Přejít na výpis diskuzí
Star Wars Battlefront - recenze PC verze
21.11.2015 | Jan Slavík
335 příspěvků
-
Nemá to úžasnou hratelnost. Hratelnost je průměrná, což musí potvrdit každej, kdo to nehraje jako první hru v životě. Proto vyjadřuju údiv, že někdo vyzdvihuje i tu hratelnost. Grafika je nicméně fenomenální.
I přes průměrnou hratelnost není problém, aby to někoho bavilo, protože to prostě vypadá skvěle a akce dokáže být strhující.
Ale co já tady něco vysvětluju nějakýmu anonymnímu kokůtkovi, boha. -
Běž si hrát ty svoje nezávislý magořiny a nemel casuale.
-
"Úžasná hratelnost?"
Ale no ták, ty urýpaná tlamo... -
...přečti si recenzi.
Je to skoro čistě mulťák, máš tam pár misí proti AI, ale ty, když si je chceš projít všechny, vydržej odhadem tak na dvě hoďky. -
He? Co to blábolíš? Přijde ti, že mi to nějak trhá žíly? Přijde ti, že "Ale co, když tě to baví, jenom dobře," je nějaká známka toho, že to nedokážu unýst?
A co jako, že ho to baví? Mě to chvíli taky bavilo dost, a když mám povrchní chvilku a chci se podívat na parádní grafiku a chvíli si zastřílet, klidně si to zas pustím, a nijak se za to nestydím. Tak moc nechápu ty tvý poznámky ;). -
Chci se zeptat...dá se hra hrát v offline módu? Jsou zde boti? Nebo se jedná čistě o multiplayer s jinými hráči?
díky -
vsak jo, prase se taky rado rochni v bahne a nikdo mu to nevycita *1*
-
Hlavně se neposr*t z toho, že to někoho baví a přijde mu to dobrý, že?
-
Že vás to pořád baví se hádat kvůli nějaké omalovánce. *15*
Piu Piu Piu... -
Dostaneš tam xp, který se normálně počítá do mulťákovýho ranku, ano. Ale tak málo, že se to rozhodně farmit nevyplatí - za jeden zápas máš víc než za hodinu misí pomalu.
-
ako je to spravene v sekcii missions (teda single player) co sa tyka odmeny za uspesne dokoncenie ..dostava xp ktore sa potom zapocitavaju k multiplayeru ? alebo za single nedostane nic.
-
aha... asi veterán z Diabla 2... takový člověk pak musí Diabla uklikat během 10 vteřin ne?:D
-
Horsie je, ze zabudame ze taky BF2 mod Forgotten mode ponukal tiez velku porciu zabavy a bol prakticky zadarmo. Zatial co dnes platime za mody akoby za plne hry a niekedy aj dvakrat za tu istu hru. EA sice robit hry nevie, ale dojit ludi vedia genialne...
-
Úžasná hratelnost =)?
Ale co, když tě baví, jenom dobře =)! -
Protože se tady vyskytuje jeden takový človíček, co kliká napříč diskuzemi:)
-
Geniální hra, konečně neco zajímavého po všech tech COD, CS, BF,... Skvělá grafika a optimlizace, užasná hratelnost, jako celek to šlape skvěle...
Koupil sem si Ultimte edici tkaže se už těším na další DLC...
Po zaklínači nejlepší kousek letošního roku a dobrá náprava chudi po tragickém falloutu, a za dlooouhou odbu nejlepší střílečka -
ty jo fakt nechápu, proč máš tolik mínusů během chvilky??
-
Má ta hra nějaký smysl, nebo jen bezmyšlenkovitě běháte po mapě s ostatníma magorama?
-
je skutečně tak těžké pochopit, že většina lidí má dostatek výzev v reálném životě a nepotřebují si přidávat další i v tom virtuálním? Že hry berou jako relax a nejde jim o dosažení vrcholu žebříčku? že se chtějí pouze odreagovat, pobavit a věnovat se pak něčemu jinému? Já mám také rád v hrách výzvy, snažím se v nich překonávat sama sebe ale také rozumím lidem kteří hry neberou až tak vážně a možná by si to mohl pochopit také. A nikdo ti nevnucuje co se ti má líbit a co ne, nebuď paranoidní.
-
pokud ho to bavit, tak to staci. proc v tom hledat neco vic. pokud ho hra takto hrat bavi tak nechapu proc se rozcilujes. vetsinova populace hracu nema na hrani tak jako tak moc casu, a tak tyto jak ty rikas casual hry jim naprosto vyhovuji. Proc tobe to ale vadi nechapu. na svete je spousta hc titulu i pro hrace jako si ty, kteremu tohle ocividne nestaci. nebo chces rict, ze hry by meliu hrat jen jedinci vyvoleni, nejlepe tebou?