Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to napíšu krátce.Autor recenze je asi nemocný na hlavu.SWTFU mě bavilo a líbilo se mi i to že se chtěli odvrátit od tradičních dílu.
  • Tato hra je nicitel klavesnic a mysi :D jedina hra ktora jej moze konkurovat je snad iba Gothic4 :D
    Grafika - nice, Ovladanie - ugly, Story - stupid
    Teda verdikt 3 body za grafiku
    • Najs...jen mi slib že nebudeš nikdy dělat recenze... *11*
  • Jsem rád že jsem si sám hru zkusil, jinak bych to tomu recenzentovi sežral...Poslední dobou to vypadá že games nemá rád hry...
  • Super vtipna recenze plna odkazu od fanousku, od te doby co se tu rozlezli kluci z Levelu se to zase da cist, jen tak dal! :)
    • Musím nesouhlasit, právě od té doby, co se tady objevili lidi z Levelu, jde kvalita games ke dnu ! Jenom nelogicky uvažující člověk a krypl, může dát k recenzi spoilerové obrázky bože můj !!! Navíc jestli je tady někdo normální, tak tuhle hru nemůže hrát na klávesnici a ještě se vztekat, že tam jsou komba typu....X X X X B X X X atd...navíc těch komb je tam víc a rozhodně nejsou jenom jednoduché, ale to by asi pana z Levelu musela hra drobek zajímat a navíc to je jako, kdyby jste kritizovali Devil May Cry za jejich systém soubojů, outoři řekli, že tohle je jedno a to samý, nebo že ten bojovej systém chtěli takovej udělat. Jak už tady řekl jeden, v recenzi je víc názorů lidí než recenzenta samotnýho. Opravdu poslední dobou zde na games se jakákoliv recenze nedá číst. Bohužel tohle není jenom můj názor, ale většina lidí v mojem okolí, má stejný názor....Jinak hře bych dal takových 7/10 za krátkou, ale svižnou a pořád zábavnou hrací dobu a za absenci multiplayeru.
      • vsak to je PC verze hry, tak by meli prizpusobit ovladani tak aby se to na PC dalo hrat, stejne jako kdyz se delala predelavka Command&Conquer na Xbox, tezko by nechali puvodni ovladani s mysi, ackoliv si ji kazdy muze nadstandartne ke konzoli dokoupit (stejne jako gamepad k PC)
        • nemumíš představit jak by se to mělo ovládat líp na klávesnici a myši ? No já se ti nedivím, protože to nikdo neví !!! Na myši nikdy nedostaneš tolik možností jako na gamepadu s dvěma kloboučkama ;). Až vymyslíš něco takovýho na PC, tak ti pogratuluju a měl by si dostat místo u nějaký firmy na periferie ;)
          • vsak o tom mluvim, zrovna tak v zivote nemuzes dostat takove moznosti kdyz hrajes strategii na gamepadu misto mysi a klavesnice, ale jde to udelat tak aby se to aspon jakz takz dalo hrat
        • Suhlasim ale oto ide ja napriklad gamepad vobec nepouzivam a to z jedineho dvovodu a to ze hry ktore hram ho nepotrebuju ale ak sa pozeram na tuto hru len z pohladu ovladanie pre klavesnice tak si idem hodit maslu :D toz to ovladanie proste pokaslali pre PC co mu dodava len dalsi minus hodnotenia pre PC ...
      • Ak porovnavam napriklad recenzie GP a ticali ci tak som vdacny ze recenzista tu moze hru ohodnotit hru z vlastneho pohladu co sa na GP nedockate a ktomu tam vsetci povedia aj na nejaku 3-to triednu hru ze je to cool a daju tomu 70+ percentne hodnotenie :D ....
        Pri porovnani recenzii tohto webu a inych svetovych webov pridete nato ze recenzisti tomu davaju zhruba rovnake bodovanie takze to nebude len taky vystrel naslepo .
  • ten první screen mě dostal.. FACEPALM by Starkiller.. asi viděl jak dopadla tahle hra.. no jinak se známkou souhlasím, líp u mě dopadl už první díl v Sith Edici s novým obsahem, kterému bych dal tak za 7/10.. ve hře se ten lock 30 fps dá překousnout, hra furt běží plynule, takže bych k tomu velký výhrady neměl.. jinak vzhledově to je moc pěkné, ale hratelnost a příběh celkově, slabota.. trochu zklamání i když od týhle série už nic moc nečekám, beru to spíš jako celkově alternativní Star Wars.. Jedi Knight prostě bude můj šampion nadále :)
  • Súhlasim s recenzentom.Výborna recenzia na túto sra....SOm tiež odchovancom starej trilogie a universa a toto je znasilnovanie SW sveta.Pri poslednej pasaži ..ked som to dohral za light side to ,že rebeli zajali VAdera ma pichalo pri srdci a začala sa mi točiť hlava.WTF!!!!!
  • Bohužel dnes se už nedělají hry jako Jedi Academy nebo Dark Forces, ale Force Unleashed II není zase tak špatná hra, jak autor recenze tvrdí. Souhlasím s níže uvedenými příspěvky, že je recenzent dost zaujatý, což určitě není dobře. Autor by měl nezávisle zhodnotit celou hru, všechny její stránky, ale neměl by na samotnou hru už od počátku útočit. Poslední dobou jsou články na games.tiscali.cz dost tendenční, pokud je to něco jako Far Cry 2, tzn. má to otevřený herní svět nebo je to Crysis s dokonalou grafikou, pak to má vysoké hodnocení, ale jakmile někdo udělá něco příliš lineárního, okamžitě to má 4/10 nebo 5/10. Nebo je to tím, že tvůrci FU II si dopředu nezplatili vysoké hodnocení hry?:-D
  • Souhlas s Radkem, opravdu špatná recenze - ve smyslu neobjektivní, urážlivá, neinformující. To, že autor shazuje ságu Unleashed (proti čemuž apriori nic nemám, ani jsem jí nehrál) řka, že je špatná od začátku, je úsměvné, když si uvědomíme, že tím jasně deklaruje svoji neobjektivitu a tak shazuje sám sebe.

Kritika patří spíš redakci - proč dávat recenzi druhého dílu ságy někomu, kdo se netají, že by byl rád, kdyby vůbec neexistovala.
  • A co HW narocnost? beha to lepsie ako jednotka?
    • Určitě ano + nabízí poměrně široké možnosti nastavení grafiky
  • Recenzia je podla mna nieje dobra a hlavne pán recenzent je dost zaujatý voči FU. Takto by podla mna recenzia nemala vyzerať. Suhlasim s niektorými chybami čo hra má ale podla mna určite nieje na hodnotenie 5/10. Hra je krátka, čo ma velmi zamrzelo, hlavne ked som to poobede nainštaloval a okolo siedmej som sa už pozeral na zaverečne titulky. FU I bola samozrejme lepšia, ale ked si to tak vezmete, Jedi Outcast, keby tu hru vydali dnešnej dobre mala by podobne hodnotenie, čo je zamozrejme pre mna jedna z naj hier z SW.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší