Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Disney vlastní i Marvel a nemyslím si, že by filmy byly špatné.
  • nightborne
    Tak hořší než jednička to snad nebude... a Abramsova Star Treku se taky všichni báli - a nakonec z toho byly vcelku fajn filmy.

A teď mě nejspíš všichni posekaj světelnejma mečema, ale byl jsem nějakej rok zpátky v kině na nějakou rozšířenou edici epizody I, nebo co to bylo, a můžu říct, že takhle s odstupem času to neni zas TAK špatný. Stupidní Jar-Jar, jasně, fuckoff, ale třeba duel of the fates je jedna z nejlepších písniček, co v SW byly, imho, a Darth Maul vs. Obi Wan a Qui-Gonn je naprosto famózní bitka. Takže bych řekl, že v nás možná přetrvává ta pachuť z toho, když jsme viděli jedničku poprvé a nebylo to stejný jako stará trilogie, takže z toho vyplývala automatická povinnost to nenávidět =)).
  • Hra je dobrá... filmu se ale naopak bojím...
  • Padej ke sporáku *7* *7*
  • Teď už jen doprznit film ať je to kompletní. Copak lidi nevidíte, že disney je temná strana? *13*
  • Omalovanku si robiš každy den na ksicht.
  • kennyB
    Ted: kterou hru máš na mysli??? Ono je to tu totiž u každé hry stejné, co se komentářů týče...
  • prestan se za me uz vydavat kriste pane boze jezisi marja jozef
  • takhle ja nepíšu
  • RezavejTank
    Super recenze. Hezky popsáno vše. Víc takových :)
  • Vidim ze jsi to nepochopil, tak ti to vysvetlim jak diteti ze zvlastni skoly. Vetsina her za ktery se plati ma obsah, ktery ma urcitou kvalitu a tim to vyvazuje cenu.
    Tohle ne.
  • Tak teď jsme tu už tři teda *4*
  • Proste Skajwolkr jako. Ja to vim pac sem tam byl. Sice vono se to nezda, ale je to tak. Ja si to pak urco zkusim... Jeste nevim co pouziju, ale vim ze to bude husty *5*
  • ha, uz tu mam dvojce, tak pod kluku, snaz se *1*
  • Chim
    Asi ne. Jak jsi to popsal tak to bude spíš takový simulátor tvého života v ústavu.

PS: Nezapomeň mě nahlásit.
  • "ta hra vznikla jenom proto, abys za nu zaplatil."

Díky bohu, že ostatní hry vznikají z dobroty srdce vývojářů, kterým je u p*dele, že klidně i na hře prodělají, co? *7*
  • Malá sranda za velký peníze. Děkuji nechci.
  • Pohoda hra. Sice trochu casual a já jsem převážně casual hráč viz Witcher 3...
  • Jo tak to pozor, protože expertík si něco myslí...
  • noob neunesl kritiku svoji oblibene h(s)racky a vzteka se jak maly harant

EA dela jenom komercni odpad, ta hra vznikla jenom proto, abys za nu zaplatil. Hrat uz se to nema. Deal with it. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší