Star Wars Outlaws – recenze akční adventury z otevřeného světa Hvězdných válek
-
Generická open-world ubisoft hra podle generické ubisoft šablony. Co chceš víc vidět/slyšet? Ještě tam navíc prošel dost výrazný downgrade oproti prvnímu game play videu. Sám si to taky časem zahraju ale jen proto, že jsem fanoušek SW.
-
Spokojenost s kartou? Já nakonec bral 4080s
-
Hm, hodně vlažná recenze. Ale co čtu komenty hráčů jinde, tak dost lidi píše pozitivní ohlasy. Škoda, že to není na Steamu, abych viděl to reálné hodnocení.
Jediné, co mě trochu odrazuje, je nucené plížení.
-
Ve světě se hodnocení blíží spíš k 8/10, třeba to zase tak špatný nebude. ;-)
-
Já je měl vypnutý
-
S tím souhlasím, soudě dle jiných Ubi titulů bych očekával alespoň dva až tři roky. Za mě dobrý 😀
-
Vážně ještě někdo bere vážně hodnocení kritiky?:)
-
Fallen Order byla naprosto v pohodě hra, ze SW jedna nejlepších, laťka úplně nízko není.
Možná tě už jen nebaví hry obecně.
-
7900 XT, neměj obavy. I na 4k bez RT to vytáhne na více než 40 fps....
-
Lol, to to rovnou mohli prezentovat jako hru pro děti. Není od toho vůbec daleko. Strašný a smutný.
-
To za 15E jen tak nebude.
-
Vyloženě mi vadili jenom na Skellige. Ale mnohdy právě otazník dospěl i k zajímavým vedlejším úkolům a dobrým EA, co tam byly.
Tím ale neříkám, že mírná redukce by tomu neškodila:) -
Amen.
I když, s těmi otazníky se v Zaklínači taky docela sekli.
-
Nerozumím reakci. Co, jak, proč?
Znovu: "Tuto konkrétní hru, která mě zaujala, ale nenadchla, si stejně jako "Oldass" nahoře, pořídím a zahraju, až bude na Steamu (aktuálně není), ve výprodeji, pod €15 (aktuálně ~€56)"
Tvá odpověď: "Jako každá hra ty chytráku."
Tak jo, jasně 👍
-
Druhý díl z části je. Minimálně na Kobohu.
-
To mi neprijde jako open world
-
Všichni se po úspěchu Witchera 3 holedbali, jak budou zakládat Quest Department jak v CDPR. Aby bylo po fetch questech a nudě. A pak se na to všichni zvysoka vyp*dli. Pak se nemůžeme divit, co nám přistane na monitoru. Všichni tihle open-worldové bez duše jsou o ničem. Ztráta času. Jen škoda práce grafiků, prostě příběh není vidět a trvá, než člověk ty stránky přečte. Ale tahle disonance je obrovská a bohužel taky naprosto běžná. Kdybych měl vizualizovat kvalitu příběhu a dát ho na talířek vedle grafiky, byl by to buřt na černém pivu a vedle něj by si pyšně trůnil psí bobek (resp. obráceně, víte, jak to myslím). Já vím, že jsou rádi, že s jazykem na vestě dají dohromady tohle, ale jinde to zkrátka umí lépe.
-
Pokud je to SP hra a ty fps jsou stabilní tak s 40 fps nemám problém. (se 30fps už ano) Ve finále je to pak lepší než mít víc fps se shutteringem, nebo častými propady/výkyvy. A to píšu jako člověk co měl jako jeden z mála prvních 140 hz herní monitor a pravidelně v tolika fps hraju na PC. Samozřejmě víc by bylo lépe ale co čekat u HW za pár tisíc.
-
Naleštěné (a ještě blbě) ho*no ..
-
co máš za grafiku? Jen abych se koukl v kolika FPS si hru zahraješ, nebo v kolika si zahraješ Survivora.