Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se všem těm nespokojencům s recenzí vážně divím.Dokud budou hráči (a je mi opravdu záhadou kde se ti milionáři berou) ochotni platit 1500,- za 4-6ti hodinový a k tomu ještě nepovedený, na rychlo zplácaný a osekaný ve všech ohledech oproti prvnímu dílu tak se prostě hry nezlepší ale naopak.Dočkáme se snad příští rok 10/10 hitů které budou mít herní dobu 2h (ale prý o to intenzivnější :-))) Jen čirá fakta např. Asi většině lidem příjde dnes např. lístek do multikina jako poměrně drahá záležitost mě tedy ty takkřka 2 stovky ano... ale spočtěte si kolik po vás chtějí herní vydavatelé za toto. cca 600,- hodinu. To myslíte je adekvátní?A to samozřejmě nehodnotím zmršené a ořezané herní mechanismy,které bych spíš ve druhém díle čekal propracovanější,ale to se neska nenosí,dnes je zapotřebí dělat hry pro lidi s IQ max 75 tím samozřejmě nemyslím nikoho ze zdejších diskutérů ale zřejmě průměrného konzumenta v v hlavách produkce Lucasarts.Trochu sem se rozepsal,ale muselo to ven napadlo mě to totiž,protože jsem se zrovna minulý týden dostal ke hře která sice žánrově jinde ale jen krásně demonstruje ten rozdíl takovýchto dvou produktů úsilí autorů do nich vložených ,které se nakonec prodávají za stejnou cenu,pokud to bereme pro zjednodušení pouze z ekon.hlediska. Je to rpgčko Risen.U hry se neskutečně bavím už asi 35 hodin a to jsem někde za půlkou a určitě jí tenhle týden nedojedu.Perfektní atmosféra ,rozlehlost,spousty práce je vidět na každém kroku ve hře. Tomu říkám nepoměr to se vůbec nedá srovnávat a my jako zákazníci by sme měli tohle rozlišovat.
    • ono je to o tom co koho chytne..... Ja jsem uz dost vybiravy, ale napriklad hra Alien Swarm, kterou se da projit za +- 40 minut celou, tak na ni mam nahrano kolem 140+ hodin. Proste me to pohltilo, a az ted me to trochu pousti.... za druhou kampan bych vzhledem k dokonalosti zaplatil klidne 10 ecek... ale to uz je vec jina. Kazda hra vezme kazdeho jinak.
    • Fanousci to daji vzdy :) ono taky je fakt, ze takove hry nevychazi obden. A clovek zvazuje kde da ty penize. S tvym nazorem je nutne taky souhlasit. Ale abych pripomel, tato hra je jehla v kupce sena. Pripomenu dalsi tutly, ktere stim nejdou srovnavat a tim je treba New Vegas, Final Fantasy XIII a mohl bych pokracovat. V podstate i u tohoto dilu se da vyradit dele jak dve hodky, dej si obtiznost unleashed a uvidime, jestli ti to fakt bude trvat dve hodiny :-D spise te to bude stat i docela nervy :-D Ale proti gustu.....
  • mě se hra dosti líbila si myslíte že hra nebude mít pokračovaní ??? protože na konci letí za lodi starkiller najemný lovec aby osvobodil darth vader a jinak na nějaký recenzce kašlu každí hráč si musí udělat názor na hru ale budu zvědav jak tu budete hodnotit nový COD
  • L. Grygar si vzal některé kritiky k jeho předchozí recenzi opravdu k srdci. Aby recenze nebyla krátká prodloužil ji o jeden odstavec a tunu narážek. Ze hry naznačil pouze příběh plus nějaké to ovládání. O hře samotné je sotva třetina článku, zbytek tvoří buď urážky, reference na předchozí hry z SW univerza či zbytečné odkazy z wikipedie. Navíc recenze by měla pouze naznačovat a ne pomalu vyzradit celý, i když krátký a poněkud jednodušší příběh. Hra je sice stereotypní a krátká, ale nahrazuje to nádhernou audiovizuální stránkou a navíc ovládá se bez potíží. Prostě mi připadá, že L. Grygar chtěl hru srazit už od samotného začátku, tak to udělal, i když ne zrovna nejlépe,že?
  • hra to byla pěkná, baví mě sw a ty hrátky a šílenosti, které zde člověk může provádět jsou moc pěkné, jako v jedničce...jen...ta délka....než jsem se rozkoukal najednou byl konec, to jsem se nestačil divit
  • Jednička TFU byla ve srovnání se staršími díly téměř nehratelná, půlky hry jsem si tak zvykal na pošahané ovládání.. co mě drželo při hře byla slušná grafika a hlavně perfektní fyzika, kterou známe třeba z GTA IV. Příběh je úsměvný, přibližně stejně, jakoby do hry LOTR hodili super-gandalfa, který projde středozem za hodinu, a sarumana se sauronem vykostí za pár sekund - Jakkoli úsměvné vám to může připadat, jako alternativní svět plný efektních akcí slušné .) ... Pokud tedy alespoň trochu zlepšili tragickou konzolovou hratelnost, je možné dát TFU universu druhou šanci.
  • Marw:
    Právě pokud je někdo velký fanda, ne příležitostný, nepřekousne tak snadno nekvalitu, která se mu třeba zde naskytne. Stejně jako jsem s nadšením začal hrát kdysi WoW a následně s druhým datadiskem ho znechuceně vymazal z PC. A Blizzard je dost vysoká liga, přesto z WoWu udělal břečku. Ano je to pořád cca nejlepší MMORPG a pořád to hrají miliony hráčů ... ale jakých hráčů? My říkáme, že hardcore hráči WoW opustili a nahradili je děti, které s lepšími hrami neměli tu čest
    (u WoWu je problém v systémových změnách, v tom že pravidelně snižuje obtížnost a datadisky jsou spíše nastavenou kaší, ničí herní svět kompromisi pro onu ne-HC komunitu a neustále zjednodušuje hru, místo aby nabírala na komplexnosti ... jaký rozdíl jestli harje HC nebo neHC? HC sebou nese přidanou hodnotu pro hru, její propagaci - překoná vyšší obížnost s radostí, vytváří sbabilnější herní komunity, propaguje hru na webu, videích ... "bere ji vážněji" - s nadšením).
    • Stim musim souhlasit. Ale proc odsuzovat neco jen proto, ze to je ubaha klikacka ? Ja zase na druhou stranu nevim jak to chodi z wow , protoze jsem ho radeji nikdy neinstaloval. Zustavam verny Dote :) teda tedka uz HoNku. A opet by jsme mohli rozebrat treba neco na tema chovani lidi a jak to ovlivnuje samotne hrani v multiplayer hrach. Clovek si nevybere ...
  • No tak to ja s autorem nesouhlasim. Ano dohral jsem to za par chvil, a autori brali rozhodne inspiraci v god of war, ale i tak, proc je asi god of war tak uspesny ?. Muze si recenzent rikat co chce, ale komba jsou proste povedeny, dobre se na to diva a daji se ve hre delat dobry "mazce":) Co se pribehu tyce ze zaveru plyne ze bude trojka, protoze kdo neco vi o hvezdnych valkach tak tento dil se odehrava mezi tretim a ctvrtym dilem. Tudiz zabiti Darth Vadera je nemozne. Ale i tak pro me mela hra drive a nektere sceny jsou proste epic. Nemuze byt prece kazda hra jako kazdy Ackovy titul nejvic nejlepsi a u hvezdnych valek to plati dvojnasob, protoze budto je mate radi a nebo proste si rikate ze to je demence, ale je to muj nazor.
    • sorry, ale já jsem v jedničce darth vadera zabil, pokud si dobře vzpomínám..
      • no http://www.youtube.com/watch?v=0Xv8LwZBXHU
        • omg
  • Pěkná nekompromisní recenze, jen víc takových. Jasně, spoustu lidí tahle hra bude bavit, je to slušný na relax (sám bych dal jedničce 7, taky mě dost bavila), to ale neznamená, že by Dark Forces, nebo nedejbože Jedi Knight, nebyly nesrovnatelně lepší hry ve všech směrech.
    Je škoda že studio co má takovej rozpočet a art talent tvoří takový bezduchý sračky (ikdyž třeba zábavný).
  • RE:GMC -
    Proč bychom měli k FU2 přistupovat coby k PS3 portu nějak specielně? Kvůly tomu, že se jedná o hru vyvíjenou snad primárně pro playstation (marketing), máme se k ní chovat jako k postižené, přehlížet její vady a nahodnocovat její kvalitu (nekvalitu)?
  • Nevíte někdo nároky? Resp. spíš srovnání TFU 1 a TFU 2? Jedničku jsem rozběhal, ale byli to téměř limity mého počítače, tak nevím jestli pro tohle má smysl jít do obchodu vůbec...
    • Ma smysl, dvojka je daleko lepe optimalizovana na PC nez jednicka , kde byla nemoznost si nastavit grafiku. Tady v tomto to vyvojari krasne poladili. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit