraje, bejt tam dvakrát tolik víc map, vozidel a zbraní tak by to mohlo bejt mnohem lepší.
-
Copak? Proč by mi mělo vadit, že někomu se nějaká hra líbí? Proč bych to dělal, když to v hlavě právě naopak v pořádku mám?
-
Ty to nemáš v hlavě v pořádku.
-
Díky za recenzi. MP hry sice nehraju, ale jsem za nadprůměrné hodnocení u této hry velmi rád, protože je fajn vidět, když to hne žlučí místním "odborníkům na herní vkus". Samozřejmě přeji i EA (pokud je hra kvalitní) zasloužené prodeje u všech svých her.
-
Takový brak tyvole. A já nadával na nového Fallouta. *1*
-
To mi uniklo a jsou to pro mně moc smutné zprávy. Věčná škoda Ravenů. Hexen, Heretic, SoF, Jedi Knight 2, Q4, Singularity, jsem v singlu vykroutil do poslední kapky krve.
-
Asi stejná zábava jako čumět 3 hodiny na týpky co běhaj po hřišti s míčem..
-
Jak můžeš takové ubohosti napsat skvělá hra, nechápu už absolutně nic...
-
Tak tak, krásný vizuál ale stupidní hratelnost pro stupidní jedince, fuj...
-
klasika BF
-
Nerozumiem preco si Origin pod sebou pili konar.
-
I to strileni by melo mit nejaky smysl a rad. Kdyz uz cista arkada, mohlo to byt alespon jako UT2004
-
No hlavně abys Raduš vyrostla ty z tý povýšeneckosti a z posmívání se ostatním, že hrajou jiný hry než ty. Kdybych si měl svoje komplexy léčit jako to děláš ty, že musíš nutně napsat ke hře, která tě zjevně ani v nejmenším nezajímá takovej hloupej vemenoidní příspěvek, tak nedělám ve svym životě nic jinýho. Každýho baví něco jinýho, každej má jiný osobní preference, čim dřív to pojmeš, tim dřív usnadníš život nejen sobě, ale hlavně lidem kolem sebe :).
-
No, to je fakt, co by s tim EA udělalo (i když schopný vývojáře tam maj)... škoda ale, že maj tu licenci výhradně oni a že z Raven software se stali "pomahači s mulťákem" u Call of Duty, jinak bych si od nich chtěl zahrát pokračování Jedi Knighta... ale vlastně... to už je dneska stejně nekanonický, takže pochybuju, že Kyla Katarna někdo někdy opráší.... *9*
-
lol ten minuskovy bot jede celkem stabilne
-
Hra zaměřená na casual hráče co si to zahrají hodinu, dvě denně, už v betě jsem viděl že hra nemá žádný potenciál, díky bohů za ní, aspoň člověk nemusí vyhazovat prachy do koše
-
Skopírujem čo som napísal 19.10.2015
"Najväčšie sklamanie roka, väčšiu úbohosť som ešte nehral!!! okrem grafiky a pekného audia + žmýkania SW značky to nemá absolútne čo ponúknuť.
Gameplay to nemá žiadny!! módy v bete boli ako z nejakej MP vložky ktoré zvyknú pridávať k čisto singleplayer hrám. Proste je to čistá štvrtá cenová skupina!!! za toto sa môže DICE hanbiť."
TAK ČO SOM VRAVEL, TO SA AJ NAPLNILO!!!!!!!!!!! *5* -
Skvělá hra. Ano je to to hra pro casual hráče, takže není moc těžká, ale má skvělou Star Wars atmosféru a grafiku. Opravdu ideální přijít z práce domů a hodinku či dvě si zastřílet a přesto patřit k tomu lepšímu průměru. Já pravdu nemám zájem hrát hardcore střílečky u kterých musím strávit x desítek hodin abych bych jakž takž dobrý.
-
no v pristich letech ale neni ted ze?