Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - příhody otylého Jedie #1
23.12.2011 | Karel Drda
132 příspěvků
-
Stale jsem ve hre nenarazil na neco jako aukce/hracske obchody. Je to tam?
-
-
jasne ze je
-
-
No a trochu obsirneji to nejde? Jsem na 20 lvl,hledam to jak vztekly pes a nikde nic.
-
-
GTC na flotile, Corrusantu, Dromund Kaas, Nar Shadaa, Tatoooine, Corellia hledej v market distr.
-
Fleet, Galatcit trade center hub v casti "Market"
-
-
Dekuji. Nevim jestli jsem to ve hre prehledl,ale me osobne tam chybi napovedy treba na crafting. Muzes si vybrat urcita povolani,ale ani slovo o tom,k cemu to je. Pripdane mi to poradilo at si vezmu ke skillu Armstech doplnujici Treasure hunting. Trvalo mi pul dne nez jsem zjistil ze treasure hunting je pro Armstech k nicemu. Proste pokud chce nekdo vedet co se vlastne uci,musi napred surfovat po netu:)
-
-
Je to tam,mas pravdu. Ale neni to zrovna intuitivni. Ja kodexy nectu ani v offline hrach od BIOWARE,takze me to tam nenapadlo hledat.
-
Vsechno tohle je ale dost podrobne popsane v kodexu.
-
-
Ovsem nesmela by to byt logika EA/Bioware, aby stanky byly vsude, takze na Tarisu, Tatooine i na Alderaanu na ne zapomen a budes muset jak m a g o r porad nekam litat. Je to opravdu desny problem ten stanek dat ke kazdemu pristavu.
-
-
to Sarin: Ale ne, ja hral SWG, LOTRO, EVE, Age of Conan a STO. Jen nikde proste nebylo tolik nesmyslneho behani. Si vezmi jen nez dobehnes od vchodu do pristavu ke sve lodi. Ohromna budova, kde ale absolutne NIC neni. A ani tam nelze pouzivat vozitko. V SWG jsi u vchodu klikl na terminal, vybral sis lod a letel jsi. Tobe to vazne nevadi?
To same craftovani. V LOTRO nebo STO to jde jen v urcite budove nebo na urcite planete. A GTN terminal (nebo jeho obdoba) je hned vedle. Tady muzes craftovat za pochodu, coz je super, ale z nejakeho, mne neznameho duvodu, se vyrobky nedaji ulozit na lodi do "banky", ale vse se nejak teleportuje do meho inventare. Takze proste kdyz se k tomu prida loot, tak ke GTN terminalu musim casto.
Abych to shrnul, proste jsem cekal, ze stavajici veci vylepsi, ne ze jen zkopiruji to, co uz tu bylo. Bohuzel, jak jsi psal, vzali co uz tu bylo a namluvili to :-( -
@ Killer
MMO asi nieje zaner pre teba ked ti nesedia zakladne principy. Samozrejme ze tam hraci maju stat, ovladanie ekonomiky je len dalsia stranka hry a ked chces tak si to mozes ulahcit, spravit si alta ktoreho mas pri GTC a ked chces pozret ci tam nieje nieco nove tak ho proste lognes a pozres si, ked mas veci napredaj tak si ich davas do storage (ktory je na kazdej planete) a predas ich vsetky naraz raz za desat lvlov ked pojdes nejaku isntanciu alebo niec. Ale to je moc zlozite...
Ked chces hru kde malo behas, mozes explorovat vsetko a vzdy najst nieco zaujimave, kde to nikde nieje dost daleko na to aby ta to otravovalo a rychlost pohybu je dobre vyriesena, mas rad prostredie Star Wars atd. tak si zahraj KOTOR1, 2 -
Panove mejte uz aspon jeden rozum a nechte toho. Podle me treba nemate uplnou pravdu ani jeden.
Ta hra ma spoustu chyb.ale taky spoustu veci co u jinych MMORPG neuvidite. -
A jestli ty nejsi typicky fanboy, tak ja jsem Luke Skywalker. Mne je u p r d e l e, co je WoW. Ja WoW nehral a hrat nebudu. Ja hraju SWTOR.
Aha, takze my vlastne nemame hrat hru, ale mame se neustale zdrzovat na jednom miste, nejlepe u GTN terminalu. A beda tomu, kdo se vzdali, ze?
Ale chapu, pro fanboye je naprosto normalni, ze kdyz jsem na Alderaanu, nejlepe v posledni casti a chci neco prodat ci koupit, tak musim k nejblizsimu taxiku, za 700 se doplacat do pristavu, odletet na flotilu nebo na Coruscant dobehnout ke stanku, tam to vyridit a pak se zase vratit na Alderaan. Skvele a neskutecne zabavne. I kdyz asi ne.
A jen pro tvou informaci, neni to auction house, ale normalni nakup/prodej. Asi opravdu hrajes jinou hru, kdyz to nevis. -
To si teraz ale vazne musis robit prcu, ak ty mas 31 tak ja som Hugh Hefner. Taktiez vidim ze si stale nereagoval na moje argumenty, takze to beriem tak ze si uznal ze mam pravdu - nemohol by si preto prestat trollovat, prosim?
To ze GTC je len na flotile ma svoj zamer, rovnako ako to ze AH vo WoW su len v hlavnych mestach a vlastne je to tak vo vsetkych onlinovkach: Je to kolu tomu aby sa hraci mali kde zdrzovat lebo forma auction housu je jedna z mala veci ktora udrzi hracov na mieste cize jej cielom nieje byt vsade dostupna ale udrzat co najviac ludi.
Taktiez to "jak m a g o r porad nekam litat" presne nevystihuje. Lietas len z bodu A do bodu B takze je to velmi rychle, navyse je to instant a nie travel ako vo WoW takze je to OVELA rychlejsie, navyse pri levelovani GTC moc nepouzivas lebo odtial vacsinou nic nepotrebujes, sem tam nejaky craft material alebo oblecek pre companiona ale inak je to do lvlu 50 len taka chutovka - nechapem aku hru to vlastne hras ked mas pocit ze si musis odtial nieco 4x za jeden level kupit.
Mam pocit ze ty skutocne dokazes pixovat len na tie dobre vyriesene aspekty hry, co takto vycitat nejaku skutocnu chybu?
-
-
-
-
-
-
Jak se zbavim spolecnika? Nechci ho uplne vyhodit,jen nechci aby se mnou vsude chodil. Porad leze do vyhledu a me to rozciluje(divim se ze si na to jeste neikdo nestezoval).
A druhy dotaz na spolecniky-jsem na lvl 11. Pokud narazim na moznost mit spolecnika,mam ho vzit za kazdou cenu,nebo je tam skutecne na vyber? Dik -
-
prave tlacitko na jeho portret a tam je možnost dismiss, bez něj budeš mít ale v určitých situacích problémy
-
-
Hrani bez problemu neni podle me zabava.
-
-
Zaujimavy pristup, ale musis brat navedomie fakt ze cela hra je robene pre 1+spolocnik, h2 questy pre 2+2spolocnici. Napriklad na mojom lvli si bez spolocnika dam partu obycajnych mobov len so vsetkymi cooldownami a aj to korho-tazko.
Avsak hraniu zdar, proti gustu zadnej disputal *3* -
-
psal, že má teprve lvl 11, to companion ještě není potřeba, já mám level 27 a bez companiona by bylo dost questů prakticky nesplnitelných, sám bych si to prostě nedal
-
-
ano pod jeho obrazkem mas skilly co pouziva..staci ho odkliknout..aby nesvitil zelene a pouzivat to nebude
-
Tak jsem na 15 urovni a stale radeji spolecnika posilam pryc(az na vyjimky). Nejenze mi neustale leze do vyhledu,ale taky ma skill kterym neustale pritahuje nepritele k sobe,coz mi prijde jako uplna stupidita vzhledem k tomu ze on i ja pouzivame ranged zbrane. Da se u spolecnika nejak zakazat pouzivani nekterych dovednosti?
-
takove q uz sou i kolem 15ky. Ono je to dost sline koncipovane na samotne projiti aby si to clovek uzil jako SP coz si myslim je spravne.
-
-
-
-
-
Ked si das rightclick na jeho portret a das dissmiss tak ti ho to zrusi, ked si kliknes potom zase na jeho portret, mozes si ho privolat zpat. Nie nieje tam navyber. V alfe na vyber bolo, dokonca sa spolocnici dali zabijat, mucit atakpodobne, ale bioware si rychlo uvedomili ze ludia su hlupi a moznost vyberu nam vzali, lebo by z toho bola hromada ztaznosti.
-