Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po tomhle patchi jsem zaznamenal prvni velmi neprijemne bugy..tak doufam ze se s tim poperou.Jinak cim dale postupuji ve hre,tim vice si ji uzivam.Pripojil sem se k funkci guilde a vsechno je razem snazsi a zabavnejsi-od lvl 30+ si myslim ze jsou q pomerne narocne a plnit je ve 2(tzn ve 4 s partaky)je idealni.Bioware si me ziskalo hlavne pristupem ke ,snadnemu, hrani.Navaznost q je prikladna-jdete do oblasti plnit ukoly a splnite je vzdy vsechny najednou,nestava se tady(jako v mnohych mmo)ze se tam pak musite 10min bezenim vratit pro jeden blby amulet co vam zadali az po navratu.Fast travel na mnoho mist po cele planete co 30min-taky vyborna vec.Snadny travel na fleet co 18h-dalsi vychytavka.) v tomhle se poucili z mnoha chyb u jinych her a hraci to velmi zprijemnuje zazitek bych rekl
    • Ad bugy - neskutecne me vadi, ze abilita co je na cd sviti a je pres ni jen ten prouzek co jede dolu a odpocitava cd, coz je podle me fail a jeste intended. Uz aby byly addony co to fixnou. A ad questy - tohle se mi stalo behem lvleni jedne postavy snad 5x, staci aby clovek nedelal questy v poradi v jakym se "maji" udelat resp. neodevzdal jeden a sel dal na jiny q.
      • Jo s abilitama mas pravdu-casto fakt nejde poznat jestli uz je ready nebo ne.Jinak s tema q jsem fakt nemel jediny problem a to uz jsem zkousel tak 4 postavy.Q jsou v drtive vetsine delany pro danou oblast a az tak na sebe nenavazuji si myslim ze kdyz jeden vynechas nic se nestane.Jedu vzdycky podle class q a plnim vzdy ukoly v dane oblasti a zatim mi to vzdy vyslo
        • Ono je to mozna tim ze jsem pobral q pro celou oblast, udelal jsem to v urcite male zone a sel jsem dal. Kdyz bych sel odevzdat tu prvni malou zonu tak dostanu jeste jeden co me posle prave do te druhe male zony. Ono to neni uplne game breaking, ale obcas ty xp chybi.
    • oh ne lidi zjistuji, ze mmo je o tom hrat s ostatnimi lidmi a ne sami na sebe
  • ja se loguju do warzony jen kdyz nemam cas na expeni... lognu zabehnu nekam do kouta a na zaver si jen zkontroluju kolikrat me killnuli... nejak valor ziskat musim...:)
    • takovyhle idioty bohuzel miluju, kdyz nejsou schopny prilozit ruku k dilu, valory se daji ziskat snadno jen tim, ze bojujes.. ne ze nicis hru osatatnim

Takhle jen ukazujes jakej jsi neschopnej. Pokud nemas cas, tak to nehraj a hraj az si udelas cas. Valor ti je k nicemu kdyz ho nedokazes ani vyuzit hranim ve Warzonach.
    • a na co ti valor bude? myslis, ze s lepsi equipem ti to pujde lip? bez treningu ani omylem a pokud pvp v budoucnu neplanujes hrat, tak z valoru pro tebe nic zajimavyho nekouka... suma sumarum, kazis ostatnim hru a nic z toho nemas
  • Článek super, ale myslím, že pro lidi, kteří nemají zkušenosti s takovýma hrama, bude problém rozluštit těch několik zkratek použitých v článku. Tento článek je vysloveně pro ,,odborníky ve svém odvětví,, nikoliv pro veřejnost (lze vyřešit připojením odkazu se zkratkami a jejich významem). Na druhou stranu bylo celkem efektně popsány klady a zápory daných klání PvP,

S pozdravem recenzent Českých recenzí.
  • Nevíte někdo jestli bude někdy v blízké budoucnosti k dispozici trial verze?
  • CZ/SK guilda SWGC Czech Corps je oficiálním zastoupením fanstránek Star Wars Game Centrum a jejím cílem je dát dohromady hráče, kteří hrají Star Wars: The Old Republic čistě pro zábavu.

Chceme dát dohromady skupinu hráčů, kteří se chodí do hry bavit a rádi by časem plnili Warzony, Flashpointy a Heroic úkoly s kamarády a zároveň hrají hru ve svém volném čase a jen tehdy, když chtějí a povinnosti jim to dovolí. Nebudeme vás nutit k nějaké pravidelné docházce, naopak bude záležet čistě jen na vás, zda se někým na nějaké akci domluvíte, ale nemáme zapotřebí někoho nutit hrát. Jediné, co požadujeme, je respekt a slušné chování k ostatním hráčům.

vice na http://swgccorps.enjin.com/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit