Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BangMeInBangladesh
    Kde je Dark Forces 2? Nejlepsi PC Star Wars hra všech dob?
    • precti si titulek prosim te, diky.
  • StarWars Racer byla jednu dobu moje nejoblíbenější závodní hra a to i přes to, že na závody moc nejsem. Asi nebyla nějak extra super ale vzpomínek na ni mám spoustu. Škoda že zapadla a co vím nikde se nedá sehnat, jak oficiálně tak neoficiálně (aspoň podle mých informací)
    • BangMeInBangladesh
      Byla to zajímavá závodní hra, ale dobrá trať co si pamatuji byla asi jen ta z filmu. Treba se jednou obevi na GOG.
      • kde to spominame, preco vlastne nieje spolu s ostatními hrami SW na steame? mam vsetky co tam vysli a tato a aj ine tam chybaju.
  • hraje tady jeste nekdo Star Wars - Jedi Knight: Jedi Academy nebo Star Wars Galaxies,,pripadne kde ?..nebo aspon poradit zda jsou jeste nejake free servery kdyz ofiky uz nejsou .. diky
    • Hraju, SP i MP, servery jsou stále funkční, oficiální servery nikdy neexistovaly, to je ten přirozený a svobodný multiplayer, každý server má vlastní pravidla, mapy, módy a komunitu. Nejznámnější JKA servery: http://my.jacklul.com/jkhubservers/
  • calwin
    podarilo sa mi ku SW:KOTOR dostať až pred cca rokom kedy vyšla hra na android... na tablete sa to ale dosť blbo hralo tak som sa rozhodol to nahodiť na PC a bol som veľmi spokojný... napriek pomalému rozbehu to bola naozaj pecka... treba len prekúsnuť grafiku ...
  • Vím, že to moc lidí asi neosloví, ale rád bych připomněl, že až někdy do roku 2002 bývaly Star Trek hry důstojným konkurentem SW, až později šly do kopru stejně jako ST (což po zásahu JJ čeká i SW).

Kdyžtak zkuste hry jako Bridge Commander, Elite force 1 a 2, Starfleet Command 1-3, ale i třeba tu Armadu.

Star Trek Online, který pořád jede, má ve své příběhové části co nabídnout a zabaví Vás zcela zadarmo na mnoho dní... i když má spoustu jiných chyb
    http://www.postavy.cz/hra/star-trek-online/
    • kubi-wan
      Elite Force 1 a 2 jsou pecky!
  • Dle mého chybí Star Wars Jedi Knight Jedi Outcast
  • SW: Empire At War dobrá, skvělá, ano, ale oproti SW: Rebellion je slabý odvar :P
  • empire at war neco menilo? takova tuctova rts... *6*

to uz bych tam dal radsi kotor2, kde se ukazalo, ze i packoidni kompromisy nemusi uplne zabit potencial solidniho rpg
    • martinbucek
      v ktorej rts si mal vesmirny boj a hned nato vysadok na planetu?
  • Nejhorší SW co kdy byl vydán byl SW - online jako MMORPG totalní odpad
  • Kde je gem logických her, Star Wars: Pit Droids? *16*
    • a lego SW :)
    • Já se zase tenkrát hodně zasekl na Star Wars Episode 1 Racer. :D :D
      • A ještě starýýý Star Wars na PS1.. Kde i člověk lítal ve stroji a svazoval nohy Walkerum. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit