Star Wars Outlaws jsou svěží akční adventura z předaleké galaxie
-
Teď je hodně videí na youtube a většinou se jim to líbí a je to zábavné.
-
Yes :) Nejsem žádný SW fanda, ale povedené dobrodružství ala Andor si teda rozhodně dám. Po dlouhém suchu a replayování starších her konečně něco nového.
-
-
A co teprve počkat až hra výjde? Hodnotit něco co nevyšlo? Kdo zná a hraje ubisoft hry - watch dogs a ac tak asi tuší jaké hry to budou. A že to asi nebude Take-Two Interactive, která dělá hry 10 let/ 2-3 ubisoft, tak kvalita bude jiná.
-
-
Neni to hodnoceni, ale dojmy z hrani, coz je maximalne tak preview. A Jakub ocividne hru hral, takze posuzuje neco, co si mohl "osahat" a vyjde za mesic (a za ten se ve hre nic zasadniho uz asi nezmeni).
Osobne treba mam rozpacity dojem z vizualu - predchozi oficialni nalestena videa vypadala skvele, ale co bylo videt jineho (treba herni video IGN) a ostatne i na par obrazcich tady, to uz takova slava neni (jak co). To mi prijde, ze uz muze byt snad pri vydani jen lepsi a nejak mi to teda kontrastuje s textem v clanku, ale treba to jsou jen takova nestastne vybrana mista, ze je jinak skvely celek prebije. :)
-
-
Pak mě ještě baví komentáře nekupovat hru a nedělat předobjednávky. To už vím, že bude někde problém - když někdo určuje druhému co má kupovat. Takže pozitivně se hodnotit nemůže, ale negativní ano. Zajimavé myšlení.
Asi vím čím to bude. To bude zase to negativní jméno. Sorry ale už se
musím smát.
-
-
-
To je překvapivě pozitivní komentář. Přece jen ta ukázka zveřejněná na IGN nevypadala zrovna dobře (genericky vypadající fetch quest zkomplikovaný nuceným vykydlením základny poloslepých a polohluchých banditů). To opravdu vybrali tak špatně reprezentativní vzorek?