Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Nemělo by se zapomínat ani na Jedi Outcast a Jedi Academy. Asi nejlepší souboje se světelnými meči (a s meči obecně) ve hrách.
    • Přeletěl jsem nadpisy a hned mě napadlo, kde je Jedy Academy? Znám dost lidí co na tom byli závislí dost let. *1*
      • Magister_Peditum
        Tak Jedi Academy je alespoň zmíněno pod Dark Forces, ale přitom v porovnání s Outcast zas v ničem zvlášť nevyniká, jen vše dovybrušuje.
        • JA aj JO, profitovali hlavne s MP, tiez som sa k JA párkrát vratil len koly nemu. ale na druhu stranu SP mal DF2JK lepsi
        • moje nej
  • MalyZeli
    Republic Commando bylo super.... strasne bych chtel remake, nebo proste jinej team, nebo treba i team stormtrooperu.. a moc me mrzi zruseni star wars 1313
    • diomedes
      Souhlas :) Kazdopadne nova hra z pohledu stormtrooperu byt nemuze, uz jen kvuli tomu ze jsou vyhlaseny svoji presnosti. Jedine ze by to byl nejaky simulator a pri strelbe by projektil letel na nahodne misto *1*
    • Kr.Pa
      Hlavne ta hra byla jak delana pro multak, ktery tam sakra chybel.
  • Republic Commando!!!!!!!!!!
    • přesně! Jak mohl někdo zapomenout na nejlepší (sorry dark forces) Star Wars FPS!!!! ta kombinace ghost recon taktiky, střílení lepší jak v HALO a zasazení do tohohle parádního univerza byla prostě boží!
    • Ludo
      ten konec! ten konec!
  • CRYPT
    Jsem si ted jak byla slevova akce na steamu zakoupil kompletni Pack Star Wars a zacal jsem hrat. Protoze jsem fanousek a hrac SWTOR a nikdy jsem krome nejnovejsiho Battlefrontu nic ze sveta Star Wars nehral, povazoval jsem za nutnost za serii zakoupit a zkusit. Protoze vetsinu sveho casu, ale travim ve SWTORu, tak tomu nedavam jak bych chtel :) Kazdopadne co mam rozehrane Star Wars - Jedi Knight II Jedi Outcast (starsi uz jsem nechtel zkouset) tak musim rici, ze nadhera. FPS jako remen, navic jsem uz xkrat zabloudil no parada. Ma to smrnc
    • kubi-wan
      To je škoda, žes starší nechtěl zkoušet. Kdyby ses totiž přenes přes zastaralou grafiku, zjistil bys že to jsou taky výborný hry. Zrovna tenhle tejden jsem konečně dohrál první Dark Forces a je to furt nehorázná pecka s - pravda, občas dost bludišťovym - hrozně chytrym level-designem. Až mi bylo líto, že už jsem to nehrál tenkrát. Dvojku, tedy Jedi Knighta jsem zase frčel hodně v dětství, a když jsem to nedávno koupený z GOGu zase spustil, bylo mi úplně šumák, jak hranatou grafiku to má, protože "to tam prostě bylo"!
      Každopádně proti Outcastu neřikám ani popel, tady je Katarn nejlíp vykreslenej, jako ultimátní frajer. Academy už mě tak nebralo - sice tam jsou skvěle udělaný světelňákový bitky, ale ty levely jsou až nechutně lineární a až na výjimky je ten level-design nudnej... v podstatě jen "běž z bodu A do bodu B a cestou pokos vše, co se hejbe". Dle mýho těžkej krok zpátky.
      A sice mě sere, že zrušili celý Expanded Universe, aby mohli "znova objevit Ameriku", ale nikdo mi nikdy nemůže řikat, že Kyle Katarn neexistuje, protože pro mě existuje třeba mnohem víc, než ty chujové ze Star Wars: Rebels...
    • Pro mě nejlepší díl série. Teďka jsem se kouknul na YouTube na nějaká videa a normálně si to asi znova zahraju. *4*
  • Dark Forces + Jedi Knight
    X-Wing / Tie Fighter
    Kotor

Galaxies a Empire at War? To neee...
    • mluvis mi z duse, padawane *5*
  • Tak ta poslední blitka co teď vyšla nezmění určitě nic, leda tak pohled hráčů na to, já je to srajda...
  • Kr.Pa
    Kotor, Kotor2, empire at war, republic commando a galactic battleground

ty jsou me oblibene
  • martinbucek
    mohli by ste spravit star wars special, kde preberiete vsetky hry a filmy a pozvat donho chlapcov z movie zone a frantu fuku, to by bol paradny vianocny darcek pre nas....a aby mal aspon 3 hodiny
    • 3 dny a 3 noci *1*
  • Galáxies a Empire jsou o nicem. Zato chybi Jedi Knight II a Jedi Academy. Se zbytkem souhlasim.
  • KOTOR II mal oveľa dospelejší a prepracovanejší príbeh ako jeho predchodca (najmä v 1 dieli som mal problém vnímať Darth Malaka ako obávaného protivníka - HK47 ho perfektne vystihol ako "just an angry club" a hlavne "meatbag" *1* ) - KOTOR 1 bol také typické Star Wars dobrodružstvo (najmä posádka Ebon Hawk bola taká klasická šťastná rodinka), 2ka už išla viac do hĺbky, najmä spôsob, akým Obsidian prepracoval tematiku Mandalorian Wars a aj Jedi civil war sa mi veľmi páčil. A Kreia je podľa mňa jednou z najlepšie prepracovaných npc postáv, aké boli kedy napísané (vždy som sa dobre bavil na tom, ako sa postavy z KOTOR 2 navzájom neznášali )

V tomto LP od Scorchyho je KOTOR II fantasicky popísaný (určite to viacerí poznajú)
    http://lparchive.org/Knights-of-the-Old-Republic-II/ *1*
    • nedávno jsem hrál po sobě jedničku a "dokončenou" dvojku, jedničku mám pořád radši, změny v The Sith Lords Restored jsem téměř nezaznamenal, navíc obsidian měli výhodu, že měli na čem stavět - engine i hotové postavy a jiné assety a z toho vždycky udělali dost slušné hry, jako je třeba Kotor 2 nebo New Vegas, případně NWN 2, která s datadiskama je hodně zajímavou hrou, ale bez jedničky Kotora by 2jka vůbec nevznikla, Lucas by (předtím než prodal práva Disney *1* ) nesvěřil nikdy studio u kterého by nemělo jistotu, takže prvotinu zadal bioware a byl to správný krok. Nechci říct, že jsem se u 2jky nudil, ale tím, že prakticky začínáš brzo jako Jedi, když už tu hru znáš a víš co si dát, tak si celou hru hrozně OP a to i na největší obtížnost máš tolik force, je jí nevyčerpáš, to nejsou glitche ale normální herní mechanismy, to v jedničce nejde, vzhledem k tomu, že jsi dost velkou část hry normální voják a maximální level je 20 i s Jedi levelama, je víc hardcore, ale i logický puzzle mi přišli v jedničce líp udělaný, příběh dvojky vyzněl do prázdna, protože to měl být prequel ke KOTOR 3 zatímco jednička má uzavřený příběh který dává smysl za oba konce
      • ja to nedavno jel za badass na silu (force) a na nejtezsi jsem nemel proti kreie na konci zadnou sanci, dost imba, v ty prvni fazi jsem byl tak na hrane smrti neustale, v druhy jak vytahle z klobouku dalsi mece jsem si uz ani neprdnul, prestoze zbytek hry jsem si povodil s prstem v nose, jsem musel snizit abych to doklep
    • VergiliusGrey
      Pro mě třeba jednička vede hlavně kvůli společníkům. Ve dvojce uznávám, že Krea byla dobře napsaná postava, i když jsem jí neměl rád a sloužila mi hlavně jako zdroj informací. Jinak ale mě žádný další společník nezaujal. Naopak třeba Jolee Bindo super, Bastillu a Cartha jsem si také hodně oblíbil + samozřejmě HK-47.
      • Atton byl super :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit