Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whisp
    Nechápem ako môže niekto kritizovať hru, ktorú ani nehral a informácie o nej má od ľudí, ktorý ju "údajne" hrali a nepáčila sa im. Ja som bol tiež k SW TOR skeptický, ale pred troma dňami som ju začal hrať a nadchla ma. Iste, má kopec bugov, ale ktorá MMO ich po štarte nemala ? Bál som sa grafického spracovania, ale na moje prekvapenie som si na neho zvykol za 15 minút. Že hra nemá rozsiahly end-game content ?No a čo ? Veď tu máme osem unikátnych príbehových liniek, ktorých dohranie zaberie aj niekoľko mesiacov. Naviac každé povolanie sa na 10 úrovni člení na ďalšie dve.
    Nijaké MMO okrem TOR ma doteraz neprinútilo čítať, prípadne aj počúvať zadania questov.
    Neponúklo mi ovládateľných spolubojovníkov, či možnosť rozhodovania v úlohách.

    Iste, SW TOR má od dokonalosti ďaleko. Keby bolo vo vývoji o pol roka dlhšie, sťažností by bolo určite menej. Ale aj napriek tomu si myslím, že hra má reálnu šancu sa na trhu uchytiť a nájsť si svojich stálych hráčov.
    • Erien
      Mě právě příjde, že ze všech posledních mmorpg je tohle nejmíň zabugované. Například na buglej q co nešel splnit, jsem narazil do levelu 28 jen na jeden a jednou jsem se propadl texturou výtahu.
  • Ringwraith: tvoje fakta sou bohuzel typu jedna baba povidala, novinari se toho chytli a hned to napsali... na kazdyho jednoho, co si na foru stezuje, je nekolik desitek tech, co nemaji potrebu se na forum vyjadrovat, protoze je hra bavi a veri, ze casem se vsechny bugy fixnou.

    To jak tu nekolik diskuzi po sobe podsouvas, ze Terra ma lepsi system nez TOR a v podstate si stezujes, ze vetsina lidi da prednost grafickymu stylu jinymu nez vychodnimu neni nas problem, ale tvuj. 100x radsi budu hrat namakanyho zjizvenyho hamiznyho zoldaka nez nejakou 12i letou pipinu v puncochacich obrovskyma ko*ama a minisukni, co nejakou nevysvetlitelnou magickou silou dokaze mlatit kolem sebe mecem, kterej je 4x tak velkej a tezkej jak ona

    Mimochodem video z Terry sem videl jedno a to jak tam nejakej tlustej myval mlatil kolem sebe halapartnou, to promin, ale tohle fakt ne :)

    Vrook: dobre ty :D
  • Na SWTOR je krasne vidiet ako zly management dokaze dok*rvit kvalitu. Vyzera to tak ze niekto s najdrahsou kravatou v januari 2010 stanovil datum vydania a to v akom stave hra bude mu bude totane ukradnute. Veci na ktorych sa makalo (voiceacting, lvlovanie, map design, modely v ramci grafickeho spracovania, warzony ...) skutocne nemaju obdoby na europskom trhu.

    Veci ktore sa nestihli su robene len naoko, obtiaznost v PvE obsahu (skace od seriozne challenge po uplne easy a zrovna v tych nespravnych miestach), class balance, 50 questy, zla optimalizacia enginu, mnozstvo skutocne debilnych bugov...

    Takzvany "zasah z hury" je vidiet pri "fixe" Ilumu. Evidentne si niekto z tych s drahou kravatou precital ze banda whinerov je nespokojna s tymto a tymto, prisiel s vlastnym genialnym napadom ktory proste musel byt prevedeny do live hry. Ludia ktorym bolo jasne co takato zmena k blbsiemu bude znamenat a aky to bude mat realny dopad na pvp na Ilume si mohli akurat tak tisko trieskat hlavy o stenu pripadne si zosivackou spendlit jazyk ku stolu s pocitacom - aspon teda dufam ze je toto ten pripad.

    Ale zase pri hre presedim denne tak 1-3 hodky zavysi od casu ktory mam k dispozicii a rozhodne ju doporucujem vsetkym ktory niesu rozhodnuty ci do toho ist ci nie - samozrejme ak vas zaujimaju veci ktore ficia a nejde vam o veci ktore sa plazia a pokulhavaju. Dufam ze velky fix na seba nenecha dlho cakat, hra ma skveli potencial, len - podobne ako WoW - potrebuje doladit.
  • Ringwraith
    Neutrální zpráva obsahující holá fakta:
    http://massively.joystiq.com/2012/01/19/swtor-unsubscribe-goes-missing-for-some/

    Některým hráčům zmizela z účtů možnost zrušení předplatného a lidi, kteří na fórech postovali link na příslušnou stránku pro zrušení, byli potrestáni za porušení podmínek fór.
    • Tvůj osobní názor tedy jest?
      • Že je to divné.

        Nebýt toho "Some players have found a workaround link but have received a warning and seen their threads shut down by moderators as violating the Rules of Conduct.", tak řeknu, že je to prostá technická chyba, kterou opravili.

        Ale takto.....
        • Nechtěl jsem to zmiňovat, ale celé se to víceméně zrodilo v jednom ToRtanic threadu na /v/. Nějaký Kyle, kterému se to stalo, to tam napostoval, lidi to zařadili do sbírky "kiksů Bioware, EA a Biodronů".

          A Kyle se rozhodl, že o tom napíše maily na různé stránky, včetně Joystiqu, RPS, Escapistu, PCGameru atd., aby se o tom dostala zpráva ven.

          Osobně jen zopakuji, že to nějak smrdí.

          Ale nechci se hádat o SWTOR. Kdybych chtěl, tak napíšu něco ve stylu: "Už chápu, proč nikomu nevadí, že hra nemá žádnej endgame, všichni hrají huttball."

          Oh wait, zrovna jsem to napsal. Flame on? *3*
          • Don't give a damn!
            A všichni zase maximalizovali do hry
          • Ani náhodou *3* .

            Snad SWTOR stihnu dohrát dřív, než ho vypnou, protože když si občas čtu diskuse a fóra, tak to vypadá, že je SWTOR to nejhorší, co se kdy objevilo na internetu a že nemá vůbec žádnou šanci přežít.
            • Tak co se her týče, opravdu nemá moc smysl se zabývat názory jednotlivých uživatelů diskuzních fór, pokud ti vyloženě nejde o to se dozvědět odpověď na nějakou otázku, která tě pálí...

              Já špatně pochopil, že to myslíš obecně...
            • Cahir
              Nepodsouvej mi něco, co jsem neřekl. Samozřejmě nehovořím o konstruktivní kritice, mluvím o těch, kteří mají na každém fóru účet a dokola na hry plivou, zveličují a často šíří úplné nesmysly.

              Možná ti to bude znít na hlavu padlé, ale ja se poslední dva roky NIKDY neřídím tím, co píšou anonymové do diskuzí (to bych si spoustu kvalitních kousků nezahrál), ale pouze a jenom profesionálními recenzemi a to jen některými, totiž takovými, kde se opravdu argumentuje. Člověk si prostě časem najde několik oblíbených lidí, kterým věří. Zajímají mě fakta a to fakta od člověka, který má něco v hlavě. Na nicneříkající hysterické výlevy internetového póvlu se můžu vysr*t. Mysli, co chceš.
            • Hele Cahire, neber to zle, ale kde bereš tu odvahu nazývat lidi, kteří poukazují na evidentní nedostatky produktů, zmrdy?
            • Cahir
              Já si stejně myslím, že to je pár zmrdů, co prostě pořád dokola prudí. Jaká je účast na těch fórech? Není vždy maximálně třeba v řádech tisíců?? Stále si myslím, že normální lidé to hrají a nemají potřebu o tom s ostatními pacienty neustále diskutovat.

              Faktem ale je, že mohou manipulovat s veřejným míněním opravdu silně.
        • No, ale zase se tam dole píše, že už to podle vyjádření Bioware bylo opraveno... Co by je k tomu motivovalo, vyvádět takováhle alotria s účty některých uživatelů (ať už programově či ne)?
          • IMHO (a na diskusích jsem nebyl, takže nemám poslední informace) pokud je chyba někde v jejich systému, tak pravděpodobně postihuje uživatele víceméně náhodně. Pochybuju, že mají implementovanou funkci hideUnsubBut. *3*
        • A četl si někdo ty Rules of Conduct? Já ne. A Bioware nikomu nebrání v tom přestat platit, jenom to teď zrovna nejde online a na opravě pracují.
          • A proc uz nam take nereknes, ze te Bioware zkasne, i ldyz to zrusis, ale zapomenes smazat udaje o sve kreditce? To je primo na zalobu. Ale urcite je to jen technicky problem, ze? Proc nam nereknes o te spouste threadu, kde lide zadali kody z gametime karet, hodilo jim to error a ted jim to pise, ze kod je pouzivan. A rada Bioware? Zavolejte nam, sice je to zdarma je z UK, FR a DE, ale co, ze jo? Takze ve vysledku das za telefon vic nez za tu kartu a navrch ti r e t a r d na druhe strane rekne, ze s tim nic neudela at kontaktujes prodejce te karty.
  • To zde jde provozovat PVP pouze v určených lokacích a navíc v definované sestavě?Měl jsem rád pvp různě po světe, kde šlo krásně využívat překvapení a terény světa.Taky se do bojů někdy přidali kolemjdoucí a byla alespoň sranda.Vůbec nabízelo to více možností a taktiky.

    Zde to je tedy jak?Jsou zde pouze nějaké arény?A pvp zde probíhá pouze jako "turnaj"?
    • Merwis
      Pokud hraješ na PVP serveru, tak se můžete řezat hlava nehlava kdekoliv :-)) Na PVE pouze ve warzonách, na planetě Ilum, popřípadě kdekoliv, pokud jsi ty i protihráč označen "PVP vlajkou".
      • Takže je možné získat na PVP serveru titul NoobKiller? :)
        • Na vlastni titul, tam mas Legacy teoreticky. Kazdopadne jsou tam nektery safe lokace, a nevim zda by zrovna nekoho bavilo na vysokem levelu jit zabijet ty nizke.

          Zabava je prave, kdyz potkas na worldu nekde nejakyho typka z opozitni strany a proste se do sebe pustite. Nekdy ani necekas ze te da mensi level nebo ze se tam nahodou objevi nekdo jinej a sejme te.

          Po tom, co upravili i ciste PvP lokaci na Ilumu tak se tam da celkem dobre bojovat. A je u toho sranda. Na serveru kde jsem je minimalne 2,5x vic imperialu nez republiky a na zacatku to tam zabijeli u spawnu plosnaky. Nyni uz to tam ani nema smysl a tak se berou vetsi skupiny a ty se navzajem ruzne potkavaji a nici po celem tom PvP ilumu, takze je to fakt zabava.

          Problem je s FPS, jelikoz kdyz jsme se potkali tak cca 40 lidi, tak se to neuveritelne trhalo.
  • Pěknej článek. Teď jen, aby nerfli Sith Assassiny a Huttball bude ještě lepší. Nicméně jako Bounty Hunter PowerTech tank musím říct, že se mi velice líbí, jak i s tímhle ne úplně pvp buildem může bejt hráč prospěšnej. Obzvlášť v Huttballu jako obránce. Přitahování, stunování, jetpack atd. jsou tak krásný věci, když soupeře sekundu před položením vrátíte o spoustu překážek zpátky :)
  • Neutrální zpráva obsahující holá fakta + ukázku z 4chanu prezentovanou "as is", tedy jakýchkoliv úprav z mé strany:

    http://massively.joystiq.com/2012/01/19/electronic-arts-stock-in-danger-thanks-to-swtor-fumbles/

    MANDATORY THREADS OF BIODRONE RAGE
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=208603
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=196311
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=179603
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=207346
    • http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=211438
      • miker17
        jemu to je stejně jedno......luv u tu *14* MIKI <3
    • pokud vím tak jsi slíbil že nebudeš psát do tor diskuzí vidím že tvé sliby jsou děravé jak ústa staré ženy....taky je zajímevé že ve šech diskuzích stále dokala píše asi jen 25 stejných lidí a diskutují mezi sebou jak tor nenávidí ....
      • Ringwraith
        Hmm, asi nejsi pravej miker17, ale to je fuk.

        Psal jsem, že nebudu vyvolávat rozmíšky. a ty už nevyvolávám.

        Prezentuju holá fakta, tak jak se dějí a své názory pouze přidávám pouze opatrně, či vůbec.
        • miker17
          sorry ale jsem psal jsem z práce
        • Bohuzel hola fakta je to, co nejvic lidi vytoci, protoze nemuzou nijak rozumne reagovat (viz. Vrook)
          • Vrook
            >tvuj nick
            • Vrook
              Ne.. mě jen už nebaví argumentovat a nemám to zapotřebí. Nechci vás o ničem přesvědčovat. Nejsem Biodron, sám uznávám že SWTOR má svý mouchy. Ale to nic nemění na tom, že mě se*eš jak ty, tak tvý kámoši, takže budu napadat...
            • Ringwraith
              Hezky jsi jeho komentář potvrdil názornými příklady.

              Děkuji.
    • Vrook
      Ty máš nějakej vážnej problém.. Nech mě hádat.. Znásilnil ti nějakej zaměstnanec Bioware mámu?
      • Ringwraith
        Zbytečný osobní útok.

        No, když není jak vyvrátit fakta, tak se musí takhle... nemám ti to za zlé. *3*
        • MrSanta
          Zajímavý koníček, kéž bych měl taky tolik volného času.
          Chápu správně, že když hraju SW:TOR a baví mě, tak jsem Biodron? Nebo abych byl Biodron, tak nejdřív musím psát oslavné ódy na hru na jejích fórech? Tuto možná bude problém, protože mi nějak není jasné, proč bych měl jít na fórum hry a psát tam že hrát hru je pro mě zábava.
        • Vrook
          Hentai tentacle pervert gets seriously pissed.. U mad bro?
          • Ringwraith
            A vidím, že v osobních útocích jen pokračuješ.

            Prostě nemáš, co bys řekl, ale holý fakt, že jsem uvedl něco nepozitivního o něčem kolem tvého milovaného SWTOR, ti nedovolí nezareagovat. A v takových chvílích jsou osobní útoky něčím jako "safe haven", co můžeš použít vždycky.

            A s tentacle bych to nepřeháněl. Preferuju vanilku.
            • Vrook
              >so mad even mad max would be ashamed
        • Tvoje fakta su o tom ze ludia si na forach stazuju. Kto si na forach nestazuje? Pri kazdej hre ku ktorej existuju fora su plne staznosti od ludi ktory cakali nieco ine. Postol som dole link na pozitivny ohlas na forach, vyvracia to snad tvoje "argumenty" a "ciste fakty"?
          • Ringwraith
            No ano, to jsou má fakta.

            Ukazuju, že každej není spokojenej. A že hra má spoustu bugů.

            Ale samozřejmě, že někteří lidé spokojeni jsou. Jak někdo vtipně poznamenal, tak Bioware už nemusí řešit bugy. Nespokojenci už ze hry odešli a ti, co zůstali, je přijali jako zamýšlenou feature.

            Jaká je tvá pointa?
            • miker17
              něco mi říká že tys ani tu Terru nehrál
            • Ringwraith
              目的?

              Kdo ví. Jen rád poukazuju na věci, na které dosud poukázáno nebylo.
            • Zamerne prehanas a zvelicujes. Aj ludia ktorym sa hra paci (Biodroni) su si vedomi bugov a hernych chyb, a nie neberieme ich ako "zamyslenu featuru". Blizdroni zase vidia na wowku to najlepsie, preco nejdes radsej trolovat o clanok vyssie? Skutocne nechapem zmysel tvojho pocinania, preco sa vsetkych snazis silou mocou presvedcit o tom aku mas pravdu, ze ta hra je proste zla a nezahral by si si ju ani keby ti pri tom Georg Zoeller lizal boty. Fajn ,berieme na vedomie - ale tebe zjavne ide este o nieco viac, nechces sa s nami o to podelit?

              A moja pointa je, ze rovnako ako je vela topicov ktore kricia "FAIL", tak je ovela viac ludi ktory hru radi hraju. Hraci nikdy nebudu objektivny ku stavu produktu, kazdy sa pozera na svoj piesocek a nie na celok. Samozrejme ze kazdy nieje spokojny, vela ne-Biodronov chcelo dokonalu hru vo vsetkych aspektoch, ale uprimne, poslednu hru dokonalu vo vsetkych aspektoch tak aby sa pacila uplne celemu spektru uzivatelov, dokonale spracovanu s dokonalou grafikou a dokonalym gameplayom... ked mi taku hru ukazes, tak priznam ze SWTOR proste MUSI byt sracka, cancelnem si subscription a dalej budem sirit tvoje presvedcenie ako tvoj vyslanec v svete smrtelnikov, nikdy si nic nelegalne nestiahnem, prestanem fajcit a pit alkohol...
            • Ringwraith
              >Což asi souvisí s tím, že je tu spousta, ale opravdu spousta hráčů, kteří v životě MMORPG nehráli a pasují na něj standardy, na které jsou navyklí ze singlu.

              To budou ti, no jakpak se jim to říká, hmm, Biodr... Bioware fanoušci.

              Osobně myslím, že toto se ukážet jako zásadní chyba SWTOR. Fakt, že to je víceméně hratelné jako singleplayer RPG. Hráči si projedou příběhové linky a spousta jich už neobnoví předplatné. Ale to se ještě uvidí v budoucnu.

              A taky bych doufal, že už konečně umřou MMO s WoW like systémem. Budoucnost je v realtime bojích jako má TERA. Jo, TERA mít tady obrovský úspěch nebude, protože spousta hráčů psychicky neunese fakt, že můžou hrát za holčičky v krátkých sukýnkách...

              Chtělo by to tvrdé americké mužné manly "50 lbs. of pus** and as*" MMO s oním realtime systémem a mohlo by to mít úspěch.
            • ales.smutny
              ANiž bych chtěl vystupovat jako advokát hry, musím říct, že SWTOR má pravděpodobně nejhysteričtější komunitu, co jsem kdy u čehokoliv hraného online zažil. Což asi souvisí s tím, že je tu spousta, ale opravdu spousta hráčů, kteří v životě MMORPG nehráli a pasují na něj standardy, na které jsou navyklí ze singlu.

              Ačkoliv je tam mnohy oprávněná kritika, většinou, co jsme vysledoval, není skupina řvounů nijak reflektující skupinu hráčů celkem. Je to hlavně o osobních preferencích. Kupříkladu spousta, opravdu spousta lidí si stěžovala, že je v PvP přesílený Operative. A to byla prostě smršť vláken typu:
              OMFG, OP is sooooooo overpowered! Stupid Bioware. Im quittin!!!

              Nu, teď v 1.1 lehce operative upravili a v odpovědi je tu pro změnu smršť vláken
              OMFG, OP is useless, you stupid Bioware. Im quittin!!!
    • Z tech superfanboy na jejich foru se mi snad dela jeste vic zle nez z tamejsich hateru. Obvykle maji nahrano tak polovinu co ostatni, ale 100% vedi, ze v cely hre neni zadny bug *11*
      • Podle tech hateru je ''fanboy'' kazdy,kdo si dovoli rict ze ho hra bavi. Ja jenom doufam ze ti nejvetsi spameri a looseri uz konecne zacnou pomalu mizet. Mesic zdarma jim vyprsel a vecne spamovat forum snad nevydrzi. Vazne se uz neda cist kazdych 5 minut novy topic stale dokola o tom samem. *16*
    • Cahir
      http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=208603

      Mně těch několik postů v tomto topicu přijde dost trefných, tobě ne?
      • > Ironically, drama is viewed as "entertainment" by many, so a thread with a lot of people yelling - for all the subsequent rage it induces - is still more read than a polite thread discussing things civilly.

        Jistě.
        • Cahir
          Tvoje informace je pravděpodobně chybná. Jukni sem:
          http://www.tentonhammer.com/swtor/news/analyst-calls-swtor-sales-concerns-overdone

          a sem:
          http://torwars.com/2012/01/10/lies-damn-lies-and-statistics-swtor-sales-in-the-uk/
          • Ringwraith
            Ok, beru na vědomí.

            To riziko je tu vždy. Někdo něco napíše a pak to jiný vyvrátí.
  • Hrajete nebo chcete hrát SW TOR? Rádi byste chodili Flashpointy a Operace a nemáte s kým? Guilda MYTH hrající na PVE serveru The Red Eclipse hledá nové CZ/SK hráče! Jsme součástí herní komunity existující již více než deset let a najdete mezi námi ostřílené veterány i nováčky, casual i hard core hráče, mladé i starší, ale hlavně pohodové lidi s týmovým duchem, co jsou pro každou srandu. Pro bližší info mi napište ve hře na stejné jméno (/tell nebo mail) nebo navštivte naše stránky na http://community.myth.sk
  • Vidim ze je tu hodne ostra debata. Ja osobne nejsem fanboy ani hater. Hra je z urcityho pohledu hodne dobra, nektery prvky jsou novy a ja osobne jsem je privital. (crafting, modifikace, mozna i neco dalsiho) V te hromade mmo co mame je urcite jeden z nejlepsich kousku. Hral jsem napr. AOC a to TORu nesaha ani po paty, wow jde od desiti k peti.

    Jenze na druhou stranu, jak napsal Sarin, nektery veci nejsou zrovna ok. Za me je to engine, kterej na moji sestave ze zahadnych duvodu jede asi na polovicni az tretinovy fps jak BF3 na ultra. Dalsi vec co me vadila byla odezva abilit (trochu to fixla ta polozka v nastaveni). Zustalo vsak to, ze nektery ability se proste nedocasti i kdyby mely. Hodne velky plus jsou brackety na 1-49 a 50 zvlast. Uz se da pvp hrat i s necim mensim jak 40tkou.

    Kdyz jsem zvazil pro a proti tak mi to vychazelo fifty-fifty. Nakonec to rozhodlo, ze ze "stare party" jsme sli hrat jenom tri a to je na mmo docela malo. (To samozrejme neni chyba hry) A ze z nejakyho zahadnyho duvodu nemam motivaci levlit alta, i kdyz vim ze by me v pvp bavil (taky z toho nevinim hru, ale je to pro me zahada, protoze ve wow jsem vylevlil bez znamek nudy cca 9 charu).

    Nakonec jsem teda dalsi mesic neplatil. Dam tomu sanci nekdy pozdeji, az ty chyby co mi vadi (snad) fixnou.
  • Na MMO hrách je jeden problém, vyždují extrémní množství volného času, které prostě pracující a studující člověk nemůže hrám věnovat, pokud chce být ve svém reálném životě úspěšný.
    • Uspesny v tomhle state znamena co?odvadet silene dane,pracovat 12+h denne,obcas mit volny vikend?jiste kazdy jak chce..a nekomu zbyde i volny cas nato aby si zahral hry.A je jedno jesti hrajes dostihy,karty,fifu nebo mmorpg-kazda hra vyzaduje jen ten cas ktery ji chces ,obetovat,..jiste aby jsi v ni byl nejlepsi-musis tomu obetovat mnoho casu ale mnoho lidi si chce jen zahrat
      • Bavil jsem se MMO hrách, kde prostě pro intenzivní zážitek musíš ten svět "žít" a abys toho mohl dosáhnout, musíš v hře být rozhodně delší čas než byť jen hodinku denně. A upřímně bych nepochopil, proč platit pravidelné měsíční částky za hraní MMO, které třeba převyšují cenu mého připojení k internetu.
        • no 13 euro mesacne - tolko prepijes za jeden slabsi vecer v bare, kde ides na "jedno pivko" :D O planovanej akcii narp. narodeniny tak tma je to aj 2-3 nasobok ak sa to rozbehne :D Takze platit MMO pre pracujuceho cloveka nieje problem. A kolko tomu venujes casu zalezi na tebe. hlavne v SWTOR si myslim ze je to presne pre casual hracov. Hra dost pripomina singleplayer - hlavne PVE cast. Nato aby si mal Top equip nemusis 16 hodin denne farmit instancie. Nemusis chodit ani tie instancie. Warzony mozes ist aj na lvl 10 - staty zivoty ti to zrovna s vyssimi levelmi. AKurat sice chybaju skilly, ale da sa to zahrat tak, aby si z toho mal dostatok bodov na equip. A nehovorim o tom ze kampanovy probhe v SWTOR prekonava hociio co je v singleplayer - ak by si siel len kampanove questy mas co robit 180 hodin cisteho casu. tomuto sa snad vyrovna mozno Mass Effect, Skyrim a podobne RPG hry. Za taky Call of Duty das 50 euro a mas to za 4 hodinky dohrate.
        • U jinych her taky musis byt ve hre dyl nez(prumernou) hodinu denne aby jsi mel intenzivni zazitek? Nebo jeste jinak se zeptam. Hral jsi uz nekdy nejakou MMORPG nebo si to jen myslis,ze to tak funguje?
          Nesouhlasim s tebou,ale je to tvuj nazor a hadat se urcite nehodlam. *1*
        • Neplati to az tak uplne-konkretne tady u ToRu vubec.Hra v mnohem pusobi jako single a nic po tobe nezada-nemusis starcet cas craftenim,dlouhym cestovanim(jo loady na planety jsou dlouhe) nemusis chodit zadne skupinove akce pokud nechces.Zazitek je porad stejny-jsi porad v pribehu,stale mas radost z noveho itemu,nove objevene planety a je jedno jestli ty q splnis za den nebo za 3-aspon takhle to funguje u me.MMO jsou hlavne casove narocne kdyz jsi na top levelu a mas guildovni povinnosti a chces kazdy druhy den chodit raidy atd..Jinak ty penize co zaplatim mesicne za online hru,utratim za jeden normalni vecer na pivu-tohle fakt neresim..
    • Hloupost. Tohle je zazite klise,ktere ve skutecnosti nikdy neplatilo. Ano,muzes byt nerd co u toho sedi 10 hodin denne,ale nikdo te nenuti(a vetsinou ani hra ne). Je to jen otazka volby. Pokud jde zrovna o SWTOR,tak na trhu snad neni MMORPG ktere by vice vychazelo vstrict tzv. casual hracum. Pokud budes hrat hodinu denne(prumerne),o nic neprijdes.
      Stejne tak muzes hrat ''offline'' hru deset hodin denne.
      A nevim co ma ''uspech'' v realnem zivote spolecneho se zabavou^,respektive proc by se ty dve veci mely nejak navzajem vyrusovat.
      • Vacsinou sa povazuje za vacsi uspech mat dobre platenu pracu ako to ze dokazes v krcme prepit vsetkych kamaratov + barmana Ale to je vec kazdeho jednotlivca, do toho ako ja travim svoj volny cas mi nema kto co kecat. A neviem ci si v poslednej dobe hral WoWko ale uz len posledna feature LFR je tak casual friendly az aj moja 12 rokov mrtva prababka, zem jej bud lahka, mala sancu na realny endgame progress. *1*
        • Michas jabka s hruskama. Bez odpocinku (zabavy) skoncis tak akorat na intenzivce. Je uplne jedno jak se odreagovavas;predpokladam,kdyz uz jsme na hernim serveru,ze vsichni obcas hrajeme hry.
          A ze je wow casual friendly? Casual hrani neznamena retardovane hrani. Obtiznost hry nema s casual hraci nic spolecneho. Spousta tzv casual hracu ma naopak rado tezke hry a vyzvy.
          • S tou castou o zabave uplne suhlasim, ved som pisal ze je moja vec ako ja travim volny cas *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit