Přejít na výpis diskuzí
Star Wars hry, které změnily herní historii
5.12.2015 | Ladislav Loukota
68 příspěvků
-
Star Wars Races, Reskinovaný AoE II s názvem STAR WARS™ GALACTIC BATTLEGROUNDS, k tomu KOTOR 1 a 2, Dark Forces, Republic Commando, ToR, Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (strašná hra), Tie fighter, Star Wars Rogue Squadron III: Rebel Strike, Battlefront, Star Wars: Starfighter, SW TOR a Galaxies, série Jedi Knight (tam mi nesedl pro změnu Dark Forces II), The Force Unleashed série, kde chytne grafika, ale ten zbytek tragédie, Empire at War+datadisk a pár Lego her:-D Asi jsem toho hrál docela dost, jak se zdá. Těžké by bylo vybrat hru, která něco ovlivinila a ostatní nechat na pospas historii:)
-
Takze se vlastne shodneme na tom ze SW je celkem slusna dojna krava, a na tom ze se mluvi v minulem case a ze dnes uz SW nemeni vůbec nic. A vlastne co tak strasne moc zmenily ty starsi SW hry když dneska na tema tohoto univerza vychazi same srackky? Zrejme ten vliv nebyl dost silny, vzhledem k nynejsi SW produkci.
-
-
Před 3 tejdnama vyšel Battlefront - žádná sláva, ale sra*ka to není. Pak tam jsou nějaké Angry Birds, ale to se moc počítat nedá. Kinekt Star Wars (2012) - důvenblejt. Star Wars: The Old Republic (2011) - docela kvalitní MMO, který běží do teď a stále se vydávají nové datadisky... Pak je tu Force Unleashed (2008) - určitě žádnej propadák, druhej díl (2010) už jo. Pak je tu poslední LEGO (2010) - zase nic špatnýho. A poslední nějaký Star Wars: Clone Wars: Republic Heroes (2009) a to bude asi další důvenblejt.
To máme 7 her. Z toho se za sra*ky dají označit 3. Není to nic extra, ale s tvrzením, že dnes vyházejí samé sra*ky, se prostě nestotožňuju...
-
-
Jsem rád, že tam není TOR, ta dětská hovadina nemá se SW nic společného.
-
-
Co je na TORu dětskýho?případně vysvětlete jkto že nemá nic společneho se SW
-
-
dětská grafika, dětský příběh, přesně pravý opak kotoru
-
-
Jak je tedy možné že většina hráčů TOR je starší 30 let?Příběh dětský není,jistě nedá se srovnat s KOTORem ale i tak je dost dobrý.
-
-
omlouvám se, vážně nechci znít jako nějaký 13letý hejter který si tady léčí komplexy ale příběh SWKOTOR je typické klišé všech bioware her. Narobovali to na baldurovu bránu, na kotora na mass effect i na dragon age... nechci vám nikomu brát iluze a vážně ty všechny hry mám moc rád
-
-
Redakce na Facebook linkuje tři roky staré články a ten komenář, na kterej reaguješ, je taky tři roky starej. Mám takovej dojem, že odpověď od "a" asi nedostaneš.
-
-
-
-
-
-
Te mě klidně kamenujte - ale v životě jsem nesáhnul po žádné sw hře a nějak nepociťuji, že bych o něco přišel *2*
-
-
Pokud jsi nikdy žádnou nehrál, proč o tom píšeš v článku o nich?
-
Tak o něčem dost vypovídá tvůj pocit, že se musíš vyjadřovat ke hrám ke kterým nic nepociťuješ...
-
Protože jsi hňup...
-
-
Fascinujou mě tady ty trolové, co kopírujou nicky. Před chvílí jsem tady komentoval o SW, ale nějaký ženský pohlavní orgán (vag**na a pe**s jsou pro Games.cz neznámá slova, která se neobjevují ve slovnících ani v češtině a jsou asi i sprostá. Asi proto, že v redakci tohle nikdo nevlastní a popuzuje to) se vždycky najde.
Pak někdo tady může vypadat jak totální kus trusu.
I když použiju konkrétní nick, stejně nějakej idi.t (taky ne? :DDD hlavně, že nějaký echt sprostý slova tu člověk napsat může. Škoda, že jsem zapomněl jaký, hned bych tak redakci nazval. Ale oni češtinu neznají normálně.) si záměrně udělá stejnej a pak dělá idiota ze sebe a mě ve stejnej konverzaci. Ano, vím. Registrovat se nechci. Ale je to každou diskuzi.
Ještě k tej redakci a jejich zvláštnímu vztahu k češtině (já sám jsem na štíru ale nedělam v redakci a vim, který slova sprostý nejsou). Aspoň je vidět, že tady je to o tom "Ať ty stránky fungujou, musíme tam házet nějaký články ať dostane zaplaceno za reklamu.".
Dokonce to ani nečtou, ani komenty, i když je jich tam pár.. Absolutní nezájem. Včera jsem jim napsal do komentáře co tam maj zas za nesmyslnou větu a je to tam doteď. Což poukazuje jen na to... že We don't give a fu*k.. -
-
nedá se to číst, promiň
-
-
ale no tak, ja tiez nehral hromadu hier, například seriu Sims, alebo mortal kombat. a samorzrejme hromadu dalších.
-
-
Když o něčem nevíš, nemůže ti to chybět.
-
-
Star Wars hry měnily historii?
-
-
herní, ano, některé
-
-
Tak kotor jsem vcera nainstaloval, ze si ho zase zahraju po deseti letech, ale uz to ted pusobi strasne chude, tak jsem to vzdal. Jen kvuli dialogum to hrat nebudu.
-
-
jj, jednicka je dost osekana, aby si nahodou nekdo s packou pri ovladani neublizil, ale dvojka ma rpg prvku vic
-
-
a po super aj priemenych filmoch, knihách, comixoch, serialoch, a hrach, to vseteko kupil mysiak miky a poslal cele Sw do "tam kde slnce neviti"
-
-
Já bych řekl, že to z toho místa vytáhl. Stejně jako Lucas SW vytvořil, tak ho v posledních letech ničil. Naopak za chvíli nám vychází sedmička, která vypadá dost fajn a to je teprve začátek ^^
-