Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taky si nedokazu predstavit jak v realnem case muzes healovat,podporovat skupinu a bojovat zaroven..?
  • co to je za hry?kolik lidi to hraje?a co od takove hry ocekavas?..ja od tor ocekavam presne to co tam je a vyhovuje mi to,nehraju pvp takze souboje v realnem case mi stejne nic nerikaji a nedokazu si predstavit raid v realnem case,musi byt hrozny zazitek
  • Ano jde.

Vindictus a TERA Online mají souboje v reálném čase, kde se skutečně musíš fyzicky trefit.

Baf, to je překvapení co...
  • pry dalsi klon wowka,zeru tyhle kecy..klon wowka je to jenom v systemu souboju,jinak online rpg nejde udelat souboje v realnem case to snad chapes ne?stejne to nema smysl ale za me ti rikam ze nemas pravdu a uvedom si ze ti tvi kamaradi jsou jen imaginarni..
  • MrSanta
    Zajímavé - co jsem se bavil já, tak jsou s hrou všichni spokojeni a příběh si chválí. Jestli ono to nebude vkusem jednotlivých hráčů. A vypadá to, že většinový vkus je jiný. Každý vidí kvalitu v něčem jiném. A důležitost hry je snad hlavně v tom, aby hráče bavila. A spoustu hráčů zatím baví.
    Mě by zajímalo co pořád mají lidé s tou revolucí. SW:TOR nikdy žádnou revoluci nesliboval. Od začátku říkali, že se snaží využít to oblíbené z dosavadních MMO her a k tomu přibalit příběh s kompletním namluvením. Toť vše.
    A z konce roku 2011 a začátku 2012 je to opravdu největší herní událost. A tu na games.cz se věnují docela obsáhle každé nové MMO po jejím vydání. Až vyjde GW2 tak to tady taky bude spousta článků o této hře.
  • Vadil by ti dalsi klon diabla, navic lepsi nez diablo samo ? Jinak ta hra ma velky potencial a pokud bude bioware plnit co slibili, tak zasadni bude...ano ted zasadni neni...aspon tak jak to nejspis myslis ty, ale pro spoustu lidi je hodne zabavna a nejvetsi paradox je ten, ze nejvic lidi chteji takove zmeny, ktere byly otestovane prave ve wowku.
  • Na jakém serveru hraje otylí JEDI ?? Docela mě to zajímá .. Doufám, ale, že to není LoL .. *15*
  • V tom, že ji lidi hrají. Skutečnou kvalitu každej kašle. Ona ani nějaká objektovní kvalita neexistuje. Tedy její objektivní měřítko.

Jde o to, co přijímá většina.

A na Games.cz je taková pseudo-nekonzumní komunita. Jak jsi to popsal sám... "nadává na CoD, ale přijímá Skyrim"... takže se musí psát o hrách, které toto splňují... no, jelikož v podstatě používám tvoje slova, tak jistě chápeš jaký typ her tím myslím.
  • Je to teda čistě subjektivní dojem, ale že by SW:TOR, další klon WOWka, jehož potenciální úspěch spočívá v naprosto povrchních aspektech, které nemají s opravdovou kvalitou a důležitostí na poli MMORPG her nic společného...

1) WOW-like everything
    2) SW licence
    3) Masivní promo

...byl nějakou zásadní událostí... Já jsem se o tom bavil s dvěma kamarády, co to hrají, a oba z toho jsou již nyní docela zklamaní, protože příběhově je to prý o ničem a herně jednoduše "World of Star Wars" ( WO(s)W ) s obtížností pro děti 3+. Prostě nástupce WOWka, jak má být. *6*

Žádnou revoluci ani posun žánru v tom teda nevidím, takže v čem je ta hra teda zásadní?
  • Já neživořim, protože mám možnost tady ten čas ztrácet...holt jaký si to uděláš, takový to máš trolle .))
  • Pracovat můžeš jen v dospělosti? To si zase pleteš pojem dospělost s lemplovstvím...ale jinak jo, podle občanky to je nějakej ten tejden...
  • Jestli je náplní tvého úvazku "hovořit-živořit aneb mluvit do větru", pak je tedy vše, jak má být. Gratuluji, že tebe za to aspoň platí... :-))
  • Jistě pane očividně dospělý a to i mluvou, tak chováním.
  • Doslovně jsem psal "Některých lidí co navštěvujou tyto diskuse je mi upřímně líto...jejich život musí být naprosto zoufalej" a jo...ty asi pak myslíš toho dotyčnýho co se otíral o něčí mámu...člověče, akce, reakce...mě to nepohoršilo...jen když už todle někdo zkouší tak to pak takhle dopadá...to že on se v mém srdcerychvném vyjádření poznal, za to taky nemůžu...pravda asi bolí
  • Vožírání se v pátek dopoledne nechám vám pubošům...někdo v týdle zemi musí taky makat .)
  • Mohls používat jiná slova ty zdegenerovanej burane.
  • Co to kecáš...já konstatoval, že je mi líto lidí co tady předváděj rádobyintelektuální zamyšlení na zcela a jasně nevážně myšleném článku...to, že si hňup řadící se do stejné řady rádobyintelektuálů a pleteš si pojmy s dojmy to neni absolutně můj problém...
  • ***** přijde a začne urážet všechny kolem. Já mu řeknu, že je kkt... skutečně demetní, poďme dovolit kktům urážet všechny lidi a ignorujme to.
  • Hele, co kdyby ses šel radši vožrat metaxou a poté se nechal uzamknout do kumbálu nějakého hotelu, když už máš tak příznačný nick? *5*
  • Já jsem takhle dementní samostatně...nepotřebuju žádnou komunitu ,)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit