Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Vysmát se můžeš ja Swtor hraju, líbí se mi, ale nikde jsem nikdy netvrdil, že to přežije, nebo zničí wow. Pouze jsem někdy při prvním článku napsal, že to šanci má. Navíc je to hra, skončí tak skončí svět se nezboří, objeví se jiná.
  • PreidaQ
    Nejenom kvůli tomuhle mi všechny ty ženy připadají dost sterilní, uniformní a vyumělkované *9*. Prostě na nich není žádný půvab ani ženská krása *7*.
  • Jimei
    nese* se do 4chanu když o něm nic nevíš. THX
  • Když už chceš anglicky, tak se to prosím tě alespoň nauč. *1*
  • na tu cenu jsi prisel kde? Pokud platis v eurech,tak je to pri soucasnem kurzu kolem 330Kc.
  • Brácho, mimo záznam, jo?

Ono trollení je taky kumšt a pokud tvůj materiál není přímo kvalitní, tak ho tak prostě musíš prezentovat a nepolevovat. Ale pokud už toho máte vážně dost, tak přestanu kydat do všech SWTOR diskuzí. *3*

Samozřejmě pokud by se ukázalo, že jsem měl v predikcích pravdu, tak bych se neostýchal se vám vysmát...
  • Jako jo, dokud na sobě týpek nemá pořádný brnění, vypadá jak posunovač h.o.v.e.n v elasťákách, ale ženský jsou provedený hodně solidně, radost pohledět na tu kroutící se zádel, stejně ale na night elfky zdaleka nemaj...

PS: b u z n a je cenzurovaná, takže...
  • miker17
    troll pro mě není člověk.... a když se osoba sníží k opakování stejné věci 5x tak si nic jiného než urážku nezaslouží...
    ale máš přesto pravdu už se tímto tvorem zabývat nebudu.....jestli mu to dělá dobře ať si ty obrázky a moudra z 4chanu strká kam chce...
  • miker17
    -přesunuto nahoru
  • Erien
    Ono by to nebylo trapné a nepovažoval by ho nikdo za trola, kdyby své věštecké názory, datumy a obrázky neprezentoval do každé diskuse o Star Wars.
  • Kluci nevím proč se tu hádáte kvůli blbostem. Jinak první obrázek je vtipný a mě se osobně i líbí, i když jsem zastáncem Star Wars: Old Republic. A také tu nepíšu, že Miki Hoshii je bla bla bala..... Možná by bylo dobré si říci, každá člověk mám v této republice právo na svůj názor, i když je podle tvého smýšlení špatný či až odpuzující. Jinak mám Miki Hoshii pravdu, že jsi ho zbytečně napadl a jinak se bránit, že urážíš trolla je divné.

A ty Miki Hoshii bys možná nemusel chodit na každou diskuzi a zbytečně dráždit hráče, kteří nechtějí s tvým názorem souhlasit a ty je zbytečně dráždíš.

Tak kluci nebo pánové, chcete hlavně hony v teple a chladnou hlavu. A možná si říci oba dva omlouvám se
  • Kluci nevím proč se tu hádáte kvůli blbostem. Jinak první obrázek je vtipný a mě se osobně i líbí, i když jsem zastáncem Star Wars: Old Republic. A také tu nepíšu, že Miki Hoshii je bla bla bala..... Možná by bylo dobré si říci, každá člověk mám v této republice právo na svůj názor, i když je podle tvého smýšlení špatný či až odpuzující. Jinak mám Miki Hoshii pravdu, že jsi ho zbytečně napadl a jinak se bránit, že urážíš trolla je divné.

A ty Miki Hoshii bys možná nemusel chodit na každou diskuzi a zbytečně dráždit hráče, kteří nechtějí s tvým názorem souhlasit a ty je zbytečně dráždíš.

Tak kluci nebo pánové, chcete hlavně hony v teple a chladnou hlavu. A možná si říci oba dva omlouvám se *1* *1* *1*
  • Tak diky vasemu clanku si to ted musim koupit.
  • JOJO hezky kozicky a i spodnaci si prijdou na sve.
  • beta guild wars2 je zatim closed a bez veřejnosti, takže si budeme muset všichni počkat
  • miker17
    jestli jsi četl diskuze posledních 5 SW:ToR článků tak bys měl vědět o co de *1*
  • miker17
    ja bych bral tento článek s nadsázku.....každého musí napadnout že toto nemyslel vážně *3*
  • miker17
    au to to zabolelo... *12* V*l jsem jen pro tebe MIKI~3 *14*
  • Neměl bych problém, že si z toho někdo udělá srandu, ale mohli by se snažit, aby to bylo aspoň trochu vtipné
  • A já tebe jako vola. *5*

Ale whatever... pokud vyjdeme ze předpokladu, že troll =/= člověk, tak v pořádku a beru své námitky zpět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit