Přejít na výpis diskuzí
Star Wars Battlefront - recenze PC verze
21.11.2015 | Jan Slavík
335 příspěvků
-
já hraji SWTOR, tohle jsem zkoušel jako betu na PS4 a myslím ,že zůstanu u SWTOR...
-
tak jdi do řiti a prestan se za me vydavat kriste pane
-
No on běhá za mnou jako ocásek u psa. Nic nenaděláš:) A redakci je to putna:)
-
Já bych neřekl totální kravina. Spíš průměrná hra s vynikající grafikou a ozvučením. Proč průměrná? Málo obsahu, primitivní hratelnost, příšerný spawn systém, mizerně vydesignované mapy a to vše za velmi nadprůměrnou cenu.
-
hehe....musím uznat, že hra vypadá nádherně
-
hele cos komu udělal že tu běhá nějakej mindrák a dává ti na všechno co řekneš 60 mínusů a každýmu kdo ti oponuje 60 plusů? *1* to už musí bejt nějaká vyšší forma duševní nemoci, nebo nevim *15*
-
Chudák Veskoslav tady bojuje s armádou anonymnich trolu a jak to tak čtu že mu to za to vůbec stojí *1* Obzvlášt MP koment je vtipný. Proč běhat jak ocas po mapě s ostatními hráči? Ne ne radši budu hrát single jako AC kde se hráči vymlouvají na příběh a přitom se hra hraje vlastně sama. :)
-
Ja to nebyl!
-
Jako zapomenout na vlastní pohlaví jde asi těžko, ale přepsat se určitě mohla, nevím, co ti na tom přijde nemožného.
-
Nesouhlasim, jen se smeju kdyz se nekdo necha vyprovokovat tim ze nekdo neco kritizuje na internetu. *5*
-
Možná někdy ve slevě koupím za plnou cenu určitě ne. :)
-
Protože už několikrát zapomněl psát jako holka. Tedy nenapsal mám ráda, ale napsal mám rád atd. Ještě něco? A prosím tě, neříkej mi, že to mohla jenom zapomenout a že se to jenom stává...
-
ta sedla *2*
-
Jestli myslíš mě, tak nejsem vlastníkem SW. Hrál jsem (kromě Bety), ale nevlastním. Pouze jsem napsal o to Ježíškovi. Nic víc. Nebo ty také souhlasíš s XXX, že hráčí MP jsou hloupé nuly atd.? A SP master faster pc konzol race?
-
Zabavne je poslouchat fanboye jak v agonii uz nevi jakou blbost by si vymysleli aby obhajili komercni produkt za kterej zaplatili.
-
a je to tady, dalsi hledac smyslu zivota :D hned si te pridam do sine slavy nejvetsich hlodu
-
a v cem presne, pane velkomozkovy, je to ta kravina?
-
Odskočila sis od plotny, Radkoo? Tak sem tam zpátky vrať, evidentně tam patříš...
-
Nejhorší na tom je ta cenová politika EA
-
S rodiči nežiji už nějaký ten pátek chlapáku. A sorry, že tě považuji za hlupáka, když jsi napsal to, co jsi napsal. Mimochodem a co MMO, co-op mise v SP. To také hrají hlupáci, polointeligentní opice atd. protože to není SP? Nebo jsou to nějací kříženci? A když hraješ například v SC II SP tak jsi super šuper jedinec s IQ 350, ale jakmile zapneš MP, tak jsi nula s IQ 20? Jak to rozlišuješ? Pochlub se. Ty s tvou oplývající inteligencí, jelikož hraješ jenom SP, to jistě budeš umět osvětlit.