Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne
    Nemá to úžasnou hratelnost. Hratelnost je průměrná, což musí potvrdit každej, kdo to nehraje jako první hru v životě. Proto vyjadřuju údiv, že někdo vyzdvihuje i tu hratelnost. Grafika je nicméně fenomenální.

I přes průměrnou hratelnost není problém, aby to někoho bavilo, protože to prostě vypadá skvěle a akce dokáže být strhující.

Ale co já tady něco vysvětluju nějakýmu anonymnímu kokůtkovi, boha.
  • Běž si hrát ty svoje nezávislý magořiny a nemel casuale.
  • "Úžasná hratelnost?"

Ale no ták, ty urýpaná tlamo...
  • nightborne
    ...přečti si recenzi.

Je to skoro čistě mulťák, máš tam pár misí proti AI, ale ty, když si je chceš projít všechny, vydržej odhadem tak na dvě hoďky.
  • nightborne
    He? Co to blábolíš? Přijde ti, že mi to nějak trhá žíly? Přijde ti, že "Ale co, když tě to baví, jenom dobře," je nějaká známka toho, že to nedokážu unýst?

A co jako, že ho to baví? Mě to chvíli taky bavilo dost, a když mám povrchní chvilku a chci se podívat na parádní grafiku a chvíli si zastřílet, klidně si to zas pustím, a nijak se za to nestydím. Tak moc nechápu ty tvý poznámky ;).
  • Chci se zeptat...dá se hra hrát v offline módu? Jsou zde boti? Nebo se jedná čistě o multiplayer s jinými hráči?

díky
  • vsak jo, prase se taky rado rochni v bahne a nikdo mu to nevycita *1*
  • Hlavně se neposr*t z toho, že to někoho baví a přijde mu to dobrý, že?
  • Radkaa
    Že vás to pořád baví se hádat kvůli nějaké omalovánce. *15*
    Piu Piu Piu...
  • nightborne
    Dostaneš tam xp, který se normálně počítá do mulťákovýho ranku, ano. Ale tak málo, že se to rozhodně farmit nevyplatí - za jeden zápas máš víc než za hodinu misí pomalu.
  • ako je to spravene v sekcii missions (teda single player) co sa tyka odmeny za uspesne dokoncenie ..dostava xp ktore sa potom zapocitavaju k multiplayeru ? alebo za single nedostane nic.
  • aha... asi veterán z Diabla 2... takový člověk pak musí Diabla uklikat během 10 vteřin ne?:D
  • Horsie je, ze zabudame ze taky BF2 mod Forgotten mode ponukal tiez velku porciu zabavy a bol prakticky zadarmo. Zatial co dnes platime za mody akoby za plne hry a niekedy aj dvakrat za tu istu hru. EA sice robit hry nevie, ale dojit ludi vedia genialne...
  • nightborne
    Úžasná hratelnost =)?

Ale co, když tě baví, jenom dobře =)!
  • Veskoslav
    Protože se tady vyskytuje jeden takový človíček, co kliká napříč diskuzemi:)
  • Geniální hra, konečně neco zajímavého po všech tech COD, CS, BF,... Skvělá grafika a optimlizace, užasná hratelnost, jako celek to šlape skvěle...

Koupil sem si Ultimte edici tkaže se už těším na další DLC...

Po zaklínači nejlepší kousek letošního roku a dobrá náprava chudi po tragickém falloutu, a za dlooouhou odbu nejlepší střílečka
  • ty jo fakt nechápu, proč máš tolik mínusů během chvilky??
  • Má ta hra nějaký smysl, nebo jen bezmyšlenkovitě běháte po mapě s ostatníma magorama?
  • C-BEAM
    je skutečně tak těžké pochopit, že většina lidí má dostatek výzev v reálném životě a nepotřebují si přidávat další i v tom virtuálním? Že hry berou jako relax a nejde jim o dosažení vrcholu žebříčku? že se chtějí pouze odreagovat, pobavit a věnovat se pak něčemu jinému? Já mám také rád v hrách výzvy, snažím se v nich překonávat sama sebe ale také rozumím lidem kteří hry neberou až tak vážně a možná by si to mohl pochopit také. A nikdo ti nevnucuje co se ti má líbit a co ne, nebuď paranoidní.
  • pokud ho to bavit, tak to staci. proc v tom hledat neco vic. pokud ho hra takto hrat bavi tak nechapu proc se rozcilujes. vetsinova populace hracu nema na hrani tak jako tak moc casu, a tak tyto jak ty rikas casual hry jim naprosto vyhovuji. Proc tobe to ale vadi nechapu. na svete je spousta hc titulu i pro hrace jako si ty, kteremu tohle ocividne nestaci. nebo chces rict, ze hry by meliu hrat jen jedinci vyvoleni, nejlepe tebou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší