Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na Starwars a vše kolem jsem hodně ulítlej, ale toto mě prostě nebavilo...
  • Po 20ti minutách, mě hra přestala bavit. Boje ala Wow mě už nebaví.
  • michaliuz18
    mozno miliony novych hracov ano , ale urcite ani polovica s toho to nevydrzala dlho hrat, ja to uz cely rok prechadzam s kamosom sme na leveli 35 cca az 40 , za jedia a za sitha ...
    je to utrpenie hrat ..a hlavne sam ... ten stereotip , na nervy iduce respawny nepriatela ktoreho sme zabili pred 10 sekundami , ako musi to byt je to MMO ale ne tak moc do oci bijuce
    a vela hracov s ktorymi som zacinal to vzdali, je to dobre mmo rpg, velky svet vela planet, no odkedy je to FREEEE TO PLAAY je to BLBOST , kazdu malickost aby som si platil co kedysi bola samozrejmost, nehral som to asi 3 mesiace ale tipujem ze su platene uz aj prechody na ine planety, a kazdych 100 metrov chodenia 10 € ... a kto za to moze .. EA !! ! !
    • michaliuz18
      proste ako mmo to neuspelo a basta niektorych vas to bavi tak nesuhlasite ale robit na kazdej planete to iste je zabavne prve tri planety ptm to ide na nervy a potom este viac a kazda druha planeta je uplne prazdna behaju tam dvaja traja hraci na celom uzemi ,vela ludi odradi ta debilita tejto hry, a ano niektorych nie hlavnych machrov co si kupia kazdu somarinu a ptm maju brnenie za milion, tych to bavi no obycajny hraci trpia a pisal som si pocas s hry s viacerimi a vela z nich malo podobny nazor , takto sa hra nerobi, ale ako guild wars2 ... preto ked zlacnie hned kupujem
    • Ja som si tam síce účet vytvoril, dokonca som stiahol aj clienta, ale po asi 15 minútach som to vypol a nikdy viac nezapol. Tá hra je úplne neatraktívna... či už sa jedná o grafiku, combat alebo tuneloidné mapy, ktoré majú navnadiť klamlivú myšlienku otvoreného sveta.
    • USER47
      Co je to za volovinu? Přechodem na f2p přece nikdo nijak neutrpěl. Subscribeři maj dál přístup ke všemu, akorát přibyla možnost limitovanýho hraní pro neplatící hráče, což dřív nebylo možný. Tvoje naříkání nad tím, že najednou musíš platit za něco, co dříve byla samozřejmost, je naprosto mimo mísu. Ten závěr příspěvku už je úplně za hranicí příčetnosti...

Navíc i platící hráči těží z vyšší populace serverů, snáz naleznou grupu pro FP či heroic mise, GTN je živější apod.
      • No, ja cekal ze za to ze mam koupenou krabici dostanu nakej ten cash do shopu a ono prd. A ty "vyhody" co maj ti s koupenou hrou jsou ubohe az k smichu.
        • USER47
          Za předchozí sub ovšem opravdu dostaneš nějaký cartel coins. Já měl subnuto pár měsíců a při návratu s f2p jsem jich dostal asi 1200...to ti na základní unlocky stačí.

A preferred status oproti klasickýmu f2p bych nepodceňoval, dostaneš stash na lodi, můžeš běhat od prvního levelu, můžeš používat general chat mimo core planety apod.
          • Aha, tak jestli je to za placeni subscription tak ten jsem neplatil. To nic ale nemeni na tom ze krabice stala litr... takze za to naky ty cashe byt mely.

No a k te druhe pulce? Dokonce MŮŽU? pouzivat general? No za litr, neber to... *7*
            • USER47
              "No a k te druhe pulce? Dokonce MŮŽU? pouzivat general? No za litr, neber to..."

Kdyby hra nepřešla na f2p, tak bys po vypršení subscription nemohl ani to. Fakt netuším důvod tohohle nesmyslnýho hejtu. SWTOR je v mnoha ohledech dost pitomá hra, ale ty nesmysly co tu plodíš jsou fakt úděsný.
            • USER47
              V ceně krabice byla i měsíční subscription...
  • KIMCID
    rozumnej tah
  • Tak dá se předpokládat že to jen ne zkouší,pokud se nemyslím je stále nutné mít zakoupenou hru.
    • nie
  • tak ruzove to neni nekdy clovek ceka i 30 min na slozeni party na flashpoint pres group finder
    • USER47
      Pokud jsi DPS, tak to trvá dlouho, healer či tank to má výrazně snazší. Taky samozřejmě záleží na čase a na typu FP. Nejmíň lidí hraje takový ty FP kolem 20. a 30. levelu, pokud jsi na padesátce a hledáš heroic FP, obvykle to jde celkem rychle i v blbejch hodinách.
    • ako tank menej nez 5 minut cakania, ale ked idem dakedy s dps charom do flashpoint group finder tak cakam aj viac ako 30 min. a to casto
      • samozrejme je to hodne o tomhle-tank neceka vubec,healer 10 minut
      • tak to bude ono :)
  • f2p v podani EA v SWTOR nejvetsi sh*t co kdy herni komunita spatrila, zminovanych 2 mil. hracu. Asi mysleli hrace, kteri si chteji zadara zahrat pribeh do 50 lvl a posleze mohou bez poplatku akorat stat na fleetu a cucet do zdi, jelikoz nic jineho v teto radoby f2p hre bez penez nejde delat.
    • Já bych to neviděl tak černě. Myslím, že SWTOR v základu f2p hrou v podstatě nejsou. Nakonec primárně nebyla k tomuto způsobu provozu hra ani vyvíjena.
      Na mě osobně to spíš působí tak,že f2p je zde určitým doplňkem, který se dá skvěle využít k ochutnání a pak je to na mě jestli si zaplaím pár stovek měsíčně a nebo budu hrát a platit formou mikrotransakcí. Na rozdíl od jiných f2p modelů se mi líbí ta možnost výběru. A pravidelné placení zde výjde mnohem levněji, než u leckterých spíš "fee to pay" modelů, kde jsou z Vás schopni během půl roku vytahat velké množství peněz.
      • Přesně tak - free to play je v podstatě rozšířené demo, které prostě hráči nenabídne všechny možnosti. A upřímně, těch 12 EUR nebo kolik to je, za hru s plnohodnotným příběhem, se prostě dá oželet.
        • By se dalo, kdyby to fungovalo ... ale je to zabugovany jak svin a navic existuje spousta jinych f2p projektu, ktere nabizeji daleko zajimavejsi hrani. Tohle je bohuzel wowko prevleceny do sw.
    • ja myslim ze zahrat si zadara pribeh je celkem dost navic spousta veci se da otevrit za herni menu zas nevim co by lidi zadarmo chteli :) nadruhou stranu musim priznat ze sam bych to asi jako free hrac nehral
  • Tento stary wow model mmorpg uz by mal davno patrit do smetiska minulosti, ale bohuzial su to prave hraci ktori ich podporuju v robeni podobnych hier, ktore sa nelisia nicim inym ako univerzom. V zaklade to je len dobry gear, rotacie co nemrazia a skusenost hraca v kitingu. SWTOR ma obrovsky potencial, len preco, preco musia ovladat ludi s viziou manazeri co sa zenu za prachmi a prd vedia o potrebach hracov... Ked raz bude hra, kde budu samotni hraci hrat ulohu NPC, kde nebude nalinkovany dej a DVE a viac frakci, kde si namiesto debiliniek ako su peti, mece a brnenie v markete kupim rovno CELU planetu, tak vtedy budem ochotny zaplatit aj 200€ :)
  • Taky bych hrál, kdyby se mi uráčili poslat validační email. A když jim napišu, že mi nic nepřišlo, tak prej jedine po telefonu nebo Skype přičemš i Skype po me chce za takovy rozhovor peníze. takze at si to nechaji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit