Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych chtěl skin mimoně, doufám, že na to bude nějaké dlc za 5 tisíc.
  • Já se bojím, že ten disney styl tam bude ale samozřejmě že ho neukážou v traileru to by byla hloupost.
  • To je konzolista co si myslí, že AC je RPG.
  • Díky za recku. Můžu se pod ní podepsat. Přeně tak to cítím i já.
    Nicméně další plnou palbu za Season Pass se mi dávat rozhodně nechce a když si vzpomenu na failové prohlášení autorů, že by singl kampaň přeci nikdo nehrál (u Star Wars, wtf?!), tak si dávám další facepalm.
    Škoda, promarněný potenciál. Hra je technicky ošéfovaná perfektně. Takový Blops 3, oproti SWBF, je svou optimalizací plivnutí do tváří PC hráčům.
  • kennyB
    To jsme tady teda všichni casual hráči...
  • Pokud se zeptáš místních "odborníků na herní vkus", jsou to samozřejmě ti, co zničili hraní, zjednodušili hry, omezili rozvoj her a podobný breky. Samozřejmě nezapomenou zmínit konzole, jako původ tohoto zla na světě - bez konzolí by samozřejmě byl každej hardcore hráč a každej by měl dvaatřiceti jádra s 10 GHz + Titan X se 64 GB VRAM + 256 GB RAM.

Ne*etardovaná definice říká, že to jsou pouze příležitostní hráči, kteří netráví u her celý svůj volný čas a odehrají pár her do roka..
  • Obcasni hraci kteri se intenzivne venuji i jinym vecem nez jen hram.
  • To je hráč co hraje hry jako Farmville, Battlefront a tak obecně ty přehajpované srajdy
  • Kdo je to ten casual hráč?
    Já to u této hry čtu docela často v diskusích.
    To je jako nějaký zelnáč hráč?
  • wenceslaus
    Proč proboha omalovánce?
  • Ten Beny co píše tyhle šity "Já mam z nějakýho podivnýho důvodu jedničku nejoblíbenější z nový trilogie Hrál sem kdysi i tu hru s děsnou grafikou a byla super...teda nebejt toho vizuálu co tě píchá do očí " Nejsem já ! Já sem ten pravej !

Kritizivat grafiku u hry z PS1 může jen deb*l. Jinak z nové trilogie je jednoznačně nejhorší díl číslo 2. Jednička je uplně v pohodě a trojka je super.
  • Prave, ze ten duel je docela spatny a jediny co je v nem fakt skvely tak hudba. Nejsem sice nejaky expert na sermovani, ale i ja poznam, ze je tam spousta zbytecnych pohybu ktere jsou jenom efektivni na pohled. To v Epizode II souboj hrabete Dooku se Skywalkerem, Obi Wanem a Yodou se mi libi mnohem vice. A celkove jsou v tomto dilu souboje jedny z nejlepsich.
  • nightborne
    Abych se teda finálně přiznal, já mám jedničku radši než dvojku, s tou absolutně nefungující chemií mezi totálně prkenným Christensenem a přehrávající Portman v jednom sladkobolným lovestory. Ale nejradši z nový mám přece jenom trojku... protože execute order 66 a Sithy mám stejně radši než ty džedájský nýmandy =)). *1*
  • Já mam z nějakýho podivnýho důvodu jedničku nejoblíbenější z nový trilogie *1* Hrál sem kdysi i tu hru s děsnou grafikou a byla super...teda nebejt toho vizuálu co tě píchá do očí *1*
  • Aristarch
    OK... tak ako si to napísal teraz...tak takto to beriem. ;)
  • nightborne
    Hehe =). Ne, já neříkám, že sem to najednou začal považovat za dobrej díl série, ale popsal bych to asi tak, že... se mi nechtělo zvracet tak moc, jak jsem čekal =)).

Ale imho Darth Maul vs. ti dva je choreografií a efektností nejlepší lightsaber-duel v Hvězdnejch válkách. Nebo aspoň jeden z nejlepších.
  • Jar Jar jednoznacne souhlasi i s celym narodem roztomilych nesiku a jejich energetickejma koulema.
  • Co se tyce Star Treku, tak je tam takova drobna vec, ze nechal znicit Vulkan, coz vubec nezapada do serie filmu a serialu, kterou se jim docela darilo drzet konzistentni, a mohl nechat znicit uplne jinou planetu, ale jinak ok.
    Jednicku Star Wars jsem videl pred tusim 2 roky znova a byla porad stejne spatna. Asi mam lepsi pamet nez ty.
  • Tilwaen
    Ta nejtemnější.

Nejhorší je pak uvědomění, že princezna Leia je už vlastně Disney princeznou. Buďme rádi, že film nebude ve stejném stylu jako ostatní disneyovky.
  • Radkaa
    No no no, se hned nečerti. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit