Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Tos sice jo, ale po 10 levlu sem na nejtezssi obriznost prakticky nebyl schopne umrit. Zjednoduseny az hanba. Dvojka to byla jina kava, tam byla tezka obtiznost opravdu tezka.
  • Chidlink
    Ta hra je děsně předražená. V základu tam je jen velmi málo obsahu a dávat za to plnou palbu se vším všudy 2500, když můžu mít za tu cenu pět jiných a lepších her, to fakt teda ne.
  • Harshday
    Mimochodem, nebyl jsem tu na webu asi čtyři roky, ale co je to tu za zasrannou cenzuru?
  • Harshday
    Jsem letitým fanouškem Star Wars, takže bych to musel mít i kdyby to mělo 2/10. Hlavně doufám aby to opravdu nebyl až takový průsser. Do stažení už jen jedna hodina, tak snad to nebude tak hrozné. Ale jak jsem si to tu tak pročetl, tak nástupce původního battlefrontu to nebude. :)
    Jediné co mi fakt tu hru znechutilo když jsem si přinesl hru domu, následně otevřel krabici a zjistil, že jede přes origin *1* .
  • seprah
    Kéž by s tím technickým základem, co mají, udělali nějakou pořádně hutnou příběhovou akci. To by byl ozajstný next-gen a neskutečný žrádlo... Graficky hra nemá chybu, bohužel herně je plochá jak žehlící prkno, škoda *9*
  • koupí a počkej na slevovou akci, to pak budou PC knedlíci kupovat po desítkách...
  • Miluju SW ale za tohle bych nedal ani korunu. Za mě 2/10 protože je to mulťák a je to furt dokola...a dělá to prznitel dětí disney
  • Arma veteran :D :D
  • Jakozto Arma veteran po shlednuti gameplay videa hodnotim tuto hru 4/10, tedy mirny podprumer a zaroven se podivuji nad vydanim teto hry na PC platformu. To si opravdu nekdo koupi na PC ? *8*
  • 11 zbraní co všechny vypadají stejně a máš i stejný pocit při střílení z nich není zrovna zábava.
    Vidíš a třeba Heroes and General přišel s krásným uprgradem zbraní v rámci druhé světové :)

Když už k ničemu jinému tak tam máš určitý pocit progressu. Nevím jak ty ale já mám rád ten pocit když si otevřu nový podvěsný granátomet, lepší optiku apod.

Stoje se dají vykoumat dobře ale nevím jak to mají s univerzem. Například AT-PT pro impérium nebo třeba věží vyzbrojený civilní speedr pro rebely. Stačí skočit na wookiepedii a brouzdat.
  • jsem si toho plně vědom *3*
  • Tak zase neprehanen...a uvedom si, ze ne kazdy chce hrat hry na urovni souls her. Hry maji byt predevsim zabava a ne utrpeni.
  • wenceslaus
    Zaklínač měl víc obtížností než jen "Just story"
  • Zaklínač byl hypovaný tři roky a nakonec to byl casual, že jsem měl problém umřít. V Battlefrontu aspoň umřeš a byl hypovaný půl roku.
  • K cemu ti je upravovani zbrani? To je jedna z nejzbytecnejsich veci a navic spousta lidi vola po tom aby se strilecky vratily do druhe svetove valky a tam by upgradovani taky nebylo. 11 zbrani je naprosto vyhovujici, k cemu vice? A co se tyce pozemnich stroju, tak jakenby tam meli dat? Vymyslet si nejake? Ono bohate staci ze nekteri fans nemuzou zkousnout, ze se bitvou prohani Cisar natoz aby vyvojari vymysleli uplne nove stroje...
  • A pak, že Zaklínač byl hajpovaný... aspoň k tomu nevycházel film a dementní hračky pro děcka. Starý dobrý Kyle Katarn se musí v hrobě obracet. Toho snad nechá mickey odpočívat.
  • Casaul hráči jsou všichni, co hrají jen tak pro zábavu, i nějaké izometrické vykopávky jsou casual hry. Hardcore hráči jsou profící v Dotě, ve StarCraftu apod.
  • A pane profesore ti co hrají Worms nebo tetris jsou hardcore hráči nebo casual hráči? Ono totiž uznat za hardcore hráče trotla, co hraje vehemetně underground vycucanou charitativní plošinovou plácaninu o který nikdo nikdy neslyšel, stejně tak jako trotla, který hraje jen a pouze Armu se vlastně zdá být velmi obtížným úkolem. I ten trotl, co tráví hodiny denně přeskakováním z her na hru a jeho růžová knihovnička mu čítá 999999999 nejrůznějších chujovin, je taky vlastně casual, není důvodu, co by z něj mělo být harcore. Jestli ten hc hráč nebude jen mýtus, pouhá vymyšlenina jakýchsi ptáků, co by rádi snad vykastovali i svá ho*na.

No těžko říct, já se třeba modlím k tetrisu a contře a pro ostatní "shráče" jsem už připravil tábory. Dívat se na to, k jakému hanobení hrářské rasy po řadu let docházelo, dosahuje vrcholu. Kdo nehraje tetris a contru je podělanej casual a nůb a o hrách nic neví! Tak krásně jednoduchý to je.
  • S recenzi musim souhlasit. Zkousel jsem betu a bavila me, ale uz tam jsem tusil, ze je to prave jen takova ta hra na odreagovani. Do plne jsem nesel hlavne diky nastave cene vzhledem k obsahu a bal jsem se toho co je v recenzi zmineno ...ze to hrace rychle omrzi. Navic si myslim, ze to nejlepsi ve hre je mod Walker Assault, ale 4 mapy jsou zoufale malo ...navic ten system "lentilek" je dobrej tak mozna pro ty zbrane, ale pro techniku ...fujky.
  • Já myslím, že si to tu 6 zasloužilo. Upřímě, ze všech streamů a gamesplay ně mě začala po chvilce dýchat nuda. Jasně ta hra má užasnou grafickou stránku ale základy jsou hrozně nudné. Vemte si třeba pozemní stroje. Vlastně tam skutečně můžete řídit jen dva. Speedbike a AT-ST. To je tragicky málo. Možná to není chyba DICE nebo EA, možná prostě Disney nedovolil vymyslet jim něco nového ale je to nuda. O letovém modelu stíhaček se ani nebavím.
    11 zbraní bez možnosti úprav je taky žalostně málo, to samé s hrdiny. Pouze 6? KDe je třeba Lando nebo Žvejk? Celá hra působí hrozně uspěchaným a oškubaným dojmem. Možná kdyby ten celý season pass byl zdarma tak to má smysl ale takhle ne...

Je mě to líto, hra mohla být opravdu dobrá. Ale takhle je to nudná i když atmosférická záležitost...možná měli raději jen přeskinovat ten battlefield...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit