Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny
    Sto článků týdně o WoW? Šlo by to nějak prokázat? Bude stačit i desetina, tedy deset článků týdně o WoW...

Co bude za pokrytím SWTOR? Viz výše... a nebo máte jinou teorii?
  • vy mi uplně přípomínáte tu dementní komunitu na GameParku... uplně stejný :D
  • ales.smutny
    Tak po třístépadesátéprvé.... SWTOR je prostě jedna z největších událostí za poslední rok ve hrách, je momentálně důležitá pro nemalé množství hráčů. Plus je to MMO, což vyžaduje nějaký čas na pokrytí a přitom se ještě dynamicky vyvíjí.
    Vám se zdál můj předchozí, celkem kritický článek o úpravách craftingu jako PR? Skutečně?
  • MrSanta
    No samozřejmě že je to placené. Každý člen redakce dostal kompletní trooperskou zbroj, blasterovou pušku a světelnou šavli.
    Šéfredaktor navíc dostal ještě x-wing i s astromechem a akcie bespinského dolu. Ale o tom pšt, ať mu ostatní z redakce nezáviděj *15*
    Konec ironického příspěvku.
  • To víš, že jo .)))
  • "Některých lidí co navštěvujou tyto diskuse je mi upřímně líto...jejich život musí být naprosto zoufalej"

"výlučně ultra chcípáčků, tak si to užij propadlej hrudníčku...v reálu si ušláplej jak lejno na chodníku tak se realizuj alespoň tady :)"

Potkat tě, rozbiju ti tlamu. To je vše.
  • to Miki Hoshii
  • Vytrollenej troll .))) o drnym životě sem nic neblábolil, chce to klid japončíku nebo ti praskne cévka .))
  • Ty PR články ohledně SW jsou placené? Poslední dobou to tu vypadá jako fanstránka a ne jako nezaujaté herní médium.
  • Bože ty víš pr*el o mým životě... nevím, komu tady musíš co dokazovat těma velkohubýma pindama jak jsou ostatní no-lifeři a blablabla... radši vypadni se někam ožrat ty drsnej kluku.
  • hm, kozy a SW ? ne fakt ne. pekne vypadaj prsa ve hre (animacich) Kingdom under Fire II.
  • Takže mi neraď co bych měl nebo neměl...ovce jsme spolu nepásli...:)
  • Tak na to nekoukej geyove maji jiste jine porady a hry pro sebe.
  • Tebe jsem se na nic neptal a ano i tebe jsem měl na mysli, trolling na každý diskusi k SW: TOR...zábavnej ž ivot .)))
  • Si dělat vývojáři prd*l ne *1* *1*
    Samí cecky, různých velikostí... To je síla a hnus, kdo se má na to čumět?? Když to vypadá tak d*bilně nereálně
  • Chlapče být tebou bych pomlčel. Ty jsi se nezmohl ani na trolling k tématu SWTOR...

Jediný co jsi dokázal je urážet všechny kolem a to dost nevybíravě... takže si dej facku a probuď se.
  • koukám, že redakce games už moc sedí za kompem a málo chodí do světa, když fapuje nad zahalenýma kozama v mmo *12*
  • A proto mají všechny obří nelidská prsa
  • Jasně, že jo...znáš to o potrefený huse? Jasně, že znáš tupej salašníku...otírat se o rodinu skrze internetovou diskusi je záležitost výlučně ultra chcípáčků, tak si to užij propadlej hrudníčku...v reálu si ušláplej jak lejno na chodníku tak se realizuj alespoň tady :)
  • hej ako tvoja mater

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit