Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jurb83

Workers & Resources dostali tak malo, lebo socializmus ....

• Jako každá hra ty chytráku. 

• Docela vtipné video od worth a buy, kde pořád mlátí lidi pěstmi na jedno brdo a hra to normálně umožňuje jako validní gameplay. Prostě běhá od jednoho stormtroopera ke druhému bez ohledu na střelbu z blasterů a vymlátí mapu pěstmi.

To jako fakt tahle repetitivní a nudná trapárna někoho baví? 2/10 je adekvátní hodnocení. 

• Inquisitor

Nebo si na měsíc zaplatit ubi+ 

• zx_spektrum

Vidím to podobně, za pár let, až to bude na Steamu ve výprodeji pod €15...

• Asi se to dalo čekat (slabší hodnocení), přesto si myslím, že hra pobaví a ač nejde o trhák roku, s nějakou slevou to bude později dobrá koupě na zimní večery. 😉

• naštěstí je tu pořád hromada dobrých her od menších studií, kde je zase problém, že se o nich člověk dost často vůbec nedozví, protože těch her vychází hodně

V poslední době mne mile překvapil Captain of Industry - už docela slušně odladěná varianta factoria, mimochodem také vzniká u nás, kde konečně nemusím běhat s panáčkem jako snad ve všech těchto hrách (DSP, Satisfactory, Foundry, atd), ale ovládání víc připomíná strategii + do toho chytře zakomponované obyvatelstvo, které funguje trochu jako anno, kdy jim musíte zajišťovat různé potřeby a oni pak pracují v továrnách. .A po zklamání u Manor Lord jsem si docela nečekaně spravil náladu u Songs of Syx, jen to bohužel vypadá jak z konce 80. ale z hlediska propracovanosti je to tam kde nejspíš ML nikdy nebude.

• Tak je to AAA studio, tak nemůže dostat 5/10. Tady se odjakživa u těchto her hodnotilo stylem 10/10 - super, 9/10 - ok 8/10 průměr 7/10 - nebrat.

Problém je, že vedlo toho máš hry od menších studií, kde najednou ta stupnice je jiná a často výborné hry víc než 8/10 nemají. Např. porovnej si absolutně propracované Workers&Rousources, které dostalo 8/10

• Kvôli takym ľuďom ako si ty sa ruší číselné hodnotenie recenzie.

Vidíš číslo a už máš názor, že hra je odpad.

Pointou recenzie je zistiť či si hru kúpiš alebo nekúpis a následne si spravíš svoj názor. 

Ale neboj sa, je to Ubisoft hra s otvoreným svetom z univerza Star Wars, predá sa toho milióny lebo mainstream recenzie nečíta.

• Saramane

Naopak, plně souhlasím s Foucaultem a v jedné větě vlastně vystihnul můj vztah k většině nových her z posledních let. Fakt tomu nerozumím, proč musí být všechno furt tak jalové, nudné, přesně jako podle šablony. Kdo tohle furt konzumuje a kdy se tím ty dané skupiny přesytí? Kdy konečně zase budou mít lidé nějaké standardy (jestli kdy měli), a nebudou pouze bezhlavě brát všechno co se na ně z Ubisoftů a podobnejch korposhitů vyvalí.

• uaxpk

Ano, citoslovcem by to šlo popsat také a rychleji. Jen je to na mě moc infantilní (nemyslím to jako urážku).

• lito

pořád to na mě působí lépe než ti dva poslední jediové, ale laťka je nízko. Ach jo, kde je doba KOTOR a Jedi Knight.

• danny_the_hound

zzzzzz...

• danny_the_hound

Tak ak by som nevidel číselné hodnotenie, tak by som z tej recenzie usudzoval, že sa hra vyškrabe maximálne na 5/10:

• banálne vedľajšie postavy (s výnimkou dvoch)
    • chabý technický stav
    • generické vedľajšie úlohy
    • slabý stealth
    • slabá akčná stránka
    • nezaujímavé vesmírne súboje
    • málo protivníkov
    • nevyužité dopady reputácie u frakcií
    A medzi plusmi sa spomínajú nejaké minihry (Sabacc), kooperácia s tým "plyšákom" a atmosféra sveta. To mi teda príde dosť málo.

Možno je to i tým, že som videl aj túto, v konečnom dôsledku o dosť kritickejšiu recenziu, kde sa kritizuje jednak všetko to, čo aj tu, ale hlavne sa v nej autor sťažuje na veľmi zle nadizajnovaný stealth, ktorým vraj v misiách strávite valnú väčšinu času (a dokladá to aj ilustračnými zábermi z gameplaya). Mimochodom, v tom istom videu vraví, že hlavný príbeh mu prišiel prekvapivo krátky a prešiel ho len za 15 hodín, čo je teda púha polovica z deklarovaných 30. Tak z toho teda neviem, ako to hral.
  • uaxpk

Já zase díky těmto (oběma) komentům usnu rychle 😉.

• KrPa

jak vidim 7/10 tak je me jasne, ze ta hra je vlastne odpad, hlavne kdyz je od AAA studia...

• Corvus

Bez této informace bych neusnul, díky!

• michaelfoucault

Ok, tuhle hru OPĚT vynechám a vrátím se k Hledání min. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit