Star Wars Outlaws – recenze akční adventury z otevřeného světa Hvězdných válek
-
Hram to od day 1 a bavi ma to. A to ma tie Ubisoft hry nikdy nebrali... Zrejme to bude zvladnutou Star Wars atmosferou.
-
další promarněná příležitost. Mohli na tom vyzkoušet aspoň Nějaký nový mechaniky, něco odvážnějšího, generativního nebo adaptivního. Ne, prostě jen vyplněná produkční šablona. Jednoduchý penál se starwars logem a zadrhávajícím se zipem.
Dejte mi prosím už ty halucinující gameenginy, i ty musí být originálnější.
-
Už v listopadu to bude s 50% slevou:)
-
Star Wars Outlaws GPU Benchmark (43 GPUs) 522 Data Points!
Hardware Unboxed udělali nové video v porovnání grafického nastavené a GPU (od řady 1080 až po 4090 u Nvidie, a od 5700 po 7900XTX). Zkráceně, kdo chce plnohodnotné RT při 1440p bez upscale a FG, tak 4080 Super....https://www.youtube.com/watch?v=lqgEM7y6rcg&t=915s
-
On nekdo normalni veri influencerum ?
-
Vzdyt to stejny delali i novinari a recenzenti. Kazdou chvili zacinal clanek stylem, vyvojari nas pozvali at si zahrajeme jejich novou hru bla bla. Nevidim na tom nic sokujiciho ani objevneho.
-
Kdo říkal, že hraju bez RT? Konzole mají v sobě karty na úrovni 6700/6700XT. To ty tu meleš něco o tom, že ti stačí 40 fps.
-
No ty vlasy jsou možná nejmenší problém. Volumetrické efekty a třeba výbuchy a částicové efekty totálně zredukovali... nebo spíš je oproti prvnímu gameplay videu zcela vyškrtli... a to i na PC ultra. Jedno jaká platforma...
-
Ale jo, pristi vanoce s 70% slevou s DLC to bude fajn hra. Tesim se.
-
To je jedna zo súčasný káuz, ktorú som absolútne nepochopil - vydavatelia si herných novinárov pozývali k sebe odkedy pamätám; teda ešte za čias papierových časopisov. A často sa tým dotyční aj pochválili "Tí a tí nás pozvali tam a tam, aby sme si zahrali to a to." Ak vydavateľ mienil na marketing minúť viac, tak novinárom zaplatil aj letenku a ubytovanie - bez toho by sa logicky tí menej majetnejší zdráhali cestovať za článkom cez kus sveta. A trvá to doteraz. Tí poctivejší rovno na začiatku článku/videa normálne povedia, že boli niekam pozvaní a tí, ktorí chcú vyzerať čo najtransparentnejšie aj uvedú, čo konkrétne im vydavateľ preplatil. A vôbec mi to nepríde ako nejaká zriedkavá záležitosť (zvlášť teda, keď sa bavíme o veľkých vydavateľských domoch, ktoré si to môžu dovoliť).
Neviem, či ten, kto to teraz vytiahol, má o sebe pocit, že našiel život na Marse, ale úprimne, skôr mi to príde, akoby len "objavil Ameriku". A celý humbuk okolo toho mi až nepríjemne pripomína senzačné bulvárne nadpisy o tom, že si niekto slávny niekde verejne usr... ehm... pustil plyn 😉
-
Trapas?
Tohle influenceři dělají každou chvíli, vždyť oni z tohou žijou. Tohle je asi tak šokující, jako že je po dešti mokro.
-
influenceri jsou v podstate jen prodejny devky, a tahle sorta ted formuje spoustu lidi
-
Ten downgrade grafiky je fakt vidět u vlasů hlavní hrdinky. V prvních trailerech ty vlasy vypadaly celkem slušně. Teď hnus.
Nechápu, proč té hrdince dali účes, který vypadá tak hrozně. To radši měli změnit.
-
Provalil se jeden trapas.
Ubisoft (Disney?) poslalo některým velkým influencerům, streamerům a youtuberům hru k předčasnému zahrání. Ale taky těm stejným influencerům zaplatili letenky do L.A., kde byli ubytování v těch nejlepších hotelech a dostali VIP vstup do Disneylandu, aby zažili "tu správnou Star Wars atmosféru".
A pak můžete těm influencerům zcela věřit, že ta hra je fakt super a není na ni (skoro) nic špatného. Určitě jejich názor nebyl ovlivněn. 😉
A to ani nebudu mluvit o přímo sponzorovaných videích o SW:Outlaws, za které Ubisoft influencerům doslova zaplatil, aby hru hráli a chválili.
-
Všichni se nevykaslali WH a KCD2 jde svou cestou 😀
-
Ubisoftí šablonovité otevřené světy mě nebaví, takže po recenzích bohužel radši vynechám, škoda, Star Wars svět mám rád....
-
Docela blbé vypláznout prachy za takové gpu a pak hrát bez RT a poměřovat se s konzolemi...
-
Jj. Ono za 19 000 to nemělo konkurenci a 4070 Super a Ti Super nebyly venku. A RT pro mě nebyla prioritou a na 1440 je to zabijak sam o sobě:)
-
Ty tam ale byly bokem a nebyly vůbec povinné. Ani pro zisk trofeje.
-
Hodně recenzí nelze brát moc vážně. Viz třeba Starfield. Ano je to fajn hra ale žádný adept na hru roku. Prostě takový AAA průměr.